Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aperitive

Ultimele articole on Aperitive
Dispozitive din silicon pentru fiert oua
Dispozitive din silicon pentru fiert ouă...

Dispozitive din silicon pentru fiert ouă

Vorbim în acest articol despre un set de 6 dispozitive din silicon pentru fiert ouă. Practic vorbim de ouă fierte fără a fi nevoie să le curăţăm de coajă, utilizând recipiente pentru fiert ouă din silicon. Aceste mici borcănaşe sunt cunoscute şi ca dispozitive din silicon pentru... citește tot »

Oua Rascoapte Portugheze
Aperitive din ouă

Aperitive din ouă

Trei reţete pentru aperitive din ouă. Aperitive din ouă ce pot fi realizate cu uşurinţă. Reţetele pentru cele trei aperitive din ouă sunt inspirate din cartea de bucate semnată de cunoscuta Sanda Marin. Reţetele propuse în acest articol sunt chiftelele ca de piept de pasăre, ouă... citește tot »

Oua Umplute Reteta
Reţete pentru ouă umplute

Reţete pentru ouă umplute

Două reţete pentru ouă umplute. Două reţete simple pentru ouă umplute. Reţeta pentru ouă umplute vă asigură un aperitiv necesar pentru orice ocazie. Cele două reţete pentru ouă umplute prezentate în acest articol sunt inspirate din cartea de bucate semnată de cunoscuta Sanda Marin.... citește tot »

Retete racituri piftie
Retete piftie porc vitel si pasare

Retete piftie porc vitel si pasare

Cele mai cunoscute retete de piftie. Retete pentru piftie de porc, piftie de vitel sau piftie din pasare din cartea de bucate Sanda Marin. Doua retete pe care trebuie neaparat sa le incercati pentru piftie. Relativ usor de realizat, retetele de piftie sunt prezentate in acest articol. Piftia de... citește tot »

Reteta zacusca gogosari
Reteta zacusca vinete si gogosari

Reteta zacusca vinete si gogosari

Reteta pentru zacusca de vinete si gogosari clasica. Reteta zacusca vinete si gogosari din cartea de bucate Sanda Marin. Cunoscuta reteta de zacusca vinete si gogosari prezenta pe Ladys Blog. O reteta clasica, binecunoscuta reteta de zacusca de vinete cu gogosari. Binecunoscutele conserve ce contin... citește tot »

Salata de creier
Reteta salata de creier

Reteta salata de creier

Reteta salata de creier este un aperitiv special. Reteta de salata de creier este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. O reteta speciala de aperitiv ce foloseste creierul de vitel. O reteta relativ usor de preparat dar exrem de gustoasa. O reteta din gama aperitivelor recomandata de Ladys... citește tot »

More from Aperitive

Fasole facaluita batuta reteta

Reteta salata de piure de fasole

Salata de piure de fasole este o reteta extrem de cunoscuta in bucataria din Romania. Reteta salata de piure de fasole cunoscuta si sub denumirea de fasole batuta este o salata putin... citește tot »

Reteta Ciuperci Marinate

Reteta ciuperci marinate

Reteta ciuperci marinate din cartea de bucate Sanda Marin. Reteta traditionala de ciuperci marinate. Ciuperci marinate reteta romaneasca Sanda Marin. O reteta pentru marinarea ciupercilor... citește tot »

Sanda Marin Scrumbii

Retete cu scrumbii

Trei retete cu scrumbii din cartea de bucate Sanda Marin. Trei aperitive cu scrumbii ce pot fi realizate relativ usor. Cea de-a treia reteta cu scrumbii necestia insa o perioada mai amre de... citește tot »

Ciuperci umplute reteta

Reteta ciuperci umplute

Reteta ciuperci umplute din cartea de bucate a Sandei Marin. De fapt doua retete de ciuperci umplute. Un aperetiv aproape esential de pe masa oricarui roman in zile de sarbatoare. Reteta de... citește tot »

Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca originala. O reteta de salata ruseasca din carte de bucate Sanda Marin. Salata ruseasca reprezinta un aperitiv cunoscut si apreciat. Reteta de salata ruseasca pe care o... citește tot »