Bancuri

Ultimele articole on Bancuri
Metrou Dr Taberei finalizare
Speologii au descoperit o pestera in Buc...

Speologii au descoperit o pestera in Bucuresti

Cunoscuta Pestera a Ialomicioarei intra in umbra dupa ce speologii cu descoperit recent pestera Ialomitei. Este singura pestera urbana care are foarte multe intrari ceea ce aseaza Bucurestiul pe harta mondiala ca singurul oras ce devine atractie pentru speologi. Pestera este usor accesibila si... citește tot »

Bancuri pescari
Faze comice cu pescari: clipuri video

Faze comice cu pescari: clipuri video

Glumele cu pescari sunt la mare apreciere chiar in randul acestor virtuosi ai unditei si lansetei. In acest articol va punem la dispozitie un clip video cu un colaj de faze comice la pescuit. Pescari in actiune suprinsi in clipe inedite pline de haz si umor. La acest minunat clip de divertisment... citește tot »

Reclame interzise CNA
Reclame video interzise (2)

Reclame video interzise (2)

Amuza-te cu reclame video romanesti. Reclame video Romania: colaj de mare angajament. Urmareste si amuza-te cu reclame video romanesti si nu numai. 14 minute de reclame video unele dintre ele intrezise de CNA. Reclame video romanesti ce pot fi urmarite pe aceasta pagina cu „mare... citește tot »

Reclame interzise CNA Romania
Reclame video interzise de CNA

Reclame video interzise de CNA

O colectie de reclame ce au fost interzise la publicare. Sunt reclame interzise de CNA in Romania pe parcursul anului 2015, fie ca este vorba de reclame interzise in romania sau de reclame interzise de televiziuni din alte tari. Un colaj de 9 minute care iti va afecta serios nervul zambirii. Una... citește tot »

Batrani cu tinere
Mosul handsom sau batranul aratos

Mosul handsom sau batranul aratos

Deschidem categoria video cu o minune de clip. Care ne starneste nervul zambirii si ne arata cum un „mos bengos” si care (crede el) arata bine poate face furori in randul femeilor tinere. Asa se gandeste el! Dusmanul de clasa insa vegheaza si priveste din umbra :).  Pe scurt: vorbim d... citește tot »

Iubire copil batrana
La 8 ani trage la femei in varsta

La 8 ani trage la femei in varsta

Bun, dupa ce am deschis cu mosul handsom care se da la tinerele… Revenim in rubrica video a Lady’s Blog cu ceva inedit. Tot in format video va rugam sa urmariti „copilul Don Juan” care incearca sa cucereasca tinere, femei, batranele si ce mai poate el. Totul se intampla... citește tot »

More from Bancuri

Bancuri si caricaturi de sezon

Ladys Blog iti ofera o noua selectie de fotografii amuzante. Lady 4 Lady’s vine cu poze haioase, bancuri in fotografii si ipostaze inedite. Consulta galeria foto din acest articol... citește tot »

Glume cu blonde destepte

Intr-un bar intra o blonda. Barmanul ii spune unui client: − Asta e cea mai proasta blonda pe care am vazut-o vreodata. Hai sa iti arat… Cand vine blonda la bar sa comande o bautura... citește tot »

Prostia la romani: 2+2:2 =?

Ladys despre o noua metoda de identificare a prostiei. Se merge la pas, se actioneaza in public. Si mai ales in zone cu persoane „calificate” sa raspunda la intrebari despre... citește tot »

Cum se numeste tara noastra?

Incredibil pentru Ladys 4 Lady’s: cum si cat, de ce? Ori este regizat ori se fac glume nepotrivite. Dar iata ca exista si „cetateni” care nu stiu in ce tara locuiesc. Oare... citește tot »

Glume cu Becali

Razi cu Ladys Blog: bancuri pe tema Gigi Becali. Bancuri noi Ladys Blog, Gigi Becali in format video, poate si glume, momente hazlii. In zona de comentarii poti propune la randul tau propriul bancu... citește tot »