Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Stiinta

Ultimele articole on Stiinta
Turnul din Pisa se indreapta
Turnul din Pisa se îndreaptă singur

Turnul din Pisa se îndreaptă singur

Turnul din Pisa se indreapta singur. Da, pare incredibil, dar natura lucreaza pentru indreptarea turnului din Pisa. Totul decurge suprinzator si aflam ca Turnul din Pisa a inceput sa se indrepte fara a fi nevoie de interventia oamenilor. Turnul din Pisa si-a redus gradul de inclinare, reusind sa... citește tot »

Tatuaj Chris Wenzel
Pielea unui artist în tatuaje va fi cons...

Pielea unui artist în tatuaje va fi conservată şi înrămată

Suntem în secolul XXI, aproape totul este posibil, şi aflăm că pielea unui artist în tatuaje, decedat recent, va fi conservată şi înrămată asemeni unei opere de artă. Nu ne ia prin surprindere şi, ce este mai important, nu se întâmplă ân România. Soţia unui artist în tatuaje... citește tot »

Rezistenta superbacterii la medicamente
Superbacteriile rezistente la antibiotic...

Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea provoca moartea a 2,4 mi...

Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea provoca moartea a 2,4 milioane de oameni până în 2050. Este nu o opinie ci rezultatul unui studiu. Rezistenţa bacteriană, un fenomen cu o expansiune îngrijorătoare în mare parte din cauza utilizării neadecvate a antibioticelor, ar putea... citește tot »

Miopie copii
Copiii născuţi vara au un risc mai mare ...

Copiii născuţi vara au un risc mai mare de miopie (studiu)

Copiii veniţi pe lume vara ar prezenta un risc mai mare de miopie, sugerează concluziile unui studiu realizat în Marea Britanie, citat marţi de Press Association. Într-o mai mică măsură, jocurile pe calculator pot reprezenta de asemenea un factor de risc, au descoperit... citește tot »

Sonda extraterestre in sistemul solar
O sondă extraterestră a vizitat sistemul...

O sondă extraterestră a vizitat sistemul nostru solar

O sondă estraterestră ce a vizitat sistemul nostru solar pare să fie o nouă dovadă a vieţii estraterestre. Este vorba despre un obiect spaţial care ne-a vizitat sistemul solar anul trecut şi, potrivit studiilor, nu a fost doar un obiect. Discuţiile despre posibilitatea existenţei vieţii... citește tot »

Opel Diesel Germania probleme motoare motorina
Problema motoarelor diesel în Germania: ...

Problema motoarelor diesel în Germania: Opel

Problema motoarelor diesel din Germania se extinde de la VW şi la Opel. Automobilele cu motorizare diesel, maşinile pe motorină Opel sunt de asemenea incluse în acest val. O tendinţă clară în Germania împotriva motoarelor pe motorină. Ultimul episod este cel de astăzi, 15 octombrie.... citește tot »

Subscribe to Inedit

Inedit

Sfaturi alegere sotie

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult şi nu doar atât. Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult sunt feriţi şi de demenţă sau Alzheimer la... citește tot »

Viata pe alte planete

Cea mai apropiată planetă care ar putea întreţine viaţa

Cercetătorii continuă să caue o planetă similară cu Pământul care ar putea întreţine viaţa. O exoplanetă din categoria „super-Terra”, aflată la o distanţă de 1.400 de ani-lumină în raport cu Pământul, este planeta – dintre cele descoperite până în prezent – cu cea mai mare probabilitate de a întreţine... citește tot »

O companie importantă vrea să construiască un teleferic...

Compania Warner Bros. vrea să construiască un teleferic până la celebrul semn „Hollywood” din Los Angeles, una dintre principalele atracţii... citește tot »

Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă cu două săptămâ...

Zsa Zsa, patrupedul care a fost încoronat recent ”cel mai urât câine din lume”, a decedat marţi dimineaţă la vârsta de 9 ani. Proprietara... citește tot »

Fenomen uimitor găsit la cea mai mare planetă din Siste...

O echipă de cercetători din Italia, SUA şi Belgia au descoperit că doi sateliţi naturali ai lui Jupiter lasă „urme” în aurora planetei. În... citește tot »

Subscribe to Istorie si antropologie

Istorie si antropologie

Civilizaţia Maya

Noi descoperiri aparţinând civilizaţiei Maya

Civilizaţia Maya continuă să impresioneze prin cultura sa, prin dezvoltarea suprinzătoare pentru primul mileniu înaintea erei noastre. Civilizația maya s-a dezvoltat în America centrală... citește tot »

Migraţie Homo Sapiens

Istoria migraţiei Homo Sapiens ar putea fi rescrisă

Migraţia Homo Sapiens este corelată de primele relicve descoperite în Africa. Este vorba de schelete de Homo Sapiens dar şi de unelte. Cu siguranţă că Homo Sapiens a migrat din Africa spre celelalte regiuni şi continente. Rescrierea istoriei migraţiei are în vedere doar datarea pentru perioada când a avut loc această migraţie. Ideea... citește tot »

Muzee virtuale din Romania

Muzee virtuale Romania

Lista muzeelor virtuale din Romania. O lista aproape completa a muzeelor virtuale romanesti. Linkurile spre muzeele virtuale din Romania sunt prezente pe... citește tot »

Catatile dacice, inclusiv Sarmisegetuza, posibil scoase...

Disparitie Sarmisegetuza

Cele 6 cetati dacice din Muntii Orastiei, acceptate in patrimoniul UNESCO vor fi scoase din aceasta evidenta daca nu se fac demersuri pentru respectarea... citește tot »

Stanculescu a plecat cu multe secrete

Stanculescu antena3 dezvaluiri

Stanculescu a plecat in lumea de apoi ducand cu el foarte multe secrete. Informatii ce ar putea pune ordine nu doar in dosarul Revolutiei din 1989 dar si in... citește tot »

Subscribe to Tehnologie & software

Tehnologie & software

Restricţii diesel Germania maşini motorină

Restricţii automobile diesel în Berlin

Noi restreicţii pentru automobilele pe motorină au fost impuse în Germania, în Berlin. Restricţii automobile diesel în Berlin ce vizează inclusiv maşinile cu Euro 5. Toate maşinile cu... citește tot »

reconfigurare software Volkswagen

Subvenţii pentru proprietarii de automobile diesel din Germania

Proprietarii de autovehicule diesel din Germania pot opta pentru subvenţii sau o reconfigurare a sistemului hardware. Am mai scris pe site-ul nostru despre problema maşinilor diesel în Europa cu informaţii despre automobilele diesel din Germania. O temă importantă şi pentru piaţa auto din România. Revenim cu acest subiect din dorinţa de... citește tot »

Problema motoarelor diesel în Europa

reconfigurare software Volkswagen

Continuăm cu un nou articol despre o problemă ce va afecta şi ţara noastră: motoarele diesel, maşini cu motorizare diesel în Europa. Am scris deja pe... citește tot »

Volkswagen va plati reconfigurarea sistemului hardware ...

reconfigurare software Volkswagen

Scandalul Volkswagen privind falsificarea informaţiilor legate de poluarea motoarelor diesel se apropie de un final pentru proprietarii de maşini. Grupul... citește tot »

Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Despre Google Keep aplicatie notite

Google Keep este probabil cea mai facilă şi utilă aplicaţie pentru a păstra notiţe pe telefonul mobil. Disponibilă pentru Android, Ggoole Keep are mai... citește tot »

More from Stiinta

Raport falsificare emisii Mazda

Mazda, Suzuki, Yamaha au falsificat datele privind emisiile poluante ale vehiculelor

O ştire din domeniul ştiinţei şi tehnologiei care se referă la o eventuală falsificare a datelor privind emisiile poluante de către Mazda, Suzuki şi Yamaha. Informaţia nu ne... citește tot »

Combinatii tastatura Windows

Combinaţii secrete ale keyboard-ului

Nici nu vă gândiţi câte combinaţii secrete are keyboard-ul. Este vorba de combinaţie de taste care vă pot ajuta enorm în activitatea la calculator. Astfel, folosind aceste... citește tot »

WhatsApp taxe mesaje

WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe

WhatsApp va percepe taxe pentru serviciile de transmitere a mesajelor. Nu este ]ns[ clar dac[ aceste taxe pentru mesajele WhatsApp vor fi percepute de la to’i abona’ii sau doar... citește tot »

PREMIERĂ: A fost descoperită molecula ce ajută la stabilizarea virusului HIV

Cercetătorii au identificat o moleculă cheie exploatată de virusul HIV, iar descoperirea are o importanţă majoră în distrugerea bolii. Prin intermediul unei noi tehnici de... citește tot »

"Omul Furnică şi Viespea", pe primul loc în box office-...

Lungmetrajul „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, de Peyton Reed, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 927.229 de lei în weekendul... citește tot »