Bancuri cu bătrâne şi soacre

Vă prezentăm în acest articol câteva bancuri cu bătrâne, bancuri cu soacre. Câteva bancuri cu bătrâne şi soacre pentru a vă descreţi frunţile. Nimic nu poate fi mai amuzant decât un banc cu soacra. Recomandăm însă să îi spuneţi soacrei aceste bancuri doar în condiţii propice. Pornim cu bancuri cu bătrânica care pescuieşte peştişorul de aur şi continuăm cu bancuri cu soacre. Bătrânele şi ele, soacrele merită toată atenţia ginerilor. Bancurile cu soacre au atras din vremuri stravechi zambetele. Aşadar… Vă propunem glumele cu soacre.

Bancuri cu bătrânele

O batrina pescuieste pestişoul de aur. Are la dispozitie tAei dorinte,asa ca, fara sa se gândeasca mult zice:

– Vreau sa fiu din nou tinara si frumoasa, vreau sa fiu bogata si vreau sa-l transformi pe motanul meu intr-un print chipes. Zis si facut.
Oh,ce tinara si fumoasa sint. Hai printule, ia-ma si fa-ma, sunt a ta!
-F a-ma a ta pe naiba! zise printul. Esti fericita acum ca m-ai castrat?

Un cuplu in varstă sta ca intotdeauna pentru micul dejun pe terasa. Deodata se apleaca sotia peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun.

O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat:
– Pentru ce dracu’ a fost asta?
– Pentru 45 ani de sex nereusit.
El sta pe gânduri afundat în scaun. Dupa o vreme se ridica si ii trage ei una peste cap de o zboara cu tot cu scaun de pe terasa.

– Da’ tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el.
– De unde stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?

Bancuri cu soacre

Intr-o zi mama soacra avea trei gineri si vroia ea sa vada cat de mult este iubita de ei. In prima zi il vede pe ginerele mare, ca vine de la munca, obosit, vai de capul lui; si se arunca in fantana (soacra). Incepe ea sa strige ajutor, ajutor. Se gandeste ginerele mare, ce se gandeste, si pana la urma o scoate din fantana.

A doua zi la poarta casei vede o dacie noua frumoasa dichisita, pe care scria: „Bine faci, bine gasesti. Mama soacra”.

A treia zi venea ginerel mijolciu de la camp, prafuit, obosit, nervos; soacra cum il vede se arunca in fantana. Incepe ea sa strige ajutor, ajutor, ajutor. Sta ginerele se gandeste, se gandeste, se gandeste, si intr-un final o scoate.

A patra zi la parta casei gaseste un trabant nou, frumos dichisit, pe care scria: „Bine faci, bine gasesti. Mama soacra”.

A cincia zi vine ginerel mic (care era Bula), bucuros, bine dispus, fara probleme; soacra cum il vede se arunca in fantana. Incepe ea sa strige ajutor, ajutor, ajutor. Dar Bula se gandeste: ” Lu’ ala mare i-a dat o dacie, la ala mijlociu un trabant, mi-e ce o sa mai imi dea, o bicicleta? (da-o dracu’ ca nu am nevoie de ea).

Si i-a Bula o lopata si ciment si astupa fantana!

A sasea zi, gasete la poarta un Mertan decapotabil, ultimul racnet S-classe; pe care scria: „Bine faci, bine gasesti. Tatal socru”.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*