Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Chinezesc

Ultimele articole on Zodiac Chinezesc
Zodiac sobolan 2017
Horoscop chinezesc sobolan 2017

Horoscop chinezesc sobolan 2017

Anul cocosului de foc, asa cum aflati din Blogul Ladys,  incepe pe 28 februarie si va fi unul incarcat si important pentru zodia sobolanului. In 2017 sobolanul, potrivit horoscopului chinezesc,  va constata ca viteza cu care anumite evenimente se pot derula cu o viteza ce va suprinde atat in... citește tot »

Zodiac chinezesc 2017
2017 anul cocosului de foc

2017 anul cocosului de foc

Anul nou chinezesc poarta semnul cocosului de foc. Anul cocosului de foc incepe pe 28 ianuarie 2017. Cocosul de foc isi intra in putere, conform zodiacului chinezesc, in a doua luna plina dupa solstitiu. Anul cocosului de foc urmeaza celor 12 luni dominate de hiperactivitatea maimuteu iar noul an... citește tot »

Zodia Porcului
Zodiac chinezesc: Porcul in 2016

Zodiac chinezesc: Porcul in 2016

Horoscopul chinezesc prevede pentru zodia Porcului ca cei nascuti sub acest semn trebuie sa fie precauti in 2016. Cu toate acestea, veti beneficia de multa libertate pentru proiectele pe care doriti sa le dezvoltati. Porcul se va confrunta cu provocari in viata pe care le va depasi cu optimism si... citește tot »

Zodiacul chinezesc: Cainele in 2016

Zodiacul chinezesc: Cainele in 2016

Cainele chinezesc, potrivit astrologiei pentru Anul Maimutei de Foc, este prezent in 2016 cu sanse complexe pentru a sustine si trai o viata buna, in paralel cu multe satisfactii emotionale. Dar, pentru aceste deiziderate, Cainele trebuie sa faca o serie de compromisuri. Capacitatile tale creative... citește tot »

Zodiacul chinezesc: Cocosul in 2016

Zodiacul chinezesc: Cocosul in 2016

Horoscopul Cocosului prevede pentru acest semn zodiacal ca va face modificari semnificative in obiectivele de viata, cu preponderenta in primele 5 luni, atunci cand auspiciile sunt foarte bune. Anul Maimutei de foc este perioada in care trebuie sa iti consolidezi actiunile necesare pentru a ave o... citește tot »

Zodiacul Chinezesc: Maimuta in 2016

Zodiacul Chinezesc: Maimuta in 2016

Horoscopul prevede in 2016 pentru Maimuta ca va avea un ajutor Divin in timpul primelor cinci luni ale anului. Perspectivele pentru dezvoltarea vietii tale sunt stralucitoare si trebuie sa iti folosesti capabilitatile si optimismul pentru a beneficia din plin de avantaje. Trebuie sa fii... citește tot »

More from Zodiac Chinezesc

Zodiac Capra: predictiile horoscopului chinezesc 2016

Horopscopul pentru Oaie in 2016 anticipeaza ca in noul an trebuie sa te concentrezi pentru a obtine stabiitate financiara si confort in relatiile din casa. Vei avea suportul planetelor... citește tot »

Zodiacul chinezesc: Calul in 2016

Predictiille pentru calul chinezesc arata ca anul 2016 va oferi celor aflati sub acest semn zodiacal multe noi oportunitati pentru a avea succes in toate domeniile in care depun eforturi... citește tot »

Zodiacul chinezesc: Sarpele in 2016

Horoscopul Sarpelui prezice pentru 2016 un an in care cei aflati sub acest semn sunt liberi sa purceada la actiuni in toate zonele fara temere. Priceperea sarpelui in zona comunicationala... citește tot »

Zodiac Chinezesc: Dragonul in 2016

Horoscopul Dragonului prevede pentru 2016 ca este necesar ca cei nascuti sub acest semn sa asculte de vocea interioara pentru a obtine succesul. Atitudinea ta fluctueaza intre o concentrare... citește tot »

Zodia Iepurelui in 2016

Horoscopul iepurelui in 2016 prevede ca te vei confrunta cu probleme emotionale serioase, frecvente, pana in momentul in care vei ajunge la finalul unui ciclu emotional. Primele patru luni ale Anului... citește tot »