Cu legume

More from Cu legume

Reteta inele ceapa

Reteta Onion Rings – inele de ceapa

Reteta pentru Onion Rings – celebrele inele de ceapa din bucataria americana. Reteta pentru inele de ceapa – onion rings – explicata pe intelesul bucatariei romanesti.... citește tot »

Dovlecei cu branza

Preparate din dovlecei

In acest articol va aducem doua retete cu dovlecei. Gradul de dificultate pentru cele doua retete cu dovlecei este unul mediu. O prima reteta, un pic mai complexa, va ajuta sa preparati... citește tot »

Dovlecei la cuptor

Preparate simple din dovlecei

Patru retete simple cu dovlecei. Dovleceii sunt bogati in potasiu si mangan (bune ptr inima). Dovlecei cu sos alb, dovlecei gratinati, dovlecei prajiti si dovlecei cu smantana: patru retete... citește tot »

Retete conopida

Preparate din conopida

Leguma fina, gustoasa, conopida este bogata in vitamine mai ales K si C , in saruri minerale cu predominanta saruri ale sulfului. Conopida, desi face parte din din aceeasi familie cu varza,... citește tot »

Retete pentru vegetarieni de vara

Retete de vara pentru vegetarieni in trei variante. O oferta culinara pentru vegetarieni cu o reteta mediteraneeana, o reteta de tocanita indiana si o minunata supa crema din legume. Toate aceste... citește tot »