Cosmetica

Ultimele articole on Cosmetica
Crema pentru bust ferm
Crema pentru bust ferm: dă rezultate

Crema pentru bust ferm: dă rezultate

Aţi auzit probabil despre proprietăţile pe care le are crema pentru bust ferm. Şi probabil aţi tratat cu scepticism această posibilitate de întărire şi chiar creştere a sânilor. Crema pentru bust ferm are mai multe beneficii. Ingredientele incluse au proprietăţi specifice ce au ca... citește tot »

Cosmetice cu acid hialuronic
Cosmeticele cu acid hialuronic: efect an...

Cosmeticele cu acid hialuronic: efect anti-age

Scriem în acest articol despre cosmetice cu acid hialuronic. Şi efectul anti-age al cosmeticelor cu acid hialuronic. Cu informaţii despre istoricul şi funcţionarea acidului hialuronic. Bineînţeles, ne referim la cosmetice cu acid hialuronic de calitate, de la brand-uri ce s-au impus prin... citește tot »

Sfaturi Par Sanatos intretinere
Sfaturi pentru un păr sănătos

Sfaturi pentru un păr sănătos

Câteva sfaturi pentru un păr sănătos. Sfaturi pentru spălarea părului. Pe scurt: „Sfaturi pentru un păr sănătos”. Sau, mai degrabă, trucuri la îndemână pentru a avea un păr sănătos. În acest articol dedicat doamnelor dar deopotrivă de interes pentru domni avem câteva... citește tot »

Tratament îngrijire ten
Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pi...

Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pielii

Reţete pentru îngrijirea tenului şi a pielii ce pot fi făcute acasă, cu componente naturale. Sfaturi pentru îngrijirea tenului şi a pielii cu soluţii la îndemână. Reţete „natural homemade” pentru îngrijirea tenului şi a pielii. Sunt opţiuni naturale pentru îngrijirea... citește tot »

Tratamente pentru creşterea părului
Tratamente pentru creşterea părului

Tratamente pentru creşterea părului

Câteva sfaturi şi tratamente pentru creşterea părului. Un articol cu tratamente pentru creşterea părului pe cale naturală. Fiecare femeie merită un păr lung şi des. Tratamente pentru creşterea părului ce pot fi aplicate atât de femei cât şi de bărbaţi. De la adolescenţă şi... citește tot »

Peptide cosmetice Faberlic
Peptidele, secretul anti-age din catalog...

Peptidele, secretul anti-age din catalogul Faberlic

Peptidele sunt folosite in domeniul cosmeticii doar de ceva ani incoace datorita actiunii lor benefice si frumoase pentru piele. Iar acum sunt folosite si pentru produsele de ingrijire Faberlic, din seria Renovage, pe baza de peptide si proteine de grau. Dar peptidele nu se limiteaza doar la... citește tot »

Subscribe to Ingrijirea tenului

Ingrijirea tenului

intinerire ten

Intinereste tenul cu 10 ani cu miere si lamaie

O reteta pe care o poti realiza acasa, pe baza de miere si lamaie, produs ce iti poate intineri chipul cu 10 ani. Reteta are un impact importat pentru ten, pentru aspectul fetii, reducand ridurile si... citește tot »

Tratament pori piele

Elimina porii pielii cu un singur ingredient

Porii din piele pot afecta imaginea tenului indeosebi dupa ce se maresc. Puteti trata porii pielii urmand mai multe metode naturale. Porii din piele apar deseori la persoanele cu pieliea uleioasa, cu tenul gras, devenind treptat pori largi cu i imagine neplacuta. Din acest motiv persoanele care au pori in ten incearca orice metode pentru a face... citește tot »

Subscribe to Machiaj

Machiaj

Machiajul de zi sfaturi si explicatii

Machiajul de zi este o rigoare a frumusetii. Un machiaj de zi reusit te ajuta si iti pune in lumina frumuseatea. Cu atentie si dedicatie machiajul de zi te ajuta si iti zambeste in fata oglinzii.... citește tot »

Machiaj dramatic

Machiajul de seara

Machiajul de seara este forate important. Machiajul de seara este un pic mai dificil si necesita mai multa atentie. Nu evita atentia pentru machiajul de seara pentru ca, daca obisnuiesti sa te ingrijiresti ziua si sa acorzi atentie machiajului de zi este recomandat sa acordati chiar o mai mare atentia machiajului de seara. Trucul este sa adaugi... citește tot »

Sfaturi machiaje de zi si de seara

Machiaj zi si machiaj noapte

Machiajul de zi si machiajul de seara sunt mici stiinte ce merita atentia Lady’s Blog. Un machiaj de seara eficient sau un machiaj de zi de impact iti... citește tot »

Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor

Tratament unghii

Ingrijirea unghiilor a devenit o prioritate. Cosmetica impune o directie clara pentru ingrijirea unghiilor. Frumusetea depinde si de ingrijirea unghiilor. Si... citește tot »

Zece masti naturale simple cu miere

Ladys: masti naturale cu miere. Masti cu miere simple. Masti cu produse naturale pentru intretinere: Ladys Blog. In afara de faptul ca este delicioasa si... citește tot »

More from Cosmetica

Catalog Faberlic Romania 2017

Faberlic Romania primul catalog

Primul catalog Faberlic Romania a fost „lansat la apa” pe 26 iunie. Faberlic revine in Romania cu un catalog cu oferte identice cu cele internationale. Avem asadar un prim... citește tot »

Ladys catalog online

Ladys catalog cosmetice: oferta online

Produsele Ladys sunt deja cunoscute in Romania. Catalogul Ladys este publicat periodic de aceasta firma. Catalogul cosmetice Ladys apare cu o periodicitate de aproximativ 45 de zile.... citește tot »

Faberlic Romania Catalog

Cosmetice Faberlic revine in Romania

Va amintiti de Faberlic? Faberlic este acea firma ruseasca ce a functionat in Romania pana prin 2013. Faberlic Romania a functionat in tara noastra aproximativ 15 ani dupa care a decis sa... citește tot »

Inscriere Oriflame comanda

Oriflame aniverseaza 50 ani

Cunoscuta firma de produse cosmetice suedeze Oriflame aniverseaza 50 de ani. Din 1967, Oriflame și-a ajutat clienții să arate și să se simtă bine cu ajutorul produselor inovatoare... citește tot »

Parfumuri Oriflame

Oriflame si legenda parfumurilor suedeze

Probabil ca parfumurile suedeze va duc cu gandul doar la Oriflame. Cu siguranta ca Suedia nu este prima tara care va vine in minte atunci cand va ganditi la parfumuri. Mai degraba decat la... citește tot »