Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Horoscop

Ultimele articole on Horoscop
Dieta Astrologica Scorpion
Dieta astrologica horoscop Scorpion

Dieta astrologica horoscop Scorpion

Continuam seria dietelor astrologice de aceasta data pentru horoscopul Scorpionului. Dieta astrologica pentru Scorpion, regimul astrologic pentru cei din zodia scorpionului. O abordare a regimului alimentar impusa de horoscop si de valorile zodiacului pentru scorpion. Avem in acest articol... citește tot »

Dieta Zodia Fecioara
Dieta pentru Zodia Fecioară

Dieta pentru Zodia Fecioară

Dieta pentru Zodia Fecioară: încă o zodie se alătură dietelor astrologice de pe site-ul nostru. Continuăm subiectul dedicat dietelor astrologice, tratate separat. Este probabil singura abordare pe zodii, cu diete specifice horoscopului, din România. Reperele trasate de fiecare zodie îşi... citește tot »

Horoscop varsator mai
Horoscop vărsător 2018

Horoscop vărsător 2018

Pentru vărsător 2018 este un an plin de modificări. Horoscopul vărsătorului în 2018 indică un an important. Zodiacul vărsătorului în 2018 indică o puternică impunere a caracterului. Nu întotdeanua trebuie ca vărsătorul să facă doar ceea ce îşi doreşte. În orice caz, în 2018... citește tot »

Balanta horoscop lunar
Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octomb...

Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22... citește tot »

Zodiac sobolan 2017
Horoscop chinezesc sobolan 2017

Horoscop chinezesc sobolan 2017

Anul cocosului de foc, asa cum aflati din Blogul Ladys,  incepe pe 28 februarie si va fi unul incarcat si important pentru zodia sobolanului. In 2017 sobolanul, potrivit horoscopului chinezesc,  va constata ca viteza cu care anumite evenimente se pot derula cu o viteza ce va suprinde atat in... citește tot »

Zodiac chinezesc 2017
2017 anul cocosului de foc

2017 anul cocosului de foc

Anul nou chinezesc poarta semnul cocosului de foc. Anul cocosului de foc incepe pe 28 ianuarie 2017. Cocosul de foc isi intra in putere, conform zodiacului chinezesc, in a doua luna plina dupa solstitiu. Anul cocosului de foc urmeaza celor 12 luni dominate de hiperactivitatea maimuteu iar noul an... citește tot »

Subscribe to Compatibilitati zodii

Compatibilitati zodii

fecioara horoscop lunar

Compatibilitate Fecioara cu alte zodii

Compatibilitatea Fecioarei cu diferite zodii, functie de tipul relatiei pe Ladys Blog. Pornind de la compatibilitatea Zodiei Fecioarei in dragoste, anticipare Ladys Blog pentru compatibilitati in... citește tot »

leu horoscopul lunar

Compatibilitate leu cu alte zodii

Compatibilitatea leilor cu diferite zodii, functie de tipul relatiei pe Ladys Blog. Pornind de la compatibilitatea Zodiei Leului in dragoste, anticipare Ladys Blog pentru compatibilitati in afaceri si la locul de munca dar si intelegerea si compatibilitatea cu alte zodii in planul relatiilor sociale. Compatibilitatile leului explicata pe domenii... citește tot »

Compatibilitate raci cu alte zodii

Rac horoscop lunar

Compatibilitatea racilor cu diferite zodii, functie de tipul relatiei pe Ladys Blog. Pornind de la compatibilitatea Zodiei raci in dragoste, anticipare... citește tot »

Compatibilitate gemeni cu alte zodii

Horoscop gemeni iunie

Compatibilitatea gemenilor cu diferite zodii, functie de tipul relatiei, pe blogul Ladys. Pornind de la compatibilitatea Zodiei gemeni in dragoste,... citește tot »

Compatibilitate taur cu alte zodii

Compatibilitate zodia taur

Compatibilitatea taurului cu diferite zodii, functie de tipul relatiei. Pornind de la compatibilitatea Zodiei Taur in dragoste, compatibilitati in afaceri si... citește tot »

Subscribe to Dictionar superstitii

Dictionar superstitii

Nu trece sub scara

Nu trece pe sub o scara sau vei avea ghinion

Dictionarul de superstitii: nu trece pe sub o scara sau vei avea ghinion. Este una dintre superstitiile intalnite si in folclorul romanesc dar si in cen international – sa nu treci pe sub o... citește tot »

Dictionarul cu superstitii

Dictionar cu superstitii la romani

Fie ca este vorba despre pisica neagra, de vineri 13, de o oglinda sparta, de palma care ne mananca sau de ochiul care se zbate: vorbim de superstitii. Ti se zbate pleoapa dreapta – noroc pentru barbati si ghinion pentru femei. te manaca palma: dai sau iei bani. Vorbim asadar de superstitii despre care veti gasi informatii pe acest webstie.... citește tot »

Subscribe to Dieta astrologica

Dieta astrologica

Sagetator dieta astrologica

Dieta astrologica horoscop sagetator

Continuam seria dietelor astrologice cu zodia Sagatator. Un regim alimentar recomandat bazat pe horoscopul Sagetatorului. Explicatii despre diestra astrologica gasiti pe site-ul nostru intr-un... citește tot »

Dieta astrologica pesti

Dieta astrologica horoscop Pesti

Pentru zodia Pestilor se recomanda atentie pentru dieta si mai ales pentru orice regim abordat sau adaptat. Dieta astrologica pentru Pesti este una adaptata zodiei, cu recomandari functie de trasaturile horoscopului pestilor. Dieta astrologica este calculata si impusa de elemente ale zodiacului. Acest articol continua de fapt publicarea... citește tot »

Dieta astrologica Rac

Dieta rac

Continuam cu dieta astrologica cu acest articol dedicat celor nascuti in zodia Racului. Regimul amimentar compatibil cu horoscotul Racului, o dieta astrala pe... citește tot »

Dieta astrologica Zodia Berbec

Dieta berbec

Continuam cu informatii despre dieta astrologica, de aceasta data despre regimul alimentar pentru Zodia Berbecului. Informatii in exclusivitate pe acest site... citește tot »

Dieta astrologica Capricorn

Dieta Capricornului

Continuam cu dietologia astorologica pentru Capricorn. Cu informatii despre dieta Capricornului, asa cum vom proceda pe acest site pentru toate zodiile. Cei... citește tot »

Subscribe to Horoscop lunar

Horoscop lunar

Horoscop lunar varsator

Varsator horoscop lunar august

Horoscopul lunar varsator pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia varsatorlui: horoscopul lunar august. Zilele de 1 si 2 sunt fara probleme, chiar se poate vorbi de o perioada de... citește tot »

Pesti horoscop lunar

Pesti horoscop lunar august

Horoscopul lunar pesti pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia pestelui: horoscopul lunar august. Primele zile ale lunii veti avea parte de multa iubire. Pe 1 si 2 august, potrivit horoscopului lunar pentru pesti, iubirea este peste tot in jurul dv.  Dragostea va inconjoara asadar la inceput de luna august si este bine sa va... citește tot »

CAPRICORN horoscop lunar august

Horoscop lunar august capricorn

Horoscopul lunar capricorn pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia capricornlui: horoscopul lunar august. O transformare importanta este... citește tot »

Scorpion horoscop lunar august

Horoscopul lunar scorpion

Horoscopul lunar scorpion pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia scorpionlui: horoscopul lunar august. Pe 1 si 2 august, potrivit horoscopului... citește tot »

Balanta horoscop lunar august

Balanta horoscop lunar

Horoscopul lunar balanta pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia balantalui: horoscopul lunar august. O luna in care micile detalii care sunt... citește tot »

Subscribe to Semne zodiacale

Semne zodiacale

Horoscop Capricorn

Zodiac Capricorn pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Capricorn pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Capricorn pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ale horoscopului Capricornului pana in iulie... citește tot »

Horoscop pesti

Zodiac Pesti pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Pesti pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Pesti pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ale horoscopului pestilor pana in iulie 2016. Pentru sase luni anticipari pentru cei aflati sub semnul astral al pestilor. In 2016, Pestii si-ar putea gasiti partenerul ideal – pentru afaceri, pe plan... citește tot »

Zodiac Fecioara pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Fecioara pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Fecioara pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni pentru... citește tot »

Zodiac Leu pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Leu pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Leu  pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ape horoscopului... citește tot »

Zodiac Rac pe 6 luni (2016)

Horoscop Rac

Continuam cu previziunile pentru zodia Rac pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Rac pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ale horoscopului... citește tot »

Subscribe to Zodiac Chinezesc

Zodiac Chinezesc

Zodia Porcului

Zodiac chinezesc: Porcul in 2016

Horoscopul chinezesc prevede pentru zodia Porcului ca cei nascuti sub acest semn trebuie sa fie precauti in 2016. Cu toate acestea, veti beneficia de multa libertate pentru proiectele pe care doriti... citește tot »

Zodiacul chinezesc: Cainele in 2016

Cainele chinezesc, potrivit astrologiei pentru Anul Maimutei de Foc, este prezent in 2016 cu sanse complexe pentru a sustine si trai o viata buna, in paralel cu multe satisfactii emotionale. Dar, pentru aceste deiziderate, Cainele trebuie sa faca o serie de compromisuri. Capacitatile tale creative vor fi esentiale in planurile determinate si... citește tot »

Zodiacul chinezesc: Cocosul in 2016

Horoscopul Cocosului prevede pentru acest semn zodiacal ca va face modificari semnificative in obiectivele de viata, cu preponderenta in primele 5 luni, atunci... citește tot »

Zodiacul Chinezesc: Maimuta in 2016

Horoscopul prevede in 2016 pentru Maimuta ca va avea un ajutor Divin in timpul primelor cinci luni ale anului. Perspectivele pentru dezvoltarea vietii tale... citește tot »

Zodiac Capra: predictiile horoscopului chinezesc 2016

Horopscopul pentru Oaie in 2016 anticipeaza ca in noul an trebuie sa te concentrezi pentru a obtine stabiitate financiara si confort in relatiile din casa. Vei... citește tot »

More from Horoscop

fecioara horoscop lunar

Fecioara horoscop lunar august

Horoscopul lunar fecioara pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia fecioarei: horoscopul lunar august. Este foarte posibil ca semnul zodiacal sa va impuna sa spuneti DA pe 3 si... citește tot »

leu horoscopul lunar

Leu horoscop lunar august

Horoscopul lunar leu pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia leului: horoscopul lunar august. Nu irositi doza acumulata de determinare de care beneficiati pe 3 si 4 august,... citește tot »

Gemeni horoscopul lunar

Gemeni horoscop lunar august

Horoscopul lunar gemeni pentru august. Afla predictiile astrale Lady’s pentru zodia Gemenilor: horoscopul lunar august. Potrivit predictiilor astrale Ladys pentru august, 1 si 2 sunt... citește tot »

Rac horoscop lunar

Rac horoscop lunar august

Horoscopul lunar rac pentru august. Afla predictiile astrale Ladys pentru zodia racilor: horoscopul lunar august. Inceeputul lunii, pe 1 si 2 august, veti avea un spirit perceptiv, chiar... citește tot »

Taur horoscopul lunar

Taur horoscop lunar august

Horoscopul lunar taur pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia Taur: horoscopul lunar august. Horoscopul lunar al taurului anunta pentru 3 si 4 august o perioada de deschidere, de opinii... citește tot »