Calculator zodiac chinezesc

Află care este zodia ta conform zodiacului chinezesc. Calculator zodiac chinezesc funcţie de luna, ziua şi anul naşterii. Află care este zodia ta conform zodiacului chinezesc utilizând calculatorul de mai jos. Pentru a afla care este zodia ta în horoscopul chinezesc selectează mai jos luna naşterii, ziua naşterii şi anul naşterii. Apasă apoi butonul „calculează” pentru a afla cu exactitate care este zodia ta conform horoscopului chinezesc. Rezultatul ăl vei primi pe pagina specializată din China cu informaţii clare despre zodia ta chinezească dar şi despre tipul de zodie (de exemplu maimuţă de foc, taur de lemn, câine de metal, şobolan de apă etc.).

Noi îţi spunem nu doar zodia ta chinezească dar şi atributul specific al zodiei funcţie de data naşterii. Verifică mai jos care este zodia ta exactă conform zodiacului chinezesc. După ce selectaţi mai jos luna naşterii, ziua şi anul daţi click pe „calculate” pentru a afla clar semnul zodiacal chinezesc. Veţi primi informaţii (în limba engleză) despre semnul zodiacal specific şi caracterul horoscopului funcţie de an şi lunnă. 
După ce completezi datele selectând luna, ziua şi anul naşterii apasă butonul „Calculează” pentru a ajunge la răspunsul cu zodia ta conform horoscopului chinezesc. Zodiacul chinezesc este total diferit de cel european.

Calculator zodiac chinezesc

În timp ce zodiacul european are criterii stabilite, cu 12 semne zodiacale într-un an calendaristic, horoscopul chinezesc se bazează pe anul naşterii. Zodiacul chinezesc (chineză: 生肖; pinyin: shēngxiào) este un zodiac care are la bază un ciclu de 12 ani, care la rândul său face parte dintr-un ciclu mai lung, de 60 de ani. Sunt două tipuri de atrologie distincte aşa cum puteţi constata din diferenţele dintre ciclurile zodiacale.

Ce zodiac chinezesc am