Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Salate

Ultimele articole on Salate
Scordolea salata de nuci
Reteta scordolea de nuci

Reteta scordolea de nuci

Scordolea de nuci reteta din cartea de bucate Sanda Marin. O reteta de salata pe baza de nuci. Pentru reteta de scordolea de nuci se folosesc miejii de nuca. O reteta de salata speciala un pic mai greu de realizat. Miejii de nuca reprezinta principalul ingredient pentru aceasta reteta de salata. O... citește tot »

Salata bulgareasca orientala
Reteta salata bulgareasca

Reteta salata bulgareasca

Reteta de salata bulgareasca explicata. Reteta de salata bulgareasca sau salata orientala este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Este o salată de vară care se prepară din toate zarzavaturile ce se pot mânca crude: roşii, ardei, castraveţi, ceapă, tăiate toate în felii subţiri,... citește tot »

Salata de varza
Salate din varza si din sfecla rosie

Salate din varza si din sfecla rosie

Patru retete de salate din varza si sfecla. Retete de salata de varza, salata de sfecla, salata de varza cu mere inspirate din cartea de bucate Sanda Marin. O carte de bucate recunoscuta pentru impunerea pe care o are pentru bucataria romaneasca traditionala. Cele doua retete de salate fac parte... citește tot »

Reteta salata ruseasca
Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca originala. O reteta de salata ruseasca din carte de bucate Sanda Marin. Salata ruseasca reprezinta un aperitiv cunoscut si apreciat. Reteta de salata ruseasca pe care o porpunem in acest articol este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Este probabil cea mai cunoscuta... citește tot »

Salata vinete
Salata de vinete patlagele

Salata de vinete patlagele

Reteta clasica de salata de vinete. O reteta simpla de salata din vinete inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Perioada vinetelor o cunoasteti si va recomandam sa realizati aceasta reteta de salata cu vinete cumparate din piata. Salata din vinete poate fi realizata si cu vinete conservate dar... citește tot »

Salata de cartofi
Retete salate de cartofi

Retete salate de cartofi

Trei retete de salate de cartofi inspirate din cartea de bucate Sanda Marin. De la reteta de salata de cartofi simpla si pana la reteta de salata din cartofi cu tarhon. Retetele de salata din cartofi pot fi servite separate sau alaturi de alta mancaruri. Salata din cartofi poate fi consumata si in... citește tot »

More from Salate

Salata de andive

Salate de castraveti si andive

Doua retete de salate cunoscute. Cele doua retete de salata de catraveti si salata de andive sunt inspirate din cartea de bucate Sanda Marin. Salata de andive este extreme de reconfortanta.... citește tot »

Salata de fasole

Retete salate cu fasole

Trei retete de salata cu fasole. Salatele cu fasole sunt recomandate pentru diabetici. Retetele de salate cu fasole din acest articol sunt inspirate din cartea de bucate Sanda Marin. Trei... citește tot »

Salata din salata verde

Retete salata verde

Retete pentru preparare salata din cartea de bucate Sanda Marin. Va prezentam in acest articol doua retete de salata ce utilizeaza salata verde. Probabil ca cele mai multe personae cunosc... citește tot »

Salata de spanac

Salate cu spanac si ciuperci

Doua retete de salate inspirate din cartea de bucate Sanda Marin. O reteta de salata cu spanac si reteta de salata din ciuperci. Cele doua retete de salata sunt prezentate in acest articol... citește tot »

Salata de telina

Reteta salata din telina

Salata din telina este un bun afrodisiac. Reteta pentru salata din telina din acest articol este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Rădăcina telinei este o adevărată colecţie de... citește tot »