Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult şi nu doar atât. Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult sunt feriţi şi de demenţă sau Alzheimer la bătrâneţe sau aceasta va suferi foarte târziu. Este de fapt unul dintre avantajele de care beneficiază bărbaţii care aleg să se căsătorească cu femei deştepte. De fapt beneficiile sunt mul mai numeroase dar nu vom insista în acest articol decât pe importanţa pentru longevitate bărbaţilor. Pe scurt: bărbaţii ar trebui să se căsătorescă cu o femei inteligentă pentru a învinge demenţa / Alzheimer ce se instalează la bătrâneţe. Nu, nu vom prezenta informaţii despre bărbaţii care se căsătoresc cu femei proaste, chiar frumoase unele dintre ele. Nu acesta este scopul articolului.

Nu este nici un secret că un intelect ridicat este ascociat întotdeauna unei persoane de calitate. Studii recente au demonstrat că prezenţa acestei calităţi la o femeie creşte speranţa de viaţă a partenerului său şi previne demenţa. Cu siguranţă însă că atunci când te gândești la partenera ideală, mintea sa nu se află în fruntea listei atunci când vine vorba de cele mai bune calități ale sale. Poate că ar trebui să fie. Noile cercetări sugerează faptul că bărbații care se căsătoresc cu femei deștepte trăiesc mai mult și au o incidență scăzută a cazurilor de demență.

Studiile au demonstrat că bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult, sunt mai fericiţi şi sunt mai rar afectaţi de Alzheimer. În fapt este cât se poate de logic. Un partener care îţi stimulează intelectul, în mod frecvent, are un efect benefic asupra funcţiilor cognitive.

Însoară-te cu o femeie deşteaptă şi nu vei regreta

Nu este începutul unui anunţ matrimonial. Este de fapt concluzia unui studiu ştiinţific. Care este motivul pentru care bărbații care se căsătoresc cu femei deștepte trăiesc mai mult?

În timpul unei dezbateri cu tema „Dementia: How Can We Protect Ourselves?” (Demența: Cum ne putem proteja?), profesorul Lawrence Whalley de la Colegiul de Medicină și Științe ale Vieții de la Universitatea din Aberdeen a declarat că singurul lucru care nu i se spune unui băiat care vrea să trăiască o viață mai lungă și mai bună este ce să facă mai exact: să se căsătorească cu o femeie inteligentă. Nu există un amortizor mai bun al demenței decât inteligența.

Acest studiu, realizat de Universitatea din Aberdeen, a examinat starea de sănătate a gemenilor identici și a constatat că o soție inteligentă a reprezentat un factor important în protecția împotriva bolilor degenerative.

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult

Femeia inteligentă măreşte speranţa de viaţă a bărbatului

Lawrence Whalley, profesor emerit la Universitatea Aberdeen, spunea: „Singurul lucru pe care un bărbat trebuie să îl facă dacă vrea să trăiască mai mult este să se căsătorească cu o femeie deşteaptă. Nu este remediu mai bun pentru demenţă decât inteligenţa” – Daylimail.

Alegerea sotiei

Fetele care sunt mulţumite de inteligenţa lor cresc mai responsabile şi mai independente. Bărbaţii care apreciază aceste calităţi şi ţin cont de ele atunci când îşi aleg partenera, dezvolată relaţii mai sănătoase şi crează o atmosferă mai plăcută în familie. Din păcate, pentru un bărbat, frumuseţea unei femei este mai importantă decât inteligenţa. După descoperirile acestui studiu însă, care arată că bărbaţii care aleg femeia inteligentă îşi asigură un viitor mai bun şi o sănătate fizică şi psihică mai ridicată, sperăm că bărbaţii îşi vor revizui criteriile de apreciere a unei femei.

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că bărbații care aleg să se căsătorească cu femei deștepte trăiesc o viață mai lungă și mai fericită și, de asemenea, sunt supuși unui risc mai mic de a dezvolta boala Alzheimer și demență. Cercetările anterioare au constatat că jocurile care le stimulează oamenilor inteligența, precum puzzle-urile și cuvintele încrucișate, pot ajuta la prevenirea demenței și a bolii Alzheimer prin stimularea creierului. Așa că pare logic că o soție care provoacă și stimulează facultățile mentale ale soțului său să îi aducă acestuia aceleași beneficii. În mod șocant, unii bărbați care au fost căsătoriți cu aceste femei inteligente chiar au arătat semne fizice ale demenței atunci când au fost făcute scanări ale creierului, dar nu au suferit de niciun simptom al bolii. De fapt, aceștia erau determinați să fie foarte inteligenți și pe deplin funcționali de către soțiile lor.

Aşa cum bănuiam: femeile inteligente sunt mai preţioase decât cele frumoase.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*