Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sport

Ultimele articole on Sport
Steaua-Dinamo live
Derby-ul Steaua-Dinamo transmis de 3 tel...

Derby-ul Steaua-Dinamo transmis de 3 televiziuni

Steaua-Dinamo se transmite astazi de la 21.00 pe Digi sport 1, Dolce sport 1 si Look TV. Pentru prima data Steaua-Dinamo va fi transmis de 3 televiziuni diferite. Masurile de securitate vor fi dintre cele mai dure, dupa cum a dezvaluit Gigi Becali, finantatorul Stelei, intr-o interventie telefonica... citește tot »

Islanda Euro 2016
Islanda a invins Austria la Euro 2016

Islanda a invins Austria la Euro 2016

Prima participare pentru Islanda la Euro 2016 marcheaza si un succes neasteptat. Echipa nationala a Islandei a invins cu scorul de 2-1 (1-0), selectionata Austriei intr-un meci disputat miercuri, pe Stade de France din Saint-Denis, in cadrul Grupei F a EURO 2016. O victorie absoilut istorica pentru... citește tot »

Descalificare Rusia Euro 2016
La noi incidente Rusia va fi descalifica...

La noi incidente Rusia va fi descalificata de la Euro 2016

Verdictul dat astazi de UEFA avertizeaza clar Rusia ca, in cazul unor noi violente ale suporterilor, va fi descalificata de la Euro 2016. Teremenul utilizat de UEFA este cel de „excludere cu suspendare” pentru Rusia de la Euro 2016 din cauza violentelor provocate de fanii sau pe... citește tot »

Euro 2016 Violente suporteri
Euro 2016: 116 arestari si 3 expulzari

Euro 2016: 116 arestari si 3 expulzari

De la debutul Euro 2016 au fost arestate 116 persoane si 3 au fost expulzate, alte 5 primind interdictie de a intra in Franta. Ministerul de Interne de la Paris a anuntat ca oficialitatile locale pot emite in continuare ordine de expulzare pentru „suporterii care au un comportament ce... citește tot »

UEFA Rusia excludere
UEFA a deschis o procedura impotriva Rus...

UEFA a deschis o procedura impotriva Rusiei

In urma violentelor de la meciul Anglia-Rusia de aseara, Comisia de Disciplina UEFA a decis deschiderea unei anchete. Procedura a fost declansata impotriva Ruisiei, tara anchetata de UEFA pentru comportamentul rasist al fanilor sai si pentru faptul ca suporterii au aprins fumigene. Comisia de... citește tot »

Scor final Elvetia Albania
Euro 2016, Grupa A, Elvetia-Albania 1-0

Euro 2016, Grupa A, Elvetia-Albania 1-0

Elvetia a invins cu greu Albania in primul meci al celor doua reprezentative la Euro 2016. Tara cantoanelor s-a impus la limita, cu 1-0 in fata Albaniei, o echipa cu palmares redus in turneele mondiale sau europene. Un meci fara mare valoare din punctul de vedere al calitatii, Elvetia-Albania arata... citește tot »

More from Sport

1972 Franta-Romania 2-1

44 ani de la ultima victorie a Romaniei cu Franta

Romania a reusit sa invinga ultima data Franta la fotbal in urma cu 44 de ani, cand tara noastra a castigat la Paris cu scorul de 2-1.  Singurul reprezentant al nationalei de atunci, din 1972, este... citește tot »