Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Femei de succes

Ultimele articole on Femei de succes
Constance Wu este prima asiatică nominal...

Constance Wu este prima asiatică nominalizată la Globurile de Aur în ultimi...

Constance Wu a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru cea mai bună actriță cu rolul ei din aclamata peliculă „Crazy Rich Asians”. Constance Wu este totodată și prima actriță asiatică nominalizată la această categorie în ultimii 44 de ani. Actrița asiatică Constance Wu face... citește tot »

Maisie Williams și-a vopsit părul în cul...

Maisie Williams și-a vopsit părul în culoarea gumei de mestecat

După opt sezoane în care a filmat zeci de lupte sângeroase și scene cu adevărat dramatice pentru Urzeala Tronurilor, Maisie Williams a făcut un gest simbolic: și-a vopsit părul într-o nuanță complet neașteptată, luându-și la revedere de la personajul ei din serial. Dacă Arya Stark... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Margaret Atwood va scrie o continuare a ...

Margaret Atwood va scrie o continuare a romanului The Handmaid’s Tale

Au trecut mai bine de 30 de ani de când scriitoarea canadiană Margaret Atwood și-a publicat revoluționarul roman „The Handmaid’s Tale”, devenit în timp un adevărat simbol al rezistenței feminine, în parte datorită mult îndrăgitei adaptări tv. Acum însă Atwood a anunțat că va... citește tot »

Mandy Moore a purtat un machiaj diafan s...

Mandy Moore a purtat un machiaj diafan superb la nuntă

Mandy Moore și cântărețul Taylor Goldsmith s-au căsătorit într-un cadru intim, la finalul săptămânii trecute. Mandy a purtat un machiaj diafan superb la nuntă, asortat cu o rochie de mireasă neconvențională. În primul rând, trebuie să menționăm faptul că actrița a sfidat... citește tot »

Prietenele noastre geniale – Elena...

Prietenele noastre geniale – Elena Forrante

Lenù și Lila, iubitele personaje ale Tetralogiei napolitane ale Elenei Ferrante, ajung în noiembrie pe ecrane, într-o producție HBO ce pare mai degrabă film de artă decât serie TV. Mirela Ujică a stat de vorbă cu regizorul Saverio Costanzo și cu cele patru protagoniste chiar pe... citește tot »

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o no...

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr

Ne este greu să ținem pasul cu toate schimbările de look ale lui Kylie Jenner, căci este fan înfocat al perucilor. Nu știm niciodată dacă noua ei nuanță este permanentă, ori doar temporară, însă de data aceasta nu mai avem îndoieli. Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă... citește tot »

More from Femei de succes

twocol-thumb.jpg

Cum a sărbătorit Barack Obama lansarea noii cărți a soției sale, Michelle Obama

Cu ocazia lansării noii cărți biografice semnată de Michelle Obama, Becoming, poate cel mai entuziasmat dintre toți s-a arătat chiar soțul ei, Barack Obama. Marți, fostul... citește tot »

twocol-thumb.jpg

Rosie Huntington-Whiteley are o rutină de machiaj plină de răsfăț

Sursa de inspirație a zilei este Rosie Huntington-Whiteley, care are o rutină de machiaj plină de răsfăț. Dacă, fără să îți dai seama, micul tău ritual de pregătire înainte... citește tot »

twocol-thumb.jpg

Emma Stone a fost nevoită să poarte un corset pentru un rol care i-a deformat corpul

Pe cât de mult așteptăm să intre în cinematografe următorul film al lui Yorgos Lanthimos, The Favourite, pe atât de puțin s-a bucurat Emma Stone de costumul pe care a fost nevoită... citește tot »

Coafura purtată de Meghan Markle în Fiji a conținut un mesaj adorabil pentru Prințul Harry...

Primul tur regal al lui Meghan Markle este o adevărată oază de inspirație. Ne-a surprins cum a purtat o coadă ponytail în cel mai glam mod posibil, iar acum, în Fiji, a purtat o... citește tot »

archive-wide-1-thumb.jpg

Cara Delevingne obișnuia să își urască sprâncenele iconice

Când chipul Carei Delevingne a început să apară peste tot la televizor și în social media, primul lucru care ne-a atras atenția la ea au fost sprâncenele. Au devenit model pentru un nou trend... citește tot »