Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bancuri

Ultimele articole on Bancuri
Bancuri cu celebrităţi
Bancuri cu celebrităţi

Bancuri cu celebrităţi

Bancuri cu celebrităţi, o colecţie nouă de glume prezentată de ladysblog.ro. Bacuri cu celebrităţi şi glume despre persoane celebre intrate în colecţia naţională de bancuri. Glume cu celebrităţi adaptate la realitatea românească. Poporul român are acest simţ al umorului extrem de... citește tot »

Bancuri cu Bulă
Bancuri cu Bulă

Bancuri cu Bulă

Bancuri cu Bulă specifice umorului românesc. Cine este Bulă şi de ce are dedicate atâtea bancuri? Avem bancuri cu Bulă pentru că înainte de 1989, în timpul regimului comunist trebuia găsit un personaj, un nume pentru a nu deranja sistemul. Cu siguranţă că nu există român care să nu... citește tot »

Bancuri Beţivi
Bancuri cu beţivi

Bancuri cu beţivi

Bancuri cu beţivi şi persoane turmentate. Un potpuriu de bancuri cu beţivi pe care îl recomandăm pentru descreţirea frunţilor. Bancuri noi cu beţivi pe care le puteţi consulta chiar pe această pagină. Umorul românesc este recunoscut internaţional şi este unic din punctul de vedere al... citește tot »

Bancuri cu soacre
Bancuri cu bătrâne şi soacre

Bancuri cu bătrâne şi soacre

Vă prezentăm în acest articol câteva bancuri cu bătrâne, bancuri cu soacre. Câteva bancuri cu bătrâne şi soacre pentru a vă descreţi frunţile. Nimic nu poate fi mai amuzant decât un banc cu soacra. Recomandăm însă să îi spuneţi soacrei aceste bancuri doar în condiţii propice.... citește tot »

Bancuri cu evrei
Bancuri cu evrei

Bancuri cu evrei

Iţic avea o gogoşerie lângă Manhatan Bank. Într-o zi vine Ştrul la Iţic şi îi spune: – Bă Iţic, nu-mi împrumuţi şi mie 100$, că şi aşa ai gogoşerie în faţă la Manhatan Bank şi merge bine treaba? – Măi Ştrul, îmi pare rău, dar nu pot. – Păi de ce ? – Am un contract... citește tot »

Bancuri cu badea Gheorghe
Bancuri cu badea Gheorghe

Bancuri cu badea Gheorghe

O colecţie de bancuri cu badea Gheorghe culese din folclorul naţional. Oferta de glume cu badea Gheorghe actualizată pe Blogul Doamnelor. Câteva bancuri cu badea Gheorghe pe care vi le oferim chiar în acest articol. Această serie de glume se poate înscrie şi în categoria de bancuri cu... citește tot »

Subscribe to Video

Video

Bancuri pescari

Faze comice cu pescari: clipuri video

Glumele cu pescari sunt la mare apreciere chiar in randul acestor virtuosi ai unditei si lansetei. In acest articol va punem la dispozitie un clip video cu un colaj de faze comice la pescuit. Pescari... citește tot »

Reclame interzise CNA

Reclame video interzise (2)

Amuza-te cu reclame video romanesti. Reclame video Romania: colaj de mare angajament. Urmareste si amuza-te cu reclame video romanesti si nu numai. 14 minute de reclame video unele dintre ele intrezise de CNA. Reclame video romanesti ce pot fi urmarite pe aceasta pagina cu „mare angajament” pentru a activa nervul zambirii. Nu rata... citește tot »

Reclame video interzise de CNA

Reclame interzise CNA Romania

O colectie de reclame ce au fost interzise la publicare. Sunt reclame interzise de CNA in Romania pe parcursul anului 2015, fie ca este vorba de reclame... citește tot »

Mosul handsom sau batranul aratos

Batrani cu tinere

Deschidem categoria video cu o minune de clip. Care ne starneste nervul zambirii si ne arata cum un „mos bengos” si care (crede el) arata bine... citește tot »

La 8 ani trage la femei in varsta

Iubire copil batrana

Bun, dupa ce am deschis cu mosul handsom care se da la tinerele… Revenim in rubrica video a Lady’s Blog cu ceva inedit. Tot in format video va... citește tot »

More from Bancuri

Bancuri cu ardeleni

Bancuri cu ardeleni

Doi ardeleni, Ion si Vasile. Ion catre Vasile: – Ma Vasalie, stai ca-ti manca cainele slana. Vasile: Apoi manca pe muma-sa ca brisca-i la mine. La ora de psihologie profesorul... citește tot »

Metrou Dr Taberei finalizare

Speologii au descoperit o pestera in Bucuresti

Cunoscuta Pestera a Ialomicioarei intra in umbra dupa ce speologii cu descoperit recent pestera Ialomitei. Este singura pestera urbana care are foarte multe intrari ceea ce aseaza... citește tot »

Bancuri si caricaturi de sezon

Ladys Blog iti ofera o noua selectie de fotografii amuzante. Lady 4 Lady’s vine cu poze haioase, bancuri in fotografii si ipostaze inedite. Consulta galeria foto din acest articol... citește tot »

Glume cu blonde destepte

Intr-un bar intra o blonda. Barmanul ii spune unui client: − Asta e cea mai proasta blonda pe care am vazut-o vreodata. Hai sa iti arat… Cand vine blonda la bar sa comande o bautura... citește tot »

Prostia la romani: 2+2:2 =?

Ladys despre o noua metoda de identificare a prostiei. Se merge la pas, se actioneaza in public. Si mai ales in zone cu persoane „calificate” sa raspunda la intrebari despre aritmetica... citește tot »