Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Femei de succes

Ultimele articole on Femei de succes
Lady Gaga a confirmat logodna cu Christi...

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

Lady Gaga și iubitul ei de aproape doi ani, impresarul Christian Carino, sunt oficial logodiți. Cântăreața și mai recent, starul mult iubit din A Star Is Born, a confirmat logodna cu Christian Carino în timpul unui discurs susținut la evenimentul Elle, „Women in Hollywood”, referindu-se... citește tot »

Barbra Streisand Walls
Barbra Streisand mesaj muzical Anti-Trum...

Barbra Streisand mesaj muzical Anti-Trump

Un mesaj muzical Anti-Trump al cunoscutei cântăreţe şi actriţe Barbra Streisand în noul său album Walls (ziduri). Barbra Streisand îi dedică lui Trump o piesă de pe noul ei album cu caracter politic. Cântăreaţa americană Barbra Streisand îl critică în mod voalat pe preşedintele... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Kat Von D pregătește o nouă colecție de ...

Kat Von D pregătește o nouă colecție de produse de machiaj

Kat Von D va aduce în curând magia în viețile noastre cu o nouă colecție de produse de machiaj. Vedeta devenită Beauty Guru pregătește o linie nou-nouță și ne-a arătat tuturor preview-uri care ne încântă imaginația. Cu o simplă fotografie publicată pe Instagram, Kat Von D a... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul...

Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul la începutul carierei

Lady Gaga a vorbit despre începuturile sale ca artist în cadrul realizării documentarului despre viața ei, A Star is Born. Artista a povestit cât de urâtă se simțea și cât de nesigură era. Cu toate acestea, Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul la începutul carierei, când toată... citește tot »

Kate Middleton topless
Scandalul fotografiilor cu Kate Middleto...

Scandalul fotografiilor cu Kate Middleton topless

Scandalul fotografiilor cu Kate Middleton topless: amenzi maxime de 45.000 de euro pentru şefii Closer, confirmate în apel. Justiţia franceză a confirmat miercuri în apel condamnarea celor doi şefi ai revistei Closer la o amendă maximă de 45.000 de euro fiecare pentru publicarea, în 2012,... citește tot »

Inteligenta blondelor
Blondele sunt de fapt mai inteligente

Blondele sunt de fapt mai inteligente

Un studiu recent arata ca femeile blonde nu sunt mai putin inteligente decat alte femei ci din contra. Inteligenta inferioara a blondelor este de fapt un mit, potrivit unei cercetari efectuate in Statele Unite. Mitul ca blondele ar fi mai putin inteligente decat celelalte femei cu parul de alte... citește tot »

More from Femei de succes

Despre Laura Bretan

Laura Bretan: in semifinala America’s Got Talent

Tanara romanca este cunoscuta deja pentru performanta obtinuta in Statele Unite la America’s Got Talent unde a primit deja votul pentru a ajunge direct in semifinala concursului. Dupa... citește tot »

Mariana Sebebi Brasov

Fost corespondent Radio Romania Actualitati, candidata la Primaria Brasov

Radio Romania Actualitati „loveste din nou”! De aceasta data nu prin audientele sale, ci printr-un fost corespondent local, cel de la Brasov. Mariana Sebeni-Comsa, jurnalista de succes... citește tot »