Caracteristici Zodia Fecioară

Caracteristici Zodia Fecioară, cu informaţii despre horoscopul general Fecioară. Fecioară: informaţii despre zodie cu date despre sănătatea, dragostea, căsnicia, cariera Fecioarei, compatibilitatea cu alte zodii. Informaţii despre zodia Fecioară: puncte tari şi puncte slabe în Horoscopul general pentru Fecioară (23 august -22 septembrie). Semnele zodiacale sunt guvernate de astre şi de poziţia acestora. În ultimii ani astrologia s-a perfecţionat şi, similar cu datele meteo, reuşeşte să prevadă din ce în ce mai bine viitorul. Asta ne şi interesează atunci când căutăm informaţii despre zodii şi din acest motiv vă propunem acest articol cu caracteristici ale zodiei Fecioară.

Fecioara acordă întotdeauna atenție celor mai mici detalii și simțul profund al umanității le face unul dintre cele mai atente semne ale zodiacului. Abordarea lor metodică asupra vieții asigură că nimic nu este lăsat la întâmplare. Acesta este un semn zodiacal adesea înțeles greșit. Nu pentru că nu are capacitatea de a se exprima ci pentru că nu vor accepta sentimentele lor ca fiind valabile, adevărate sau chiar relevante atunci când sunt opuse rațiunii. Simbolismul din spatele numelui vorbeste bine despre natura lor, fiind născute cu sentimentul ca experimenteaza totul pentru prima data.

Informaţii despre Zodia Fecioară

Potrivire fecioaraFecioara este un semn zodiacal de Pământ, care se potrivește perfect între Taur și Capricorn. Acest lucru va duce la un caracter puternic care preferă lucruri conservatoare, bine organizate. Nativii din Fecioară au o viață organizată și chiar și atunci când aceștia dau drumul spre haos, scopurile și visele lor au încă limite strict definite în mintea lor. În mod constant îngrijorate de faptul că au ratat un detaliu care nu va fi posibil să se restabilească, Fecioarele pot rămâne blocate în detalii, devin prea critice și preocupate de lucruri despre care nimănui nu pare să-i pese prea mult.

Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate. Deşi critică, mercantilă, analitică şi pudibondă, Fecioara este poate cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Fecioara cautǎ perfecțiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupǎ de ceva, nu abandoneazǎ pânǎ când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut.

Caracteristici Zodia Fecioară: puncte tari şi puncte slabe

 • Puncte tari: loiali, analitici, amabili, harnici, practici.
 • Punctele slabe: timiditate, îngrijorare, critică prea mult față de sine și de ceilalți, multă muncă şi puţină distracţie.
 • Fecioarei îi plac: animalele, alimentele sanatoase, carti, natura, curatenia.
 • Fecioarei nu-i place: să fie ăîdrăgostită, să ceară ajutor, să fie în centrul atenţiei.

Despre Zodia Fecioară: sănătate

Fecioara este foarte preocupatǎ de sǎnǎtate. A ei și a celorlalți. Îi place sǎ se informeze legat de nutritie, medicamente sau remedii naturiste. Cautǎ sǎ înțeleagǎ mecanismele de funcționare ale organismului și nevoile lui. Fecioara guverneazǎ intestinele și colonul, iar la aceste niveluri se pot confrunta deseori cu probleme. De aceea, trebuie sǎ aibǎ un adevǎrat cult pentru alimentația sǎnǎtoasǎ și sǎ încerce sǎ fie mereu în echilibru din acest punct de vedere.

Mania pentru ordine a Fecioarei se rasfrange si asupra curateniei in casa si asupra igienei, incat sanatatea are un loc principal printre preocuparile sale. Nu stie deloc sa se relaxeze, deoarece este mereu nervoasa si tensionata, mereu pe faza. Cea mai importanta parte a sanatatii pentru o Fecioara are legatura cu dieta si igiena. Fecioara trebuie sa se alimenteze cu tot ceea ce ofera pamantul: plante, legume, cereale, si mai putin cu produse animale. Sistemul digestiv este cea mai vulnerabila parte din organismul Fecioarei si, in cazul in care o parte a sistemului digestiv este afectata, poate avea efecte grave si asupra sistemului nervos. Fecioara trebuie sa mentina un program alimentar regulat, intr-o stare de spirit relaxata, cu mare atentie la calitatea mancarii pe care o are in fata. Trebuie sa evite grasimile si uleiurile, punand accent pe cereale.

Unele Fecioare se îmbolnǎvesc atunci când trec prin perioade stresante, mai ales dacǎ uitǎ sǎ mǎnânce sau dacǎ mǎnâncǎ în timp ce lucreazǎ. De asemenea, ele trebuie sǎ învețe sǎ se relaxeze în timpul mesei.

Despre Zodia Fecioară: dragoste

Compatibilitatea Fecioarei cu alte semne zodiacale se bazează în cea mai mare parte pe capacitatea partenerului lor de a le oferi toată dragostea de care au nevoie pentru a începe să se simtă în siguranță și să se deschidă suficient pentru a arăta inima lor bună și vulnerabilă. Rareori vor avea declarații directe de dragoste dar în intimitate scot la iveală toată frumusețea expresiei lor emoționale. O Fecioară va prefera o relație stabilă, folosindu-și farmecul. Din punct de vedere metodic și intelectual, fiecare Fecioară pare să aibă o ecuație în mintea lor pe care trebuie să o urmeze partenerul.

Fecioarele sunt extrem de pretențioase și exigente, de aceea este posibil sǎ caute destul de mult pânǎ sǎ gǎseascǎ partenerul perfect (pentru cǎ trebuie sǎ fie cu adevǎrat perfect). Şi în relațiile afective, acestor nativi le place sǎ serveascǎ, sǎ fie de ajutor, astfel cǎ vor face tot posibilul ca persoanele iubite sǎ aibǎ tot ce își doresc. Suspicioase și nesigure, au nevoie de multe dovezi de iubire. Totuși, niciodatǎ nu se simt suficient de sigure sau de încrezǎtoare, ceea ce constituie un neajuns semnificativ. Trebuie sǎ învețe sǎ se bucure de ceea ce au, sǎ aprecieze și sǎ renunțe la a mai cǎuta nod în papurǎ, dacǎ vor sǎ fie fericite și sǎ se bucure de armonie în dragoste.

Rareori vor avea multe experiențe sexuale cu oameni diferiți, pentru că trebuie să se simtă importanți pentru cineva și să găsească o adevărată plăcere fizică pentru a se dedica integral. Semnul Fecioarei este ușor de atașat la simbolismul unei virgine, însă nevoia de schimbare deseori depăşeşte restricţiile autoimpuse cât şi graniţele moralităţii atunci când vine vorba de amor.

Uneori, acesti nativi pot fi atât de critici şi cicălitori, încât rănesc iremediabil persoanele dragi, îndepartândându-le. Aceasta ar fi una dintre lecţiile lor, să înveţe sa accepte lucrurile şi oamenii aşa cum sunt şi să renunţe din când în când la perfecţionismul dus la extrem. Altfel, nu vor reusi sa fie cu adevărat fericiţi niciodată, ci vor găsi întotdeauna un cusur în toate, care le va umbri bucuria şi liniştea.

Despre Zodia Fecioară: prieteni şi familie

Prieteni – Nativii fecioară sunt consilieri excelenți știind întotdeauna cum să rezolve o problemă. Ei vor avea grijă de oamenii cu care construiesc o relație solidă, îi prețuiesc de ani de zile și îi îngrijesc în orice mod posibil. O prietenie intimă cu o Fecioară este întotdeauna un câştig de fapte bune.

Familie – Persoanele născute cu Soarele în Fecioară sunt foarte dedicate familiei lor și atente la persoanele în vârstă și la bolnavi. Nativii înțeleg tradiția și importanța responsabilității familiale, sunt mândri de educația lor.

Caracteristici Zodia Fecioară: carieră şi bani

Nativii din Fecioară sunt practici, analiști și muncitori, știind întotdeauna exact unde să caute nucleul oricărei probleme. Metodologia lor îi face să strălucească la locuri de muncă care necesită o bună organizare, care se ocupă cu documentele, rezolvarea problemelor, lucrul cu mintea și mâinile. Atunci când se concentrează, este de așteptat desăvârșirea în munca lor, căci nici un alt semn nu are un astfel de ochi pentru detalii ca Fecioara. În dragoste cu cărțile și expresia artistică sunt critici buni, în timp ce nevoia lor de a ajuta omenirea le servește cel mai bine dacă se hotărăsc să devină medici, asistente medicale sau psihologi.

Nativii Fecioarǎ sunt foarte buni organizatori, au înclinație cǎtre detalii și au o foarte bunǎ manualitate. Sunt responsabile și își duc cu bine sarcinile la bun sfârșit. Fecioarele își pot aduce contribuția în domenii precum sǎnǎtatea (medicinǎ, farmacie, nutritie), marketingul, contabilitatea, informatica, și în orice alt domeniu care cere analizǎ, simț practic, manualitate și meticulozitate. Pot fi înclinați cǎtre lumea necuvântǎtoarelor, ca medici veterinari, dresori sau îngrijitori. Pot face fațǎ cu succes în toate domeniile care au legǎturǎ cu serviciile, pentru cǎ le place sǎ fie utili, sa se puna in slujba semenilor.

Stand mai mult pe margine, Fecioarei ii place mai mult rolul de observator, critic sau sfatuitor in locul rolului de lider. Fecioara este metodica si analitica in tot ceea ce face, sistematica in dezvoltarea ideilor pana la ducerea la bun sfarsit a proiectelor. Este dedicata in totalitate muncii, revenind mereu asupra proiectelor sale ca nu cumva sa se fi strecurat vreo greseala. Totul trebuie sa fie la locul sau pentru a se simti confortabil, de aceea are tendinta de a organiza totul chiar si pe hartie pentru a fi sigura ca totul este bine aranjat si planificat.

Fecioara reprezintă toate lucrurile practice și cele utile și este în natura acestor nativi să economisească bani și să pună întotdeauna ceva de-o parte. Ei vor vedea cheltuielile iraționale ca un obicei prost sau o chestiune de a fi răsfățați și întotdeauna vor apela la soluții practice care nu costă prea mult.

Fecioare celebre

Andreea Esca (29.08.1972), Keanu Reeves (2.09.1964), Julio Iglesias (23.09.1943), Michael Jackson (29.08.1958), Salma Hayek (2.09.1966), Andrea Bocelli (22.09.1958), Ioan Gyuri Pascu (31.08.1961), Hugh Grant (9.09.1960), Claudia Shiffer (25.08.1970), Richard Gere (31.08.1948), Cameron Diaz (30.08.1972).

Compatibilitatea Fecioarei cu alte zodii

 • În relații, Fecioarele se îndreaptǎ adesea spre semne de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn). Dar pot realiza uniuni bune și cu semnele de apǎ, mai ales din punct de vedere emoțional (Rac, Scorpion, Pești).
 • Cu Berbecul , relaţia este dificilă, pentru că Fecioara se va simţi mereu neglijată şi neascultată. Pe de altǎ parte, Berbecul este mult prea impulsiv și precipitat pentru analitica Fecioarǎ. Totuşi, dacă Berbecul învaţă să asculte, ar putea să meargă.
 • Cu Taurul are cele mai mari şanse să formeze o relaţie armonioasă, poate aproape perfectǎ. Taurul are simţ întreprinzător şi va asigura bunăstarea relaţiei, iar Fecioara, cu simțul ei organizatoric, prudența și logica imbatabilǎ, o va menţine.
 • De la Gemeni poate învăţa multe lucruri minunate. Gemenii pot fi o nesfârștitǎ sursǎ de inspirație pentru Fecioare. Numai că au idei foarte diferite, iar acest lucru duce foarte des la certuri.
 • O relaţie cu Racul poate fi sigură şi confortabilă. Atât de confortabilă, încât pot interveni foarte repede rutina şi plictiseala. Totuși, Racul o poate face pe Fecioara suspicioasǎ sǎ-și deschidǎ inima.
 • Leul este o provocare pe care Fecioara simte cǎ nu o poate duce, dar cu toate acestea, Leul poate aduce scânteia pasiunii în viaţa Fecioarei, iar aceasta îl poate sfatui pe Leu şi îl poate ajuta să ia decizii corecte. Poate functiona!
 • Cu Fecioara, viaţa poate deveni monotonǎ și lipsitǎ de orice urmǎ de entuziasm, pentru ca ambii au nevoie de organizare şi siguranţă. Astfel, pot uita deseori sǎ se relaxeze, sǎ se distreze și deci sǎ se bucure de viațǎ..
 • Cu Balanţa se înțelege bine, cel puțin în prima fazǎ. Precizia și bunul simț ale Fecioarei, se îmbină frumos cu diplomaţia și dorința de armonie ale Balanţei. Din păcate, relația celor doi este predominant mentalǎ, fǎrǎ prea multǎ pasiune!
 • Scorpionul vede în Fecioarǎ partenerul perfect, care îl poate ajuta sǎ vadǎ detaliile și astfel sǎ-și ducǎ mai ușor scopurile la îndeplinire, iar Fecioara vede în Scorpion un partener puternic. Cu mici concesii, relaţia poate funcţiona.
 • Săgetătorul fascineazǎ fǎrǎ doar și poate, orice Fecioarǎ. Asta pentru cǎ îi aratǎ un mod de a trǎi (cu opimism, idealism, curaj) care îi este total strǎin. Totul este sa ţină pasul!
 • Cu Capricornul, comunicǎ perfect, chiar și fǎrǎ cuvinte. Se completează unul pe celălalt si sunt pe aceeaşi lungime de undă.Totuşi, ar fi indicat să se mai şi distreze din când în când.
 • Varsătorul cel imprevizibil și excentric este foarte greu de suportat de o Fecioarǎ calculatǎ și pudibondǎ. Celor doi le este foarte greu sǎ ajungǎ la un numitor comun și sfârșesc prin a se îndepǎrta unul de celǎlalt.
 • Cu Peştii, poate forma o relaţie frumoasă, chiar dacă au moduri diferite de abordare a vieţii. Se completeazǎ destul de bine, pentru cǎ fiecare aduce în relație ce-i lipsește celuilalt (Fecioara aduce rațiune, iar Peștele romantism).

Informaţii complete pentru compatibilitatea zodiilor găsiţi AICI.

Despre Zodia Fecioară

Fecioara compatibilitateNiciodata nu face o promisiune sau o afirmatie inainte de a cunoaste toate detaliile unei probleme. Are nevoie sa creeze un sistem riguros pentru tot ceea ce face. Prefera sa ia singura decizii. Judecata sa implica intotdeauna un detaliat proces de analiza pana la ultimul detaliu inainte de a actiona.

Aspectul sau exterior da impresia de distanta si retinere, ceea ce este un avertisment ca de fapt are nevoie de liniste interioara. Fecioara este un executant ideal, datorita abilitatii de a fi responsabila, eficienta, rationala, minutioasa si organizata. Trebuie sa lucreze cat mai mult pe cont propriu, dar in cazul in care lucreaza intr-un colectiv, trebuie sa isi asigure in jur o atmosfera cat mai destinsa de lucru. Trebuie sa caute intotdeauna, in tot ce face, si o motivatie umanitara, sa se puna pe sine in ajutorul celorlalti.

Fecioara dispune și de o inteligențǎ ieșitǎ din comun, dar și de o logicǎ remarcabilǎ. Nimeni nu știe mai bine sǎ argumenteze un punct de vedere, decât o face un nativ Fecioarǎ.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*