Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Video

More from Video

Bancuri pescari

Faze comice cu pescari: clipuri video

Glumele cu pescari sunt la mare apreciere chiar in randul acestor virtuosi ai unditei si lansetei. In acest articol va punem la dispozitie un clip video cu un colaj de faze comice la... citește tot »

Reclame interzise CNA

Reclame video interzise (2)

Amuza-te cu reclame video romanesti. Reclame video Romania: colaj de mare angajament. Urmareste si amuza-te cu reclame video romanesti si nu numai. 14 minute de reclame video unele dintre... citește tot »

Reclame interzise CNA Romania

Reclame video interzise de CNA

O colectie de reclame ce au fost interzise la publicare. Sunt reclame interzise de CNA in Romania pe parcursul anului 2015, fie ca este vorba de reclame interzise in romania sau de reclame... citește tot »

Batrani cu tinere

Mosul handsom sau batranul aratos

Deschidem categoria video cu o minune de clip. Care ne starneste nervul zambirii si ne arata cum un „mos bengos” si care (crede el) arata bine poate face furori in randul... citește tot »

Iubire copil batrana

La 8 ani trage la femei in varsta

Bun, dupa ce am deschis cu mosul handsom care se da la tinerele… Revenim in rubrica video a Lady’s Blog cu ceva inedit. Tot in format video va rugam sa urmariti „copilul Don... citește tot »