Roşiile prelungesc viaţa

Speranţa de viaţă prelungită de consumul de roşii – studiu al oamenilor de ştiinţă. Da, tomatele vă pot prelungi speranţa de viaţă. Roşiile naturale, cultivate ecologic, crescute normal de ţărani, de fermieri, vă pot prelungi speranţa de viaţă. Venim cu noi informaţii utile în categoria de articole dedicate dietei. Datele acestui studiu privind importanţa roşiilor în alimentaţie au fost prezentate în octombrie 2018. Sunt, aşadar, informaţii recente. Este importantă contribuţia pe care o aduc roşiile în alimentaţie prin oligoelemente, minerale utile şi vitamine. Roşiile conţin în mod special vitaminetle A şi C, vitamine despre care ştim deja ca sunt importante pentru sistemul imunitar.

Roşiile prelungesc viaţa

Oamenii de ştiinţă au cercetat cele mai populare legume şi au descoperit că roşiile sunt cele mai utile dintre acestea. Ele conţin cantităţi semnificative de minerale utile, oligoelemente şi vitamine, în special A şi C, care întăresc sistemul imunitar. Substanţele din aceste legume permit încetinirea procesului de îmbătrânire celulară.

Roşiile cherry bune pentru vedere

În acelaşi timp, roşiile cherry sunt extrem de bogate în beta-caroten, foarte util pentru vedere. Elementele conţinute de aceste micuţe tomate sunt aşadar utile pentru vedere.

Roşiile uscate utile şi ele

Oamenii de ştiință au acordat o atenţie deosebită şi roşiilor uscate. S-a constatat că în cazul roşiilor preparate în acest mod, concentraţia licopenului antioxidant creşte de mai multe ori comparativ cu varianta proaspătă a legumelor. Această substanţă protejează organismul de apariţia celulelor canceroase şi are un efect pozitiv asupra funcţionării plămânilor, pancreasului, stomacului şi glandelor mamare.

Roşiile reduc apariţia cancerului

Peste 26 de studii au arătat că roşiile reduc riscul apariţiei cancerului de prostată la bărbaţi. Numeroasele beneficii indiscutabile ale roşiilor au determinat experţii să recomande consumul lor zilnic. O dietă bazată pe roşii sau care include constant tomatele este benefică pentru organism. Roşiile, prin conţinutul lor, au un rol important în alimentarea organismului. Toate mineralele, oligoelementele din tomate i-au dus pe cercetători la concluzia că roşiile prelungesc viaţa şi reduc totodată apariţia cancerului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*