Reţetă ruladă cu caşcaval

Reţetă ruladă cu caşcaval pe Blogul Doamnelor. Avem în acest articol două reţete pentru rulada cu caşcaval. Două preparate uşor de realizat.

Aperitivele reprezintă „vârful de lance” pentru orice masă. Chiar dacă este vorba de o masă de familie sau de o masă festivă această reţetă pentru rulada de caşcaval va face impresie.

Două reţete pentru ruladă cu caşcaval. Ambele reţete sunt relativ uşor de realizat.

Cumpăraţi ingrediente de calitate de la piaţă şi nu de la hypermarket. Încurajaţi producătorii şi nu lanţurile de magazine ce vând produse greu de verificat. Folosiţi la reţetă produse proaspete şi de calitate.

Reţetă ruladă cu caşcaval (1)

Este prima reţetă pentru rulada din caşcaval pe care o propunem. O reţetă ulor de realizat.

Ingrediente reţetă ruladă cu caşcaval

500 ml de lapte, o linguriţă de sare, 100 g margarină sau 100 ml ulei.

Preparare reţetă ruladă cu caşcaval

Se pune totul la fiert şi, când clocoteşte, dăm deoparte şi adăugăm o cană de făină, amestecăm bine, apoi o lăsăm la răcit, după care adăugăm cinci ouă, pe rând, şi amestecăm bine. Se coace în tavă unsă bine cu ulei şi tapetată cu făină, iar când este coaptă, o ungem cu unt, apoi presărăm 300 g caşcaval ras pe răzătoare. Se rulează bine şi se mai dă la cuptor timp de 10-15 minute. Se serveşte caldă, cu smântână.

Reţetă ruladă cu caşcaval (2)

Cum am promis avem şi o adoua reţetă pentru rulada de caşcaval. Probabil mai uşor de realizat.

Ingrediente ruladă cu caşcaval (2)

5 ouă, 5 linguri de făină, sare, piper, 200 g caşcaval.

Preparare ruladă caşcaval (2)

Se bat ouăle spumă cu sare şi piper, apoi se adaugă făina. Se aşează în tavă tapetată cu ulei şi făină, după care se pune în cuptorul încins. După ce s-a copt, se răstoarnă pe o tavă şi se adaugă deasupra caşcavalul ras, apoi se rulează şi se serveşte caldă.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*