Reteta simpla de perisoare din piept de pui. Perisoarele se pot prepara din piept de pui de preferinta dar se poate folosi orice carne de pui. Perisoarele din pui se pot folosi la realizarea ciorbei de perisoare sau se pot consuma cu sos. Intr-un mod ingenios si pentru fragezirea acestor perisoare de pui se foloseste ...
Vechii egipteni considerau ciupercile a fi o masa regala la propriu, doar faraonii avand privilegiul de a gusta din aceste bunatati. Ei credeau ca la nemurirea lor contribuia si consumul de ciuperci si au luat toate masurile sa se asigure ca nici un muritor de rand nu avea acces la acest aliment divin. Iata de ce am ...
Celebra ciorba de vacuta. O ciorba de vitel mai degraba decat de vacuta. Este importanta alegerea carnii pentru aceasta ciorba de vacuta. Incercati sa cumparati carnea de la o macelarie si nu din hypermarketuri unde puteti gasi si "vaca din Argentina". Fie ca este vorba de o carne de vitel sau de un rasol, carnea de ...
Ridichea neagra este prietenul ficatului si al vezicii biliare, favorizand functionarea rinichilor, usurand organismul de toxinele acumulate prin alimentatie gresita, stres si oboseala. In curele de toamna si de primavara, atat de necesare alcalinizarii sangelui si activarii functiei antitoxice a ficatului, este bine ...
Reteta de clatite este una simpla. Puteti face reteta de clatite foarte usor. Fie ca este vorba de clatite romanesti sau de clatite americane: compozitia este baza. Reteta de clatite pleaca de la compozitia de clatite si continua cu utilizarea acestei compozitii.
Pentru a fi pufoase, pentru a se "desfasura" elegant ...
Pizza la tigaie este o reteta simpla. Pizza in tigaie: fara dorojdie. Este o reteta rapida si relativ usor de preparat. Mai jos aveti informatii despre ingredientele pentru pizza la tigaie cat si despre modul de preparare. Aveti nevoie si de o tigaie cu capac cu o dimensiune rezonabila pentru a realiza pizza. Retete ...
Crema de zahar ars este o prajitura usor de facut. Crema de zahar ars se serveste rece, cu glazura de frisca sau cu capsune. Lasati crema de zahar ars sa se raceasca bine. Dupa ce s-a racit, puneti cratita la rece, in frigider, timp de 2-3 ore si serviti-o. Daca aveti oaspeti si doriti sa-i impresionati, rasturnati ...
Ladys Blog: reteta usoara si rapida. Retea Ladys conopida cu maioneza. O reteta nu foarte grea care se bazeaza pe maioneza si conopida fiarta. Dupa gust se pot zdreli si cativa catei de usturoi. Maioneza o puteti prepara dv. sau o puteti cumpara. De preferat este s-o faceti dv., dintr-un ou, cu un ulei de calitate. La ...
Solutii pentru platoul de Sarbatori: Lady 4 Lady's! O reteta cu oua, carne tocata si un aspect deosebit. Platoul de Sarbatori LadysBlog.ro cu o reteta relativ simpla dar de mare efect. Reteta cu ou fiert, cu carne tocata (vita + porc), usturoi, legume si condimente. Pe langa un produs gustos veti avea si un aspect ...