Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Stiri

Ultimele articole on Stiri
Turnul din Pisa se indreapta
Turnul din Pisa se îndreaptă singur

Turnul din Pisa se îndreaptă singur

Turnul din Pisa se indreapta singur. Da, pare incredibil, dar natura lucreaza pentru indreptarea turnului din Pisa. Totul decurge suprinzator si aflam ca Turnul din Pisa a inceput sa se indrepte fara a fi nevoie de interventia oamenilor. Turnul din Pisa si-a redus gradul de inclinare, reusind sa... citește tot »

Tatuaj Chris Wenzel
Pielea unui artist în tatuaje va fi cons...

Pielea unui artist în tatuaje va fi conservată şi înrămată

Suntem în secolul XXI, aproape totul este posibil, şi aflăm că pielea unui artist în tatuaje, decedat recent, va fi conservată şi înrămată asemeni unei opere de artă. Nu ne ia prin surprindere şi, ce este mai important, nu se întâmplă ân România. Soţia unui artist în tatuaje... citește tot »

Comanda AliExpress Romania
Autorităţile chineze obligate să dezmint...

Autorităţile chineze obligate să dezmintă că se poate divorţa pe AliPay...

Da, există inclusiv posibilitatea pe AliPay şi AliExpress să se obţină un divorţ. Platforma online de vânzări a reuşit să provoace şi acest subiect. După ce mai multe divorţuri între persoanele căsătorite în China au fost „comercializate” pe AliExpress sau, pe... citește tot »

Opel Diesel Germania probleme motoare motorina
Problema motoarelor diesel în Germania: ...

Problema motoarelor diesel în Germania: Opel

Problema motoarelor diesel din Germania se extinde de la VW şi la Opel. Automobilele cu motorizare diesel, maşinile pe motorină Opel sunt de asemenea incluse în acest val. O tendinţă clară în Germania împotriva motoarelor pe motorină. Ultimul episod este cel de astăzi, 15 octombrie.... citește tot »

Restricţii diesel Germania maşini motorină
Restricţii automobile diesel în Berlin

Restricţii automobile diesel în Berlin

Noi restreicţii pentru automobilele pe motorină au fost impuse în Germania, în Berlin. Restricţii automobile diesel în Berlin ce vizează inclusiv maşinile cu Euro 5. Toate maşinile cu motorizare diesel sub euro5 sunt interzise astfel pe stărzi importante din capitala Germaniei. Berlinul... citește tot »

reconfigurare software Volkswagen
Subvenţii pentru proprietarii de automob...

Subvenţii pentru proprietarii de automobile diesel din Germania

Proprietarii de autovehicule diesel din Germania pot opta pentru subvenţii sau o reconfigurare a sistemului hardware. Am mai scris pe site-ul nostru despre problema maşinilor diesel în Europa cu informaţii despre automobilele diesel din Germania. O temă importantă şi pentru piaţa auto din... citește tot »

Subscribe to Externe

Externe

reconfigurare software Volkswagen

Problema motoarelor diesel în Europa

Continuăm cu un nou articol despre o problemă ce va afecta şi ţara noastră: motoarele diesel, maşini cu motorizare diesel în Europa. Am scris deja pe blogul nostru despre o problemă... citește tot »

Top Armate in lume

Cele mai puternice armate din lume

Un clasament cu cele mai puternice armate din lume plaseaza pe primele 3 locuri Rusia, Statele Unite si China.  Clasamentul celor mai puternice armate din lume ia in calcul 35 de tari si se bazeaza pe bugetele alocate pentru inzestrare si aparare precum si pe puterea de lupta pe care o au in prezent. Romania nu figureaza in acest clasament format... citește tot »

Intr-un Razboi cu Ungaria va castiga Romania

Razboi Ungaria-Romania

Un evetual razboi intre Romania si Ungaria ar avantaja tara noastra. O statistica ce simulează un razboi Romania-Ungaria confera victoria Armatei Romaniei.... citește tot »

Se reinfiinteaza KGB-ul sub denumirea MGB

reinfiintare KGB=MGB

Reinfiintarea KB face parte dintr-un program complex al lui Putin. Ca de obicei, Ladys Blog va aduce informatii din domeniul geopoliticii. Prin reinfiintarea... citește tot »

Radio Romania: lider pentru Europa

Radio Romania Lider Audienta

Ultimii ani au dovedit deja eficienta Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), institiutie publica ce s-a impus treptat nu doar pe piata radio din Romania ci... citește tot »

Subscribe to Sport

Sport

Steaua-Dinamo live

Derby-ul Steaua-Dinamo transmis de 3 televiziuni

Steaua-Dinamo se transmite astazi de la 21.00 pe Digi sport 1, Dolce sport 1 si Look TV. Pentru prima data Steaua-Dinamo va fi transmis de 3 televiziuni diferite. Masurile de securitate vor fi dintre... citește tot »

Islanda Euro 2016

Islanda a invins Austria la Euro 2016

Prima participare pentru Islanda la Euro 2016 marcheaza si un succes neasteptat. Echipa nationala a Islandei a invins cu scorul de 2-1 (1-0), selectionata Austriei intr-un meci disputat miercuri, pe Stade de France din Saint-Denis, in cadrul Grupei F a EURO 2016. O victorie absoilut istorica pentru echipa de fotbal a Iaslandei. Islanda a obtinut... citește tot »

La noi incidente Rusia va fi descalificata de la Euro 2...

Descalificare Rusia Euro 2016

Verdictul dat astazi de UEFA avertizeaza clar Rusia ca, in cazul unor noi violente ale suporterilor, va fi descalificata de la Euro 2016. Teremenul utilizat de... citește tot »

Euro 2016: 116 arestari si 3 expulzari

Euro 2016 Violente suporteri

De la debutul Euro 2016 au fost arestate 116 persoane si 3 au fost expulzate, alte 5 primind interdictie de a intra in Franta. Ministerul de Interne de la... citește tot »

UEFA a deschis o procedura impotriva Rusiei

UEFA Rusia excludere

In urma violentelor de la meciul Anglia-Rusia de aseara, Comisia de Disciplina UEFA a decis deschiderea unei anchete. Procedura a fost declansata impotriva... citește tot »

Subscribe to Turism

Turism

Kaptan M croazieră Mamaia

Mamaia, dragostea mea trecută: impresii turistice 2018

Ceea ce în urmă cu câţiva ani era considerată a fi „perla litoralului românesc”, staţiunea Mamaia, este acum o tristă amintire a ceea ce a fost. Mai mult de nevoie decât de voie... citește tot »

Croaziera Mamaia Vapor Marea Neagra

Croazieră pe Marea Neagră din Mamaia cu Kaptan M

Kaptan M este o navă maritimă ce asigură croaziere pe Marea Neagră din dreptul pasarelei din Mamaia, mai exact din dreptul hotelului Flora. Este singura navă ce asigură croaziere în siguranță având caracteristicile unui vapor de croazieră pentru Marea Neagră. Spre deosebire de alte vase ce oferă servicii de ieșire în larg în zona... citește tot »

More from Stiri

WhatsApp taxe mesaje

WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe

WhatsApp va percepe taxe pentru serviciile de transmitere a mesajelor. Nu este ]ns[ clar dac[ aceste taxe pentru mesajele WhatsApp vor fi percepute de la to’i abona’ii sau doar... citește tot »

ţigări electronice pe reţetă

Anglia: ţigările electronice pe reţetă

Ţigările electronice ar trebui să fie eliberate pe reţetă medicală, potrivit Ageţiei Pentru Sănătate Publică a Angliei (PHE). Agenţia doreşte ca în următorii ani ţigările... citește tot »

Banana cu coaja comestibila

Banana cu coajă comestibilă

Da, a apărut în sfârşit banana cu coajă comestibilă. Da, aţi citit bine, banana cu coajă comestibilă a fost descoperită. Adio curățat de coajă şi, mai ales, o să dispară... citește tot »

reclamatii Posta Romana

Posta Romana asa cum este ea pentru romani

Posta Romana se straduieste pe zi ce trece sa ne uimeasca. Posta Romana ramane o institutie puternic ancorata in era comunista. Posta Romana nu are respect minim pentru clientii sai.... citește tot »

Inscriere Oriflame comanda

Oriflame aniverseaza 50 ani

Cunoscuta firma de produse cosmetice suedeze Oriflame aniverseaza 50 de ani. Din 1967, Oriflame și-a ajutat clienții să arate și să se simtă bine cu ajutorul produselor inovatoare create în... citește tot »