Dieta

Ultimele articole on Dieta
Dieta Zodia Fecioara
Dieta pentru Zodia Fecioară

Dieta pentru Zodia Fecioară

Dieta pentru Zodia Fecioară: încă o zodie se alătură dietelor astrologice de pe site-ul nostru. Continuăm subiectul dedicat dietelor astrologice, tratate separat. Este probabil singura abordare pe zodii, cu diete specifice horoscopului, din România. Reperele trasate de fiecare zodie îşi... citește tot »

Alimente anti acnee
Alimente pentru dieta anti-acnee

Alimente pentru dieta anti-acnee

Tratamentul anti acnee pot fi însoţit de o dietă adaptată. Există alimente anti-acnee sau alimente ce pot susţine combaterea acneei. În acest articol vă prezentăm alimente ce pot fi utilizate cu succes împotriva acneei. Ca de obicei, de foarte multe ori anumite probleme de sănătate sau... citește tot »

Diete cu kefir
Diete pe bază de kefir

Diete pe bază de kefir

Dieta cu kefir nu este cu siguranţă o noutate. Dieta cu kefir și-a câștigat popularitatea în întreaga lume. Dieta cu kefir are un efect benefic asupra intestinelor. Dieta cu kefir are rezultate vizibile într-o perioadă scurtă de timp. La fel ca iaurtul, kefirul reprezintă o sursă... citește tot »

Dieta Sangvina A2
Dieta alimentara specifica grupa de sang...

Dieta alimentara specifica grupa de sange A

Continuam seria articolelor dedicate dietelor si regimurilor alimentare specifice grupelor de sange. Am explicat acest principiu intr-un articol precedent cu informatii despre alimentatia recomandata de doctorul D’Adamo bazata pe principiiile grupelor de sange. Dieta sangvina se bazeaza pe... citește tot »

Dieta diabet
Pentru diabetici: cele mai bune 16 alime...

Pentru diabetici: cele mai bune 16 alimente

Dieta diabeticilor este una stricta, cu alimente permise, unele neutre, altele chiar interzise. Functie de tipul de diabet regimul este mai strict sau mai permisiv. Lady’s Blog va prezinta in acest articol alimentele bune pentru diabetici, cele care pot fi consumate fara a pune in pericol... citește tot »

Dieta specifica grupa0
Dieta pentru grupa de sange 0

Dieta pentru grupa de sange 0

Am prezentat deja informatiile necesare pentru regimul alimentar bazat pe grupe de sange. Dieta sangvina se alatura altor tipuri de rigimuri alimentare prezentate in categoria speciala dedicata de blogul nostru dietelor. Regimul alimentar specific grupelor de sange a fost fundamentat stiintific si... citește tot »

More from Dieta

Dieta sangvina

Dieta specifica grupelor de sange

Printre dietele si regimurile alimentare bazate pe diferite principii, avem si dieta sangvina sau regimurile alimentare pe grupe de sange. Dietele specifice grupelor de sange sunt regimuri... citește tot »

Dieta Kefir

Dieta pe baza de Kefir

Dieta pe baza de kefir face parte din dietele ce se bazeaza in primul rand pe produse lactate, fie ca este vorba de iaurturi sau de sana sau lapte batut. Deita pe baza de kefir se bazaeaza... citește tot »

Principii crononutritie

Crononutritia doctorului Alain Delabos

Crononutritia nu este considerata a fi o dieta dar este un regim recunoscut pentru echilibrarea nutritiei. Doctorul Alain Delabos a initiat, dezvoltat si cercetat acest concept. Doctorul... citește tot »

Regim Dieta Marlene Dietrich

Slabeste 7kg cu Dieta Marlene Dietrich

Doresti sa slabesti si ai incercat tot felul de dieta fara rezultat? In acest articol iti aducem informatii despre dieta germana, o dieta utilizata de Marlene Dietrich. O dieta saxona cu... citește tot »

Dieta 48 de ore pentru a slabi 3,5 kilograme

O dieta uimitoare care va ajuta sa scapati de 3,5 kilograme in doar doua zile. O dieta de slabit rapid oferita de Lady’s Blog. Pare incredibil dar acest regim functioneaza. Aveti nevoie pentru... citește tot »