Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Inedit

Ultimele articole on Inedit
Tatuaj Chris Wenzel
Pielea unui artist în tatuaje va fi cons...

Pielea unui artist în tatuaje va fi conservată şi înrămată

Suntem în secolul XXI, aproape totul este posibil, şi aflăm că pielea unui artist în tatuaje, decedat recent, va fi conservată şi înrămată asemeni unei opere de artă. Nu ne ia prin surprindere şi, ce este mai important, nu se întâmplă ân România. Soţia unui artist în tatuaje... citește tot »

Rezistenta superbacterii la medicamente
Superbacteriile rezistente la antibiotic...

Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea provoca moartea a 2,4 mi...

Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea provoca moartea a 2,4 milioane de oameni până în 2050. Este nu o opinie ci rezultatul unui studiu. Rezistenţa bacteriană, un fenomen cu o expansiune îngrijorătoare în mare parte din cauza utilizării neadecvate a antibioticelor, ar putea... citește tot »

Miopie copii
Copiii născuţi vara au un risc mai mare ...

Copiii născuţi vara au un risc mai mare de miopie (studiu)

Copiii veniţi pe lume vara ar prezenta un risc mai mare de miopie, sugerează concluziile unui studiu realizat în Marea Britanie, citat marţi de Press Association. Într-o mai mică măsură, jocurile pe calculator pot reprezenta de asemenea un factor de risc, au descoperit... citește tot »

Sonda extraterestre in sistemul solar
O sondă extraterestră a vizitat sistemul...

O sondă extraterestră a vizitat sistemul nostru solar

O sondă estraterestră ce a vizitat sistemul nostru solar pare să fie o nouă dovadă a vieţii estraterestre. Este vorba despre un obiect spaţial care ne-a vizitat sistemul solar anul trecut şi, potrivit studiilor, nu a fost doar un obiect. Discuţiile despre posibilitatea existenţei vieţii... citește tot »

Sfaturi alegere sotie
Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente...

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult

Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult şi nu doar atât. Bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult sunt feriţi şi de demenţă sau Alzheimer la bătrâneţe sau aceasta va suferi foarte târziu. Este de fapt unul dintre avantajele de care... citește tot »

Viata pe alte planete
Cea mai apropiată planetă care ar putea ...

Cea mai apropiată planetă care ar putea întreţine viaţa

Cercetătorii continuă să caue o planetă similară cu Pământul care ar putea întreţine viaţa. O exoplanetă din categoria „super-Terra”, aflată la o distanţă de 1.400 de ani-lumină în raport cu Pământul, este planeta – dintre cele descoperite până în prezent... citește tot »

More from Inedit

O companie importantă vrea să construiască un teleferic până la celebrul semn "Hollyw...

Compania Warner Bros. vrea să construiască un teleferic până la celebrul semn „Hollywood” din Los Angeles, una dintre principalele atracţii turistice din capitala... citește tot »

Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă cu două săptămâni a primit titlul de ''c...

Zsa Zsa, patrupedul care a fost încoronat recent ”cel mai urât câine din lume”, a decedat marţi dimineaţă la vârsta de 9 ani. Proprietara câinelui, Megan Brainard, a... citește tot »

Fenomen uimitor găsit la cea mai mare planetă din Sistemul Solar. Aurorele lui Jupiter au ...

O echipă de cercetători din Italia, SUA şi Belgia au descoperit că doi sateliţi naturali ai lui Jupiter lasă „urme” în aurora planetei. În lucrarea publicată în jurnalul... citește tot »

PREMIERĂ: A fost descoperită molecula ce ajută la stabilizarea virusului HIV

Cercetătorii au identificat o moleculă cheie exploatată de virusul HIV, iar descoperirea are o importanţă majoră în distrugerea bolii. Prin intermediul unei noi tehnici de... citește tot »

"Omul Furnică şi Viespea", pe primul loc în box office-...

Lungmetrajul „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, de Peyton Reed, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 927.229 de lei în weekendul... citește tot »