Catalog Oriflame online

Catalog Oriflame online oferit de Blogul Doamnelor. Pe această pagină veţi găsi permanent catalogul oriflame în curs. Broşura cu cosmetice este actualizată pe site-ul nostru imediat ce începe o noua campanie. Oferta poate fi consultată în versiune de internet. Catalogul Oriflame în vigoare poate fi mărit pe tot ecranul pentru a-l vedea cât mai bine. Îl puteţi răsfoi utilizând săgeţile laterale.

Este un catalog Oriflame pentru campania curentă uşor de utilizat. Se poate consulta de pe orice dispozitiv conectat la internet. Şi aveţi avantajul că puteţi consulta această broşură cosmetice, pe această pagină, fără să vă înscrieţi. Sau, dacă aveţi cont de reprezentat, puteţi folosi catalogul pentru a face comenzi.

Catalog Oriflame în curs

Puteţi consulta catalogul Oriflame în curs în fereastra de mai jos. Broşura online este absolut identică cu cea tipărită. Click pe pătrat pentru a mări catalogul pe tot ecrenul (display, telefon, tabletă). Pătratul pentru redimensionar epe tot ecranul îl găsiţi în centrul ecranului sau în partea din drapta (jos).

Catalog Oriflame în curs

Despre Oriflame

Catalog Oriflame în cursOriflame este o companie producătoare de cosmetice din Suedia. Potrivit Wikipedia, compania este prezentă în 61 de țări, are 7.500 de angajați și o cifră de afaceri de 1,3 miliarde Euro anual.

Fondată în 1967 de doi frați și prietenul lor, Oriflame este în prezent o companie internațională de produse cosmetice care folosește metoda vânzării directe în peste 60 de țări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice suedeze naturale, moderne sunt puse în vânzare prin intermediul unei forțe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanți independenți, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro. Un catalog Oriflame este emis de companie la interval de trei săptămâni.

Oriflame oferă oportunități deosebite de afaceri celor care doresc să câștige bani încă din prima zi a activității lor și care știu să muncească în echipă pentru a-și îndeplini ambițiile și visurile personale cu ajutorul acestui concept special de afacere – Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™.

Principiile de funcţionare Oriflame

Respectul pentru oameni și natură stă la baza principiilor de funcționare ale companiei și se reflectă în politicile sale sociale și de mediu. Oriflame sponsorizează multe activități sociale în numeroase țări și este co-fondator al Fundației World Childhood Foundation. Compania Oriflame Cosmetics este listată la bursa din Stockholm, Nasdaq OMX Exchange.

Oriflame catalog online

Compania este prezentă și în România, unde are aproximativ 150 de angajați permanenți, și operează prin 2.500 de PFA-uri (persoane fizice autorizate)potrivit statisticilor din aprilie 2009.

Valabilitate catalog Oriflame

Descoperiţi ultimele noutăți din beauty și wellness în noul catalog online de la Oriflame! De reţinut că puteţi folosi broşura pentru a lansa comenzi doar în perioada de valabilitate a catalogului. Această perioadă este trecută chiar pe copertă. Campaniile firmei se încheie după 3 săptămâni, în zi de luni, la ora 21.00. Informaţii clare despre eprioada de valabilitate pentru un catalog Oriflame le aveţi chiar pe copertă.