Moda

Ultimele articole on Moda
Lenjerii pat somnia.ro
Lenjerii de pat: ce este important de st...

Lenjerii de pat: ce este important de stiut

Cautam permanent lenjerii de pat. Sau, periodic, avem in atentie identificarea unor lenjerii de pat de calitate. Lenjeriile de pat reprezinta un „must”. o necesitate pentru fiecare gospodarie. In zilele noastre, foarte multe magazine si site-uri de pe Internet comercializeaza lenjerii... citește tot »

Tratament unghii
Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor

Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor

Ingrijirea unghiilor a devenit o prioritate. Cosmetica impune o directie clara pentru ingrijirea unghiilor. Frumusetea depinde si de ingrijirea unghiilor. Si frumusetea mainilor este determinata si de aceasta ingrijire a unghiilor. Nu uitati ca o femeie este frumoasa nu doar la chi ci si prim... citește tot »

Film documentar despre Bucuresti in 2080...

Film documentar despre Bucuresti in 2080 realizat in timpul lui Ceausescu

Filmul a fost difuzat de TVR2 si este realizat de Studioul Alexandru Sahia. Bucuresti in 2080, scurtmetraj realizat in timpul lui Ceausescu. O prezentare interesanta cu perspectiva din acei ani pentru ce va fi sa fie in 2080. Filmul a fost realizat in 1980. Disponibil si pe DVD-ul „Sahia... citește tot »

2016 avem culoarea Amethyst Orchid

2016 avem culoarea Amethyst Orchid

Culoare impusa de moda si remarcata de Ladys Blog. Amethyst Orchid este o nuanta noua in moda, in trendul anului 2016. O culoare care indica perseverenta si ambitia, forta de munca si mai ales echilibrul interior. Amethyst Orchid este o culoare la moda promovata de cele mai importante case de moda... citește tot »

Se poarta albastrul profund in 2016

Se poarta albastrul profund in 2016

Cosulta Ladys blog pentru a fi in trend cu moda. Alege sfaturile Lady 4 Lady’s pentru a alege culoare potrivita in 2016. Si nu uita ca albastrul profund revine in trendurile modei. Fie ca este vorba de costumele clasice, de rochii sau sacouri, albastrul profund revine in forta alaturi de... citește tot »

Marsala se mentine in 2016

Marsala se mentine in 2016

Ladys te ajuta sa gasesti culoarea potrivita. Lady 4 Lady’s are sfaturi de moda pentru culorile anului 2016. Alege culoare potrivita dar si in trend cu moda. Gandeste pozitiv si alege culoarea care te reprezinta, intr-o masura constanta in raport cu previziunile modei. tendinta de moda impune... citește tot »

More from Moda

Galben auriu pentru 2016

Ladys recomanda culoarea stejarului, un galben auriu definit de casale de moda cu denumirea Oak Buff. Lady 4 Lady’s cu o culoare noua in trendul de moda. Sutinuta, culoarea Oak Buff,... citește tot »

2016 purtam Stormy Weather

Ladys Blog propune gri-albastru. Ldy 4 Lady’s pentru o culoare a anului 2016; Stormy Weather. O vreme dominata de vant si furtuna dar si de o culoare unica si dorita de maestrii... citește tot »

2016 culoarea Desert Sage

Ladys sustine gri-verzui. Este una dintre culorile anului 2016. Lady 4 Lady’s Desert Sage, gri verzui pentru culoarea anului 2016 in moda. Culori pentru tine in trend cu moda anului... citește tot »

2016 culoare Biscay Bay

Ladys Blog: culorile la moda in 2016. Iti oferim informatii despre moda anului 2016. Lady 4 Lady’s, culori pentru tine, culorile la moda in anul 2016. Previziuni despre moda anului... citește tot »

2016 culoarea verde-masliniu

Ladys aduce culoarea anului 2016. Culoarea la moda in 2016: verde masliniu. Lady 4 Lady’s recomanda pentru 2016 culoare verde olove, o culoare la moda pe tot parcursul anului, o trimitere de... citește tot »