Sfaturi

Ultimele articole on Sfaturi
Cum scapi de furnici
Cum să scapi de furnici

Cum să scapi de furnici

Cum să scapi de furnici? Avem mai multe răspunsuri la această întrebare. Soluţii pentru cum să scapi de furnici. Dar şi etapele necesare pentru a rezolva cu succes această problemă. Pornind de la cauzele ce duc la dezvoltarea coloniilor de furnici. Şi până la eliminarea acestei... citește tot »

Trucuri în bucătărie
8 sfaturi practice şi trucuri în bucătăr...

8 sfaturi practice şi trucuri în bucătărie

Opt sfaturi practice şi trucuri în bucătărie. Informaţii ce vă pot salva din situaţii mai puţin plăcute. Şi soluţii la cele mai importante neplăceri pe care le puteţi avea în bucătărie. Nu contează cât de multă experienţă aveţi, cât timp aţi petrecut în bucătărie.... citește tot »

Diferenţa între ouă roşii şi ouă albe
Diferenţa dintre ouăle roşii şi albe

Diferenţa dintre ouăle roşii şi albe

Probabil nu v-aţi gândit până acum, dar diferenţa dintre ouăle roşii şi cele albe contează nu doar la preţ Când cumpăraţi ouă, culoare lor vă determină alegerea? Cu siguranţă, da! Chiar dacă nu ştiţi exact de ce, dacă nu aţi primit informaţii despre diferenţa dintre ouăle... citește tot »

utilizare tigari electronice
Utilizatorii de ţigări electronice: risc...

Utilizatorii de ţigări electronice: riscuri de cancer şi boli de inimă

Utilizarea de ţigări electronice nu e nocivă ca fumatul propriu-zis dar creşte riscurile pentru anumite boli. Testele au arătat că utilizarea ţigării electonice încurajează bolile vasculare, de inimă şi cancerul. Un studiu despre ţigările elecronice a fost publicat recent arată că... citește tot »

reclamatii Posta Romana
Posta Romana asa cum este ea pentru roma...

Posta Romana asa cum este ea pentru romani

Posta Romana se straduieste pe zi ce trece sa ne uimeasca. Posta Romana ramane o institutie puternic ancorata in era comunista. Posta Romana nu are respect minim pentru clientii sai. Serviciile Postei Romane sunt din ce in ce mai slabe, respectul pentru clientii din Romania este departe de un... citește tot »

Alegere rosii piata
Alegerea rosiilor pentru consum si conse...

Alegerea rosiilor pentru consum si conserve

Deseori va puneti intrebarea in piata care rosii sunt mai bune. Rosiile foarte mari, cele mici sub forma de pruna, cele cu mot sau cele potrivite ca dimensiune si rotunde. Rosiile forate mari desoeri sunt crescute fortat cu erbicide. Exista ins aun soi de rosii mari. Sau mai degraba exista cu ani... citește tot »

More from Sfaturi

Oua inrosite natural

Cum inrosesti ouale natural fara chimicale

Oua de Paste inrosite cu produse naturale, vopsire ecologic. Inrosirea oualelor cu tumernic, sfecla rosie, varza violeta, coji de ceapa. Culoare naturala peuntru ouale colorate de Paste.... citește tot »

Aspirina masina de spalat

Pune aspirina in masina de spalat

Lenjeria alba poate fi ajutata cu o aspirina in masina de spalat. Luati 325mg de aspirina (tablete) pe care le dizolvati in 7 litri de apa calduta. Apoi puneti rufele pe care le aveti de... citește tot »

Horoscop lunar sagetator

Sagetator horoscop lunar august

Horoscopul lunar sagetator pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia sagetatorlui: horoscopul lunar august. Un cadou neasteptat alearga spre dv si speram sa si ajunga la inceput... citește tot »

Rosiile tuguiate

Cum deosebim rosiile crescute cu chimicale

In ultimii doi ani rosiile de pe tarabele taranilor au inceput sa fie din ce in ce mai „toxice” pentru organism. Motivul este simplu: in comert au aparut produse chimice cu... citește tot »

Protectie locuinta

Protejeaza-ti casa cand pleci in vacanta

Fie ca plecati in vacanta sau pe o perioada mai lunga este bine sa va protejati casa de hoti. Fie ca este vorba de un apartament sau de o casa este bine sa luati masuri de precautie si sa va aparati,... citește tot »