Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Inedit

Ultimele articole on Inedit
Sfaturi alegere sotie
Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente...

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult şi nu doar atât. Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult sunt feriţi şi de demenţă sau Alzheimer la bătrâneţe sau aceasta va suferi foarte târziu. Este de fapt unul dintre avantajele de care... citește tot »

Viata pe alte planete
Cea mai apropiată planetă care ar putea ...

Cea mai apropiată planetă care ar putea întreţine viaţa

Cercetătorii continuă să caue o planetă similară cu Pământul care ar putea întreţine viaţa. O exoplanetă din categoria „super-Terra”, aflată la o distanţă de 1.400 de ani-lumină în raport cu Pământul, este planeta – dintre cele descoperite până în prezent... citește tot »

O companie importantă vrea să construias...

O companie importantă vrea să construiască un teleferic până la celebrul se...

Compania Warner Bros. vrea să construiască un teleferic până la celebrul semn „Hollywood” din Los Angeles, una dintre principalele atracţii turistice din capitala cinematografiei americane, potrivit Reuters. Costul proiectului, care va include un centru turistic construit în... citește tot »

Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă ...

Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă cu două săptămâni a primit titlul d...

Zsa Zsa, patrupedul care a fost încoronat recent ”cel mai urât câine din lume”, a decedat marţi dimineaţă la vârsta de 9 ani. Proprietara câinelui, Megan Brainard, a transmis vestea. „Stătea la tatăl meu. S-a trezit şi a găsit-o dimineaţa moartă”, a declarat... citește tot »

Fenomen uimitor găsit la cea mai mare pl...

Fenomen uimitor găsit la cea mai mare planetă din Sistemul Solar. Aurorele ...

O echipă de cercetători din Italia, SUA şi Belgia au descoperit că doi sateliţi naturali ai lui Jupiter lasă „urme” în aurora planetei. În lucrarea publicată în jurnalul Science, savanţii descriu ce au găsit şi cum aceste noi informaţii îi pot ajuta să înţeleagă mai bine... citește tot »

PREMIERĂ: A fost descoperită molecula ce...

PREMIERĂ: A fost descoperită molecula ce ajută la stabilizarea virusului HI...

Cercetătorii au identificat o moleculă cheie exploatată de virusul HIV, iar descoperirea are o importanţă majoră în distrugerea bolii. Prin intermediul unei noi tehnici de microscopie, cercetătorii au izolat o moleculă numită inozitol hexacisfosfat (IP6). Specialiştii consideră că... citește tot »

More from Inedit

"Omul Furnică şi Viespea", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend...

Lungmetrajul „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, de Peyton Reed, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 927.229 de lei în... citește tot »

Semnele care îţi arată că eşti deshidratată

Este vară şi, odată cu temperaturile în creştere, riscul de deshidratare a organismului creşte simţitor. Chiar dacă senzaţia de sete este cea care indică nevoia de apă a... citește tot »

Au fost descoperite cele mai vechi culori. Au mai mult de un miliard de ani

Cercetătorii de la Australian National University (ANU) au descoperit cele mai vechi culori din formaţiunile geologice, pigmenţi roz deschis, vechi de 1,1 miliarde de ani, extraşi din... citește tot »

Două case vechi de 4.500 de ani au fost descoperite în apropierea piramidelor din Giza

Arheologii au descoperit două case străvechi în apropiere de piramidele din Giza, Egipt. Structurile ar fi găzduit oficialii responsabili pentru supravegherea producţiei de hrană... citește tot »

Expoziţia Wild Wild East va avea loc la Galeria Zorzini F

Expoziţia de grup Wild Wild East se deschide miercuri, de la ora 19.00, la Galeria Zorzini F din capitală, concentrându-se asupra creaţiei artiştilor din Cluj Napoca şi din Bucureşti în... citește tot »