Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Stiinta

Ultimele articole on Stiinta
Opel Diesel Germania probleme motoare motorina
Problema motoarelor diesel în Germania: ...

Problema motoarelor diesel în Germania: Opel

Problema motoarelor diesel din Germania se extinde de la VW şi la Opel. Automobilele cu motorizare diesel, maşinile pe motorină Opel sunt de asemenea incluse în acest val. O tendinţă clară în Germania împotriva motoarelor pe motorină. Ultimul episod este cel de astăzi, 15 octombrie.... citește tot »

Restricţii diesel Germania maşini motorină
Restricţii automobile diesel în Berlin

Restricţii automobile diesel în Berlin

Noi restreicţii pentru automobilele pe motorină au fost impuse în Germania, în Berlin. Restricţii automobile diesel în Berlin ce vizează inclusiv maşinile cu Euro 5. Toate maşinile cu motorizare diesel sub euro5 sunt interzise astfel pe stărzi importante din capitala Germaniei. Berlinul... citește tot »

reconfigurare software Volkswagen
Subvenţii pentru proprietarii de automob...

Subvenţii pentru proprietarii de automobile diesel din Germania

Proprietarii de autovehicule diesel din Germania pot opta pentru subvenţii sau o reconfigurare a sistemului hardware. Am mai scris pe site-ul nostru despre problema maşinilor diesel în Europa cu informaţii despre automobilele diesel din Germania. O temă importantă şi pentru piaţa auto din... citește tot »

reconfigurare software Volkswagen
Problema motoarelor diesel în Europa

Problema motoarelor diesel în Europa

Continuăm cu un nou articol despre o problemă ce va afecta şi ţara noastră: motoarele diesel, maşini cu motorizare diesel în Europa. Am scris deja pe blogul nostru despre o problemă importantă: maşini cu motoare diesel în Germania. Probabil că acest val de decizii împotriva motoarelor... citește tot »

reconfigurare software Volkswagen
Volkswagen va plati reconfigurarea siste...

Volkswagen va plati reconfigurarea sistemului hardware pentru 2400 maşini d...

Scandalul Volkswagen privind falsificarea informaţiilor legate de poluarea motoarelor diesel se apropie de un final pentru proprietarii de maşini. Grupul auto Volkswagen AG a acceptat să acopere o parte din costurile reconfigurării sistemului hardware la vehiculele echipate cu motoare diesel, a... citește tot »

Sfaturi alegere sotie
Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente...

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult şi nu doar atât. Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult sunt feriţi şi de demenţă sau Alzheimer la bătrâneţe sau aceasta va suferi foarte târziu. Este de fapt unul dintre avantajele de care... citește tot »

Subscribe to Inedit

Inedit

Viata pe alte planete

Cea mai apropiată planetă care ar putea întreţine viaţa

Cercetătorii continuă să caue o planetă similară cu Pământul care ar putea întreţine viaţa. O exoplanetă din categoria „super-Terra”, aflată la o distanţă de 1.400 de... citește tot »

O companie importantă vrea să construiască un teleferic până la celebrul semn "Hollywood" din Los Angeles

Compania Warner Bros. vrea să construiască un teleferic până la celebrul semn „Hollywood” din Los Angeles, una dintre principalele atracţii turistice din capitala cinematografiei americane, potrivit Reuters. Costul proiectului, care va include un centru turistic construit în imediata apropiere a semnului, se ridică la... citește tot »

Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă cu două săptămâ...

Zsa Zsa, patrupedul care a fost încoronat recent ”cel mai urât câine din lume”, a decedat marţi dimineaţă la vârsta de 9 ani. Proprietara... citește tot »

Fenomen uimitor găsit la cea mai mare planetă din Siste...

O echipă de cercetători din Italia, SUA şi Belgia au descoperit că doi sateliţi naturali ai lui Jupiter lasă „urme” în aurora planetei. În... citește tot »

PREMIERĂ: A fost descoperită molecula ce ajută la stabi...

Cercetătorii au identificat o moleculă cheie exploatată de virusul HIV, iar descoperirea are o importanţă majoră în distrugerea bolii. Prin intermediul... citește tot »

Subscribe to Istorie si antropologie

Istorie si antropologie

Civilizaţia Maya

Noi descoperiri aparţinând civilizaţiei Maya

Civilizaţia Maya continuă să impresioneze prin cultura sa, prin dezvoltarea suprinzătoare pentru primul mileniu înaintea erei noastre. Civilizația maya s-a dezvoltat în America centrală... citește tot »

Migraţie Homo Sapiens

Istoria migraţiei Homo Sapiens ar putea fi rescrisă

Migraţia Homo Sapiens este corelată de primele relicve descoperite în Africa. Este vorba de schelete de Homo Sapiens dar şi de unelte. Cu siguranţă că Homo Sapiens a migrat din Africa spre celelalte regiuni şi continente. Rescrierea istoriei migraţiei are în vedere doar datarea pentru perioada când a avut loc această migraţie. Ideea... citește tot »

Muzee virtuale din Romania

Muzee virtuale Romania

Lista muzeelor virtuale din Romania. O lista aproape completa a muzeelor virtuale romanesti. Linkurile spre muzeele virtuale din Romania sunt prezente pe... citește tot »

Catatile dacice, inclusiv Sarmisegetuza, posibil scoase...

Disparitie Sarmisegetuza

Cele 6 cetati dacice din Muntii Orastiei, acceptate in patrimoniul UNESCO vor fi scoase din aceasta evidenta daca nu se fac demersuri pentru respectarea... citește tot »

Stanculescu a plecat cu multe secrete

Stanculescu antena3 dezvaluiri

Stanculescu a plecat in lumea de apoi ducand cu el foarte multe secrete. Informatii ce ar putea pune ordine nu doar in dosarul Revolutiei din 1989 dar si in... citește tot »

Subscribe to Tehnologie & software

Tehnologie & software

Despre Google Keep aplicatie notite

Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Google Keep este probabil cea mai facilă şi utilă aplicaţie pentru a păstra notiţe pe telefonul mobil. Disponibilă pentru Android, Ggoole Keep are mai multe metode de utilizare. Pornind de la... citește tot »

Combinatii tastatura Windows

Combinaţii secrete ale keyboard-ului

Nici nu vă gândiţi câte combinaţii secrete are keyboard-ul. Este vorba de combinaţie de taste care vă pot ajuta enorm în activitatea la calculator. Astfel, folosind aceste combinaţii de taste, vă puteţi creşte rapiditatea comenzilor făcute cu ajutorul keyboard-ului. Este vorba de combinatii de taste care va uşurează munca la... citește tot »

WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe

WhatsApp taxe mesaje

WhatsApp va percepe taxe pentru serviciile de transmitere a mesajelor. Nu este ]ns[ clar dac[ aceste taxe pentru mesajele WhatsApp vor fi percepute de la... citește tot »

Servicii SEO: importanaţa pentru promovarea online

Servicii SEO Promoveaza-te.com

Un website fără servicii SEO nu are posibilitatea pentru a se dezvolta în mediul online. Când vorbim despre servicii SEO, fie că sunt asigurate „in... citește tot »

Cel mai ieftin smartphone

Cel mai ieftin Smartphone

Povestea celui mai ieftin smartphone pare incredibilă dar este accesibilă tuturor. Fără să intenţionez am reuşit să-mi cumpăr cel mai ieftin smarthone... citește tot »

More from Stiinta

Raport falsificare emisii Mazda

Mazda, Suzuki, Yamaha au falsificat datele privind emisiile poluante ale vehiculelor

O ştire din domeniul ştiinţei şi tehnologiei care se referă la o eventuală falsificare a datelor privind emisiile poluante de către Mazda, Suzuki şi Yamaha. Informaţia nu ne... citește tot »

"Omul Furnică şi Viespea", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend...

Lungmetrajul „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, de Peyton Reed, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 927.229 de lei în... citește tot »

Semnele care îţi arată că eşti deshidratată

Este vară şi, odată cu temperaturile în creştere, riscul de deshidratare a organismului creşte simţitor. Chiar dacă senzaţia de sete este cea care indică nevoia de apă a... citește tot »

Au fost descoperite cele mai vechi culori. Au mai mult de un miliard de ani

Cercetătorii de la Australian National University (ANU) au descoperit cele mai vechi culori din formaţiunile geologice, pigmenţi roz deschis, vechi de 1,1 miliarde de ani, extraşi din... citește tot »

Două case vechi de 4.500 de ani au fost descoperite în apropierea...

Arheologii au descoperit două case străvechi în apropiere de piramidele din Giza, Egipt. Structurile ar fi găzduit oficialii responsabili pentru supravegherea producţiei de hrană pentru... citește tot »