Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Retete

Ultimele articole on Retete
Dispozitive din silicon pentru fiert oua
Dispozitive din silicon pentru fiert ouă...

Dispozitive din silicon pentru fiert ouă

Vorbim în acest articol despre un set de 6 dispozitive din silicon pentru fiert ouă. Practic vorbim de ouă fierte fără a fi nevoie să le curăţăm de coajă, utilizând recipiente pentru fiert ouă din silicon. Aceste mici borcănaşe sunt cunoscute şi ca dispozitive din silicon pentru... citește tot »

Reţetă ghiveci cu carne
Reţetă giveci cu carne

Reţetă giveci cu carne

Reţeta pentru ghiveci cu carne. Ghiveci cu carne în cea mai pură formă. O reţetă pentru ghiveci cu carne inspirată din celebra carte de bucate semnată de Sanda Marin. O reţetă tradiţională bucătoriei româneşti. Ingredinte ghiveci cu carne 600 g carne, 1 kg legume asortate, 2 linguri... citește tot »

Reţetă varză cu carne
Varză cu carne

Varză cu carne

Două reţete pentru varză cu carne. Varză cu carne preparată conform cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. În acest articol prezentăm atât reţeta pentru varză dulce cu carne cât şi reţeta pentru varză acră cu carne. Ingrediente varză dulce cu carne 600 g carne, 1 varză... citește tot »

Reteta cartofi cu carne
Cartofi cu carne

Cartofi cu carne

Reţeta pentru cartofi cu carne. Cartofi cu carne preparaţi conform cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. Pentru popoarele slave această mâncare de cartofi cu carne este foarte populară. Adevărul este că reţeta pentru cartofi cu carne este specifică Balcanilor. O mâncare uşor de... citește tot »

Reţetă gulaş cu găluşte
Reţetă gulaş cu găluşte

Reţetă gulaş cu găluşte

Reţetă gulaş cu găluşte inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Această carte de bucate a făcut istorie în România. Gulaş cu găluşte din carne de vită. Gulaşul este o mâncare tradiţional maghiară, care în decursul timpului i-a fermecat şi pe români. Mai... citește tot »

Reţetă tocană de vită
Tocană de vită

Tocană de vită

Celebra tocană de vită, reţeta Sandei Marin. Tocana de vită este una dintre reţetele preferate în Transilvania. O reţetă pentru tocană de vită de nivel redus. Importantă este mai degrabă carnea pe care o folosiţi pentru a prepara tocana de vită. Probabil nu trebuie amintit dar o... citește tot »

Subscribe to Aperitive

Aperitive

Oua Rascoapte Portugheze

Aperitive din ouă

Trei reţete pentru aperitive din ouă. Aperitive din ouă ce pot fi realizate cu uşurinţă. Reţetele pentru cele trei aperitive din ouă sunt inspirate din cartea de bucate semnată de cunoscuta... citește tot »

Oua Umplute Reteta

Reţete pentru ouă umplute

Două reţete pentru ouă umplute. Două reţete simple pentru ouă umplute. Reţeta pentru ouă umplute vă asigură un aperitiv necesar pentru orice ocazie. Cele două reţete pentru ouă umplute prezentate în acest articol sunt inspirate din cartea de bucate semnată de cunoscuta Sanda Marin. Ingredientele pentru preparare sunt uşor de... citește tot »

Retete piftie porc vitel si pasare

Retete racituri piftie

Cele mai cunoscute retete de piftie. Retete pentru piftie de porc, piftie de vitel sau piftie din pasare din cartea de bucate Sanda Marin. Doua retete pe care... citește tot »

Reteta zacusca vinete si gogosari

Reteta zacusca gogosari

Reteta pentru zacusca de vinete si gogosari clasica. Reteta zacusca vinete si gogosari din cartea de bucate Sanda Marin. Cunoscuta reteta de zacusca vinete si... citește tot »

Reteta salata de creier

Salata de creier

Reteta salata de creier este un aperitiv special. Reteta de salata de creier este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. O reteta speciala de aperitiv ce... citește tot »

Subscribe to Ciorbe si supe

Ciorbe si supe

Ciorba de vara legume

Reţetă ciorbă de vară tradiţională rusească

Reteta traditionala ruseasca pentru ciorba de vara, o ciorba de sezon cu foarte multe legume. Reteta pentru ciorba de vara merita atentie si in perioadele de post. Este important ca legumele folosite... citește tot »

Reteta ciorba hribi

Reţete ciorbe din bureţi sau hribi

Două reţete pentru ciorbe din ciuperci de pădure. Reţeta pentru ciorbă de bureţi şi reţeta pentru ciorbă de hribi (mânătărci) sunt prezentate în acest articol. Sunt reţete de ciorbă de nivel mediu. Ambele reţete de ciorbă pot fi gătite şi în perioada de post. Sunt reţete de ciorbă ce pot fi consumate şi în perioade de regim... citește tot »

Reţetă ciorbă de fasole boabe

Ciorba Fasole Sanda Marin

Reţeta pentru ciorbă de fasole boabe este de dificultate redusă. Pentru reţeta de ciorbă de fasole folosiţi o fasole de calitate. Este bine să... citește tot »

4 reţete pentru ciorbe de primăvară

Reteta ciorba urzici

Cinci reţete pentru ciorbe de primăvară. Aceste reţete de ciorbă sunt pe baza verdeţurilor care apar în perioada de primăvară. Corba de verdeaţă,... citește tot »

Reţetă ciorbă de perişoare

Ciorba Perisoare Sanda Marin

Reţeta pentru ciorba de perişoare bine explicată. Ciorba de perişoare din acest articol este inspirată din cartea de bucate semnată de cunoscuta Sanda... citește tot »

Subscribe to Conserve

Conserve

Informatii dovlecei despre

Retete simple cu dovlecei

Retete simple cu dovlecei in „bucataria” Ladys Blog. Iti aducem in atentie cateva retete rapide cu dovlecei sau zucchini pe care le poti prepara usor si fara implicare foarte mare. Daca... citește tot »

Cartofi cu parmezan

Reteta usoara si rapida cu cartofi

Impresioneaza cu o reteta usoara si rapida cu cartofi. Usor de realizat si de mare impact. Cea mai buna reteta cu cartofi si parmezan. Este o reteta rapida si usoara de cartofi cu parmezan. Este o garnitura sau un aperitiv minunat cu care iti poti surprinde familia si oaspetii. De obicei aceasta reteta de cartofi este servita la restaurantele de... citește tot »

Subscribe to Cu carne

Cu carne

Reţetă rasol de vită

Reţetă rasol de vită

Reţeta rasol de vită de dificultate redusă. Această reţetă pentru rasolul de vacă este inspirată din cartea de bucate semnată de celebra Sanda Marin. Este important pentru gustul acestei... citește tot »

Reţetă roşii umpute

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă roşii umplute simplă şi rapidă. O reţetă de roşii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru roşii umplute este de dificultate medie. Poate fi preparată însă cu uşurinţă de oricine. Pentru aspect este necesar să alegeţi din piaţă roşii frumoase, tari, proapsete. Carnea pentru această reţetă este... citește tot »

Reţeta pentru mici

Reţetă pentru mititei

Reţeta mititei inspirată din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru mici, sau aşa cum este alintată reţeta pentru mititei aparţine bucătăriei... citește tot »

Reţete pentru sarmale

Reteta sarmale

Trei reţete pentru sarmale într-un singur articol. Reţete pentru sarmale cu varză dulce, sarmale cu varză acră, sarmale în foi de viţă. Reţete... citește tot »

Reţete pentru drobul de miel

Reţetă drob de miel

Reţete pentru drob de miel. Două reţete pentru drobul de miel: drob de miel (CIGHIR) şi drob de miel în aluat. Cele două reţete pentru drob de miel sunt... citește tot »

Subscribe to Cu legume

Cu legume

Reţetă budincă de cartofi

Budincă de carne cu cartofi

Reţeta pentru budincă de carne cu cartofi este de dificultate medie. Reţeta de budincă de carne cu cartofi face parte din categoria tocăturilor de carne. Reţeta de budincă cu cartofi este... citește tot »

Reteta inele ceapa

Reteta Onion Rings – inele de ceapa

Reteta pentru Onion Rings – celebrele inele de ceapa din bucataria americana. Reteta pentru inele de ceapa – onion rings – explicata pe intelesul bucatariei romanesti. Bineinteles ca inelele de ceapa au la baza CEAPA. O reteta simpla cu un produs culinar ce poate fi servit separat sau ca garnitura. Onion Rings – un produs... citește tot »

Preparate din dovlecei

Dovlecei cu branza

In acest articol va aducem doua retete cu dovlecei. Gradul de dificultate pentru cele doua retete cu dovlecei este unul mediu. O prima reteta, un pic mai... citește tot »

Preparate simple din dovlecei

Dovlecei la cuptor

Patru retete simple cu dovlecei. Dovleceii sunt bogati in potasiu si mangan (bune ptr inima). Dovlecei cu sos alb, dovlecei gratinati, dovlecei prajiti si... citește tot »

Preparate din conopida

Retete conopida

Leguma fina, gustoasa, conopida este bogata in vitamine mai ales K si C , in saruri minerale cu predominanta saruri ale sulfului. Conopida, desi face parte din... citește tot »

Subscribe to Cu Peşte

Cu Peşte

Peste cu macaroane la cuptor

3 reţete pentru peşte la cuptor

Reţete pentru peşte la cuptor, peşte la cuptor cu macaroane şi peşte la cuptor cu ciuperci. Cele trei reţete pentru prepararea peştelui la cuptor poartă semnătura Sanda Marin. Reţetele... citește tot »

Piftie din crap

Reţete pentru piftie de crap şi burtă de crap în saramură

Două reţete din crap ce poartă marca Sanda Marin. Reţetă pentru piftie din crap şi reţetă pentru burtă de crap în saramură. Reţeta pentru piftie de crap este de dificultate redusă. Reţeta pentru burta de crap în saramură este de dificultate medie. Calitatea peştelui este foarte importantă pentru reuşita ambelor reţete. Reţeta... citește tot »

Reţete şalău cu maioneză şi file de şalău pane

File de salau pane

Două reţete din şalău: şalău cu maioneză şi file de şalău pane. Reţeta şalău cu maioneză şi reţeta pentru fileu de şalău pane poartă... citește tot »

Reţete din raci

Reteta raci fierti

Trei reţete din raci. Reţete cu raci pentru raci fierţi, pilaf de raci sau scordolea de raci. Consumul de raci are numeroase beneficii. Racii au numeroase... citește tot »

Reţete din crap: plachie, crap la cuptor, crap prăjit

Crap la cuptor reteta

Reţete plachie de crap, crap la cuptor şi crap prăjit ce poartă semnătura Sanda Marin. Reţeta de plachie de crap se serveşte rece. Reţeta de crap la... citește tot »

Subscribe to De post

De post

Reteta imitatie de pateu

Reteta pateu imitat

Reteta pateu imitat conform cartii de bucate Sanda Marin. O reteta relativ usor de realizat dar foarte cunoscuta. Reteta de pateu imitat nu foloseste ficat. O reteta de pateu fara ficat. O reteta de... citește tot »

Castane coapte temperatura

Castane coapte reteta

O reteta pentru castane coapte. Nimic mai bun decat castanele coapte pe care le poti realiza acasa.  Castanele coapte le poti prepara acasa, foarte simplu. Nu te gandi ca este eva dificil in a realiza si a obtine castane coapte. Simplu si eficient: citeste acest articol pentru a prepara acasa castane coapte. Atentie: este o reteta aplicata pentru... citește tot »

Reteta de post: taitei cu pesmet

Taitei cu pesmet reteta de post

O reteta de post recomandata de maicutele de la Manastirea Prislop. Taitei cu pesmet, o reteta 100% de post cu un grad redus de dificultate in preparare. Ladys... citește tot »

Reteta de post: ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor post

Este o reteta de post recomandata de maicutele de la Manastirea Prislop. Ciuperci la cuptor: usor de realizat si 100% reteta de post. Nu aveti nevoie de multe... citește tot »

Reteta manastireasca: ciorba de fasole boabe

Ciorba fasole boabe post

Reteta manastireasca de post, cu ingrediente „din natura”. O reteta de ciorba cu fasole boabe 100% de post, recomandata si utilizata de maicutele... citește tot »

Subscribe to Diverse

Diverse

Scoici prajite midii

Reţete cu midii (scoici)

Vă propunem în acest articol patru reţete cu midii. Reţete cu midii româneşti. Reţetele propuse: midii fierte, midii pescăreşti, pilaf de midii şi midii prăjite. Midiile trebuie să fie... citește tot »

Retete cu melci

Reţete cu melci

Două reţete pe bază de melci. Reţete cu melci propuse de Blogul Doamnelor inspirate din cartea de bucate a cunoscutei Sanda Marin. Plinius cel Bătrân, marele istoric roman, descrie consumul melcilor de gradina cu peste 2000 de ani în urma. El aminteşte  si atenția pe care o dădeau romanii întreținerii şi consumului cărnii de melc.... citește tot »

Reţete pentru ouă ochiuri

Preparare oua ochiuri

Reţete pentru ouă ochiuri uşor de preparat. În acest articol vă prezentăm principalele reţete pentru ouă ochiuri. Includem în această serie de... citește tot »

Reţete pentru omletă

Reteta pentru omleta

Şapte reţete pentru omlete. Reţete pentru omletă inspirate din cartea de bucate semnată Sanda Marin. Reţete pentru omlete uşor de preparat. În acest... citește tot »

Reţete cu ouă

Oua ochiuri cu spanac

Reţetele cu ouă sunt simplu de preparat. Reţetele din ouă se pot prepara rapid. Preparatele din ouă din acest articol sunt inspirate din cartea de bucate... citește tot »

Subscribe to Mancaruri

Mancaruri

Retete de vara

Retete de vara pentru vegetarieni

O reteta de vara este bine sa o cunosti inca din timp de iarna. Retete de vara deosebite pentru tine si pentru cei dragi. Lady’s Blog iti aduce cateva retete de vara pentru vegetarieni, retete... citește tot »

reteta molura cu rosii

Molura cu rosii si ardei

Reteta de molura cu rosii si ardei vine pe acest site pentru dv. Lady’s Blog va aduce o reteta deosebita si preitenoasa: molura cu rosii si ardei. Veti afla mai multe despre aceasta reteta speciala in acest articol. O reteta deosebita „Molura cu rosii si ardei” pe care  puteti pregati pentru cei dragi si prieteni. Acest fel de... citește tot »

Mancare de castraveti cu pui

Mancare de castraveti

Va aduce Lady’s Blog la indemna o reteta simpla de mare angajament: mancare de castraveti cu pui. O reteta de complexitate redusa: mancare de castraveti... citește tot »

Mancare de pui cu vinete

reteta vinete cu pui

O reteta speciala pe Lady’s Blog: macare de pui cu vinete. Daca iubiti vinetele si iubiti si carnita de pui ati ajuns pe pagina potrivita. Mancarea de... citește tot »

Mancare de fasole cu ardei gras

reteta fasole ardei

O reteta deosebita si sanatoasa: macare de fasole cu ardei gras. Fa-ti o supriza tie si celor dragi cu aceasta mancare de fasole cu ardei gras pe care o poti... citește tot »

Subscribe to Prajituri

Prajituri

Reteta spuma capsuni

Reteta spuma capsuni

Retata spuma capsuni. Retata spuma capsune explicata video. Este sezonul capsunilor si noi va prezentam reteta spuma de capsuni, reteta de baza cu frisca. O reteta usor de realizat care este insotita... citește tot »

Prajitura zahar ars reteta

Reteta prajitura de zahar ars

Cunoscuta reteta prajitura de zahar ars este prezentata intr-o formula moderna, de cofetarie. Un desert cunoscut, prajitura de zahar ars poate fi realizata cu usurinta dar intr-o forma deosebita. Dar, cel mai important, reteta de prajitura de zahar ars pe care o prezentam in acest articol are si un aspect deosebit. Clasica prajitura de zahar ars... citește tot »

Reteta pasca cu branza dulce

Reteta pascu cu branza dulce

Reteta de pasca cu branza dulce. O reteta de pasca cu branza dulce usor de realizat. Ladys Blog va aduce o noua reteta de desert care este potrivita pe orice... citește tot »

Cozonac cu mac si miez de nuca

Reteta cozonac cu mac si nuci

O reteta usor de realizat: cozonac cu mac si miez de nuca. O reteta de cozonac fara framantare masiva cu mac siu miez de nuca. O reteta de cozonac usor de... citește tot »

Rulada cu crema si glazura din ciocolata

Reteta rulada cu crema

Reteta de rulada cu crema si glazura din ciocolata. Un desert delicios uosr de preparat: rulada cu crema si glazura din ciocolata. Un desert potrivit pentru... citește tot »

Subscribe to Retete din pui

Retete din pui

Reteta supa pui

Supa de pasare

O minunata reteta pentru supa de pasare. Un cantec gastronomic semnat de compozitoarea Sanda Marin. Reteta pentru supa de pasare care ne incanta deseori. Reteta de supa de pasare este un produs... citește tot »

reteta pirjoale pui

Reteta parjoale frantuzesti din pui

Reteta parjoale frantuzesti din pui. O reteta pentru parjoale cu grad mic de dificultate. Reteta pirjoale frantuzesti cu piept de pui explicata video. O reteta de parjoale cu un grad redus de complexitate pe care o puteti pune in practica cu usurinta. Probabil ca termenul utilizat de parjoale este un pic cam departe de bucataria romaneasca. Dar... citește tot »

Subscribe to Retete tocături

Retete tocături

Reţetă musaca de vinete

Reţetă musaca de vinete

Musaca de vinete, reţetă culinară de dificultate medie. Musacaua de vinete este importată de bucătăria românească din bucătăria Înaltei Porţi, în perioada dominaţiei otomane. Musacaua... citește tot »

Reţetă varză a la Cluj

Reţetă varză a la Cluj

Varza a la Cluj sau reţeta de varză clujeană este specifică Transilvaniei. Reţeta pentru varză a la Cluj este de dificultate medie. Reţeta de varză clujeană se face cu carne macră. De porc sau de vită, sau combinate. Reţeta de varză clujeană este inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Varza a la Cluj este o reţetă... citește tot »

Reţetă pentru musaca de varză

musaca de varza

Reţetă musaca de varză. O reţetă pentru musaca de varză de dificultate medie. Prepararea reţetei este explicată în acest articol. De reţinut că... citește tot »

Reţete musaca: cu cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei...

Reţetă musaca de cartofi

Reţete pentru musaca. Reţete pentru musaca din cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei. Reţete pentru musaca inspirată din cartea de bucate a celebrei Sanda... citește tot »

Ruladă de carne

Reţetă ruladă cu carne

Reţeta ruladă de carne tradiţională. O reţetă ce se prepară ca în secolul trecut. Tocmai de aceea reţeta de ruladă cu carne propusă se realizează... citește tot »

Subscribe to Salate

Salate

Scordolea salata de nuci

Reteta scordolea de nuci

Scordolea de nuci reteta din cartea de bucate Sanda Marin. O reteta de salata pe baza de nuci. Pentru reteta de scordolea de nuci se folosesc miejii de nuca. O reteta de salata speciala un pic mai... citește tot »

Salata bulgareasca orientala

Reteta salata bulgareasca

Reteta de salata bulgareasca explicata. Reteta de salata bulgareasca sau salata orientala este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Este o salată de vară care se prepară din toate zarzavaturile ce se pot mânca crude: roşii, ardei, castraveţi, ceapă, tăiate toate în felii subţiri, la care se adaugă felii de cartofi fierţi. Se... citește tot »

Salate din varza si din sfecla rosie

Salata de varza

Patru retete de salate din varza si sfecla. Retete de salata de varza, salata de sfecla, salata de varza cu mere inspirate din cartea de bucate Sanda Marin. O... citește tot »

Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca originala. O reteta de salata ruseasca din carte de bucate Sanda Marin. Salata ruseasca reprezinta un aperitiv cunoscut si apreciat.... citește tot »

Salata de vinete patlagele

Salata vinete

Reteta clasica de salata de vinete. O reteta simpla de salata din vinete inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Perioada vinetelor o cunoasteti si va... citește tot »

Subscribe to Sosuri

Sosuri

Sosuri reci Sanda Marin

5 sosuri reci cu mustar, usturoi, tarhon sau ou

Cinci retete de sosuri reci ispirate din cartea de bucate Sanda Marin. Printre aceste retete regasiti si mujdeiul de usturoi dar si sosul de usturoi Aioli. Cateva retete neceare pentru orice... citește tot »

Sosuri recei retete

7 retete de sosuri reci marca Sanda Marin

Retete de sosuri din bucataria romaneasca. 7 retete de sosuri reci pe baza de maioneza. Retete de sosuri inspirate din cartea de bucate a cunoscutei Sanda Marin. Sunt sapte retete de sosuri reci pe care este bine sa la aveti la indemana in orice bucatarie. Sosurile pe baza de maioneza sunt utilizate des in bucataria franceza dar au fostintes... citește tot »

More from Retete

Crochete cu carne prajita

Crochete de carne

Reţeta pentru crochete de carne este inclusă tot în categoria reţetelor cu tocături din carne. Crochete de carne ce se realizează cu carne fiartă. Se poate folosi orice tip de carne.... citește tot »

Gulii umplute cu carne

Reţetă pentru gulii umplute

Reţetă gulii umplute făcute tradiţional. Reţeta de gulii umplute face parte din bucătăria balcanică. Iar reţeta pentru gulii umplute pe care o propunem în acest articol poartă... citește tot »

Reţetă cartofi umpluţi

Reţetă pentru cartofi umpluţi

Reţetă cartofi umpluţi – dificultate medie. Reţetă cartofi umpluţi din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru cartofi umpluţi face parte din categoria de reţete cu... citește tot »

Reţetă vinete umplute

Reţetă pentru vinete umplute

Reţetă vinete umplute cu carne, de dificultate medie. Modul de preparare a reţetei de vinete umplute este asemănător cu dovleceii umpluţi, roşii sau gulii umplute. Vinetele trebuie... citește tot »

Reţetă mere umplute cu carne

Reţetă pentru mere umplute cu carne

Reţetă mere umplute cu tocătură. O nouă reţetă cu tocătură din cartea de bucate Sanda Marin. Reţetă mere umplute cu carne tocată. Merele pentru această reţetă trebuie să fie mijlocii.... citește tot »