Inedit

Ultimele articole on Inedit
Star Wars insecte
Noua insecte au primit nume din Star War...

Noua insecte au primit nume din Star Wars

Personajele din Star Wars se regasesc de acum si in lumea necuvatatoarelor. Insecte si animale si-au primit nume conform personajelor Star Wars. Fie ca este vorba de insecte sau de animale avem de acum 9 dintre ele cu nume identice cu personaje din cunoscutul film Razboiul Stelelor. Asa se face ca... citește tot »

Viorile Stradivarius puse la indoiala
Superioritatea viorilor Stradivarius pus...

Superioritatea viorilor Stradivarius pusa la indoiala

Viorile Stradivarius par sa fie mai bune doar prin lemnul din care au fost fabricate. Viorile Stradivarius au fost testate recent in laboratoare. Viorile Stradivarius au fost comparate cu cele mai bune viori realizate recent si aflate pe piata mondiala. Stirea, furnizata de agentiile... citește tot »

Formarea Lunii
Noua teorie despre formarea Lunii

Noua teorie despre formarea Lunii

Oamenii de stiinta israelieni au o noua teorie despre formarea satelitului natural al Pamantului. Acestia sustin ca Luna nu s-ar fi format in urma unui singur impact gigantic al unui obiect cosmic cu Terra, ci dupa mai multe coliziuni care au dat nastere la un set de Luni de mai mici dimensiuni... citește tot »

Aristotel Metafizica
Mormantul lui Aristotel identificat

Mormantul lui Aristotel identificat

Mormantul lui Aristotel, unul dintre cei mai importanti filosofi ai Greciei antice, pare sa fie descoperit de un arheolog grec in apropierea orasului antic Stagira. Aristotel, clasic al filozofiei universale, spirit enciclopedic, fondator al scolii peripatetice. Desi bazele filozofiei au fost puse... citește tot »

Cainii Panda
Ultima moda in China: cainii panda

Ultima moda in China: cainii panda

Draguti si pufosi, cainii panda i-au coplesit pe chinezi cu farmecul lor. Este vorba de fapt despre cunoscuta rasa chinezeasca chow-chow care a fost modificata pentru a arata la fel cu ursii panda. Nu a fost greu pentru ca chow-chow, cainii cu limba albastra, au in structura genetica elemente de la... citește tot »

Copil geniu precoce
Copil precoce: la 5 ani infrunta calcula...

Copil precoce: la 5 ani infrunta calculatorul

Un copil precoce de 5 ani a impresionat prin inteligenta sa dar mai ales prin priceperea sa la calculele matematice. Inmultiri si chiar ridicari la patrat… Copilul precoce impresioneaza prin cunoasterea operatiilor aritmetice dar mai ales prin rapiditatea cu care da rezultatele. Clipul video... citește tot »

More from Inedit

10 inventii importante

Cele 10 inventii care au schimbat lumea

Specia umana este una ingenioasa. Inventiile i-au dominat evolutia dar nu toate descoperirile in acelasi fel. 10 inventii au schimbat covarsitor lumea. 10 inventii au avut un impact major... citește tot »

Colonizare Marte Luna

Colonizarea Planetei Marte in 100 de ani

Futurologul si astrofizicianul Stephen Hawking a acordat recent un interviu in care a anticipat ca Planeta Marte va fi colonizata in urmatorii 100 de ani. Cunoscutul autor de nuvele SF,... citește tot »

asteroid TX68

Un asteroid de peste 30 metri trece pe langa Terra

Saptamana asta NASA a anuntat ca un asteroid de peste 30 de metri va trece aproape de Pamant. Oamenii de stiinta considera insa ca asteroidul TX68 nu va reprezenta un pericol pentru Terra.... citește tot »

IRF4 gena incaruntirii

A fost identificata gena vinovata de incaruntire

Incaruntirea parului este provocata de gena IRF4, potrivit cercetarilor bazate pa analiza a DNA-ului prelevat de la peste 6.300 persoane din cinci tari din America Latina. Cercetatorii... citește tot »

Ketchup-ul provine din China

Nici nu v-ati gandit asa la Ketchup. Si da, ketchup-ul este inventat in China. Parobabil ca, la fel ca multe lucruri din jurul nostru, ketchup-ul este chinezesc. Da… Radem usor si ne gandim ca... citește tot »