Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ciorbe si supe

Ultimele articole on Ciorbe si supe
Ciorba de vara legume
Reţetă ciorbă de vară tradiţională rusea...

Reţetă ciorbă de vară tradiţională rusească

Reteta traditionala ruseasca pentru ciorba de vara, o ciorba de sezon cu foarte multe legume. Reteta pentru ciorba de vara merita atentie si in perioadele de post. Este important ca legumele folosite pentru ciorba de vara sa fie proaspete, de preferat cumparate din piata, de la producatori.... citește tot »

Reteta ciorba hribi
Reţete ciorbe din bureţi sau hribi

Reţete ciorbe din bureţi sau hribi

Două reţete pentru ciorbe din ciuperci de pădure. Reţeta pentru ciorbă de bureţi şi reţeta pentru ciorbă de hribi (mânătărci) sunt prezentate în acest articol. Sunt reţete de ciorbă de nivel mediu. Ambele reţete de ciorbă pot fi gătite şi în perioada de post. Sunt reţete de... citește tot »

Ciorba Fasole Sanda Marin
Reţetă ciorbă de fasole boabe

Reţetă ciorbă de fasole boabe

Reţeta pentru ciorbă de fasole boabe este de dificultate redusă. Pentru reţeta de ciorbă de fasole folosiţi o fasole de calitate. Este bine să cumpăraţi fasolea boabe de la piaţă de la ţărani sau precupeţi. Fasolea pentru ciorbă trebuie fiartă în mai multe ape pentru a scoate... citește tot »

Reteta ciorba urzici
4 reţete pentru ciorbe de primăvară

4 reţete pentru ciorbe de primăvară

Cinci reţete pentru ciorbe de primăvară. Aceste reţete de ciorbă sunt pe baza verdeţurilor care apar în perioada de primăvară. Corba de verdeaţă, reţeta pentru ciorba de urzici, reţete pentru ciorba de ştevie se numără printre aceste reţete. Sunt reţete de ciorbă ce pot fi... citește tot »

Ciorba Perisoare Sanda Marin
Reţetă ciorbă de perişoare

Reţetă ciorbă de perişoare

Reţeta pentru ciorba de perişoare bine explicată. Ciorba de perişoare din acest articol este inspirată din cartea de bucate semnată de cunoscuta Sanda Marin. O reţetă de dificultate redusă ce va aduce satisfacţia unei ciorbe de tradiţie pentru bucătăria românească. Reamintim însă... citește tot »

Ciorba fasole verde Sanda Marin
Reţetă ciorbă fasole verde

Reţetă ciorbă fasole verde

Reţeta pentru ciorbă de fasole verde este uşor de realizat. Ciorba de fasole verde este recomandată şi pentru perioada de post. Reţeta de ciorbă de fasole verde este recomandată şi pentru regimul pentru diabet zaharat de tip 2. Ingredientele sunt uşor de procurat iar reţeta este uşor de... citește tot »

More from Ciorbe si supe

Ciorba de peste reteta

3 reţete de ciorbă de peşte

Trei reţete pentru ciorbă de peşte. Reţeta pentru ciorba de peşte are originile în Rusia. Poate de aceea ciorba de peşte lipovenească este una dintre cele mai bune. Dar ciorba, ca... citește tot »

Ciorba de burta Sanda Marin

Reţetă ciorbă de burtă (schimbea)

Reţeta de ciorbă de burtă bine explicată. O reţetă pentru ciorba de burtă propusă de Sanda Marin. Folosiţi ingrediente proaspete, de preferat din măcelării şi nu burtă... citește tot »

Ciorba Potroace Sanda Marin

Reţetă ciorbă de potroace

Reţeta pentru ciorba de potroace nu are nevoie de multe prezentări. Reţeta pentru ciorba de potroace face parte din bucătăria românească. O reţetă de ciorbă de potroace din... citește tot »

Ciorba Cartofi Sanda Marin

3 reţete pentru ciorbe cu cartofi

Trei reţete pentru ciorba de cartofi. Reţetă pentru ciorbă de cartofi şi fasole verde, reţetă pentru ciorba de cartofi şi sfeclă, reţeta pentru ciorba de cartofi. Cartoful,... citește tot »

Ciorba dovlecei Sanda Marin

Reţete pentru ciorbe cu dovlecei

Două reţete pentru ciorbe cu dovlecei. Reţeta pentru ciorbă de dovlecei şi reţeta pentru ciorba de dovlecei. Cea de-a doua reţetă de ciorbă poate fi consumată şi la regim. Ciorba face... citește tot »