Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cu Peşte

Ultimele articole on Cu Peşte
Peste cu macaroane la cuptor
3 reţete pentru peşte la cuptor

3 reţete pentru peşte la cuptor

Reţete pentru peşte la cuptor, peşte la cuptor cu macaroane şi peşte la cuptor cu ciuperci. Cele trei reţete pentru prepararea peştelui la cuptor poartă semnătura Sanda Marin. Reţetele pentru peşte la cuptor, peşte la cuptor cu macaroane şi peşte la cuptor cu ciuperci sunt de... citește tot »

Piftie din crap
Reţete pentru piftie de crap şi burtă de...

Reţete pentru piftie de crap şi burtă de crap în saramură

Două reţete din crap ce poartă marca Sanda Marin. Reţetă pentru piftie din crap şi reţetă pentru burtă de crap în saramură. Reţeta pentru piftie de crap este de dificultate redusă. Reţeta pentru burta de crap în saramură este de dificultate medie. Calitatea peştelui este foarte... citește tot »

File de salau pane
Reţete şalău cu maioneză şi file de şală...

Reţete şalău cu maioneză şi file de şalău pane

Două reţete din şalău: şalău cu maioneză şi file de şalău pane. Reţeta şalău cu maioneză şi reţeta pentru fileu de şalău pane poartă semnătura cunoscutei Sanda Marin. Reţetele din şalău folosesc în cantitate un şalău de aproximativ 1 kg. Reţeta pentru şalău cu maioneză... citește tot »

Reteta raci fierti
Reţete din raci

Reţete din raci

Trei reţete din raci. Reţete cu raci pentru raci fierţi, pilaf de raci sau scordolea de raci. Consumul de raci are numeroase beneficii. Racii au numeroase proprități nutritive, motiv pentru care sunt recomandați pentru consum. Racii conțin 99% proteine, în timp ce doar 1% reprezintă... citește tot »

Crap la cuptor reteta
Reţete din crap: plachie, crap la cuptor...

Reţete din crap: plachie, crap la cuptor, crap prăjit

Reţete plachie de crap, crap la cuptor şi crap prăjit ce poartă semnătura Sanda Marin. Reţeta de plachie de crap se serveşte rece. Reţeta de crap la cuptor se serveşte caldă. Reţeta de crap prăjit se serveşte cu mămăliguţă şi usturoi. Crapul este unul dintre cei mai apreciați... citește tot »

Reteta calcan prajit
Reţete cu calcan

Reţete cu calcan

Patru reţete cu calcan semnate de Sanda Marin. Reţeta pentru calcan fiert, calcan prăjit, calcan prăjit în unt, calcan la cuptor. Calcanul este un peste mai puțin obișnuit. Poate fi întâlnit, in funcţie de specie, in apele mai multor mari de pe glob. Specia Scophthalmus maeoticus... citește tot »

More from Cu Peşte

Scoici prajite midii

Reţete cu midii (scoici)

Vă propunem în acest articol patru reţete cu midii. Reţete cu midii româneşti. Reţetele propuse: midii fierte, midii pescăreşti, pilaf de midii şi midii prăjite. Midiile trebuie... citește tot »

Reteta peste marinat

Reţete pentru marinată de peşte şi zacuscă de peşte

Reţete pentru marinată de peşte şi zacuscă de peşte marca Sanda Marin. Marinata de peşte este o reţetă de sute de ani pentru conservarea peştelui. Zacusca de peşte este probabil... citește tot »

Ghiveci de crap

Reţete pentru mâncare de crap şi ghiveci de crap

Reţete pentru mâncare de crap şi ghiveci de crap marca Sanda Marin. Reţeta pentru mâncare de crap este de dificultate redusă. Reţeta pentru ghiveci de crap este de dificultate... citește tot »

Retete din crap

Reţetă rasol din crap

Reţetă rasol din crap marca Sanda Marin. Reţeta pentru rasol de crap este de dificultate medie. Reţeta rasol din crap trebuie realizată cu crap proaspăt sau crap congelat. Crapul este... citește tot »

Reteta stiuca umpluta

Reţete pentru ştiucă umplută

Două reţete pentru ştiucă umplută: ştiucă umplută fiartă şi ştiucă umplută la cuptor. Ştiuca umplută fiartă se serveşte rece în timp ce ştiuca umplută la cuptor se serveşte... citește tot »