Cu carne

Reţete cu carne pe gustul tuturor. Preparate culinare gătite cu carne de dificultate medie. Retete culinare cu carne de porc, miel, pui, vita. Află cum se fac cele mai bune fripturi la cuptor sau pe gratar.

Reţete cu carne

  • Recente
  • Fierbinți
  • Popular
  • Discussed
  • Favorite
  • Random
Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi

Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi

O mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi pe care o recomandăm pentru perioada de iarnă. Reţeta pentru mâncarea de fasole este extrem de populară în România. O reţetă cu fasole ce face parte din gastronomia tradiţională românească. Un preparat cu multe proteine care nu este recomandat pentru cei cu digestia mai lentă. ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă gulaş cu carne de vacă

Reţetă gulaş cu carne de vacă

Reţetă gulaş cu carne de vacă din bucătăria maghiară. De ce reţetă gulaş cu carne de vacă? Pentru că un gulaş de suces se realizează cu carne de vită. Este reţeta de bază pentru realizarea gulaşului. În limba română substantivul gulaș (în Transilvania și Maramureș este cunoscut și sub forma guiaș) este un împrumut din ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă tochitură măcelărească

Reţetă tochitură măcelărească

Reţetă tochitură măcelărească aşa cum este datina. Reţetă tochitură măcelărească din tezaurul gastronomic al bucătăriei tradiţionale româneşti. Aşa cum spune şi denumirea reţetei este important să aveţi un măcelar de încredere. Este o reţetă bogată în carne cu foarte multe componente. Şi, aşa cum am mai recomandat pe ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă Makluba

Reţetă Makluba

Reţetă Makluba originală. Mod de preparare Maqluba. Reţete de mâncăruri palesiniene şi iordaniene. Maqluba (arabă: مقلوبة) este o mâncare tradițională palestiniană și iordaniană servită pe întreg teritoriul Levantului. Felul include carne, orez și legume prajite plasate într-o oală, care este apoi rotită cu susul în ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă giveci cu carne

Reţetă giveci cu carne

Reţeta pentru ghiveci cu carne. Ghiveci cu carne în cea mai pură formă. O reţetă pentru ghiveci cu carne inspirată din celebra carte de bucate semnată de Sanda Marin. O reţetă tradiţională bucătoriei româneşti. Ingredinte ghiveci cu carne 600 g carne, 1 kg legume asortate, 2 linguri untură, sare, unt proaspăt cât ...

CITEȘTE TOT +
Varză cu carne

Varză cu carne

Două reţete pentru varză cu carne. Varză cu carne preparată conform cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. În acest articol prezentăm atât reţeta pentru varză dulce cu carne cât şi reţeta pentru varză acră cu carne. Ingrediente varză dulce cu carne 600 g carne, 1 varză frumoasă (cam de 1 kg), 1 ceaşcă borş, 1 ...

CITEȘTE TOT +
Cartofi cu carne

Cartofi cu carne

Reţeta pentru cartofi cu carne. Cartofi cu carne preparaţi conform cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. Pentru popoarele slave această mâncare de cartofi cu carne este foarte populară. Adevărul este că reţeta pentru cartofi cu carne este specifică Balcanilor. O mâncare uşor de realizat şi foarte săţioasă. ...

CITEȘTE TOT +
Reţetă gulaş cu găluşte

Reţetă gulaş cu găluşte

Reţetă gulaş cu găluşte inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Această carte de bucate a făcut istorie în România. Gulaş cu găluşte din carne de vită. Gulaşul este o mâncare tradiţional maghiară, care în decursul timpului i-a fermecat şi pe români. Mai cunoscută în ţara noastră este denumirea de ...

CITEȘTE TOT +
Tocană de vită

Tocană de vită

Celebra tocană de vită, reţeta Sandei Marin. Tocana de vită este una dintre reţetele preferate în Transilvania. O reţetă pentru tocană de vită de nivel redus. Importantă este mai degrabă carnea pe care o folosiţi pentru a prepara tocana de vită. Probabil nu trebuie amintit dar o facem. Tocana de vită se serveşte cu ...

CITEȘTE TOT +
Show next
Lady 4 Lady's
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0