Dieta

Ultimele articole on Dieta
Dieta Sangvina A2
Dieta alimentara specifica grupa de sang...

Dieta alimentara specifica grupa de sange A

Continuam seria articolelor dedicate dietelor si regimurilor alimentare specifice grupelor de sange. Am explicat acest principiu intr-un articol precedent cu informatii despre alimentatia recomandata de doctorul D’Adamo bazata pe principiiile grupelor de sange. Dieta sangvina se bazeaza pe... citește tot »

Dieta diabet
Pentru diabetici: cele mai bune 16 alime...

Pentru diabetici: cele mai bune 16 alimente

Dieta diabeticilor este una stricta, cu alimente permise, unele neutre, altele chiar interzise. Functie de tipul de diabet regimul este mai strict sau mai permisiv. Lady’s Blog va prezinta in acest articol alimentele bune pentru diabetici, cele care pot fi consumate fara a pune in pericol... citește tot »

Dieta specifica grupa0
Dieta pentru grupa de sange 0

Dieta pentru grupa de sange 0

Am prezentat deja informatiile necesare pentru regimul alimentar bazat pe grupe de sange. Dieta sangvina se alatura altor tipuri de rigimuri alimentare prezentate in categoria speciala dedicata de blogul nostru dietelor. Regimul alimentar specific grupelor de sange a fost fundamentat stiintific si... citește tot »

Dieta sangvina
Dieta specifica grupelor de sange

Dieta specifica grupelor de sange

Printre dietele si regimurile alimentare bazate pe diferite principii, avem si dieta sangvina sau regimurile alimentare pe grupe de sange. Dietele specifice grupelor de sange sunt regimuri alimentare sustinute stiintific, cu recomandari clare functie de grupa sangvina a celui care urmeaza un regim... citește tot »

Dieta Kefir
Dieta pe baza de Kefir

Dieta pe baza de Kefir

Dieta pe baza de kefir face parte din dietele ce se bazeaza in primul rand pe produse lactate, fie ca este vorba de iaurturi sau de sana sau lapte batut. Deita pe baza de kefir se bazaeaza pe proprietatile acestui cunoscut produs lactat ce contine un set unic de nutrientei si elemente necesare... citește tot »

Principii crononutritie
Crononutritia doctorului Alain Delabos

Crononutritia doctorului Alain Delabos

Crononutritia nu este considerata a fi o dieta dar este un regim recunoscut pentru echilibrarea nutritiei. Doctorul Alain Delabos a initiat, dezvoltat si cercetat acest concept. Doctorul francez Alain Delabois a emis cateva principii simple care se pazeaza pe dozarea ratiilor, sistem in care toate... citește tot »

More from Dieta

Regim Dieta Marlene Dietrich

Slabeste 7kg cu Dieta Marlene Dietrich

Doresti sa slabesti si ai incercat tot felul de dieta fara rezultat? In acest articol iti aducem informatii despre dieta germana, o dieta utilizata de Marlene Dietrich. O dieta saxona cu... citește tot »

Dieta 48 de ore pentru a slabi 3,5 kilograme

O dieta uimitoare care va ajuta sa scapati de 3,5 kilograme in doar doua zile. O dieta de slabit rapid oferita de Lady’s Blog. Pare incredibil dar acest regim functioneaza. Aveti... citește tot »

Dieta Mind pentru femei

Dieta Mind nu este doar utila sanatatii dar este si un remediu pentru Alzheimer.  Dieta Mind este un alt prilej pentru a manca sanatos. Dieta Mind va ajuta sa reduceti alimentele care pot... citește tot »

Dukan dieta frantuzeasca

Dieta frantuzeasca

Dieta frantuzeasca cu Lady’s Blog. O dieta franceza mai putin legata si de moda doamnelor cu forme rubensiene din trecut. Femeia moderna este insa prinsa constant intr-un efort de a... citește tot »

Dieta Dukan explicata

Dieta Dukan are in spate o experienta de 30 de ani. Dieta Dukan isi are inceputurile in anul 2000. Regimul alimentar Dukan este valabil atat pentru femei cat si pentru barbati si este de fapt o dieta... citește tot »