Cu carne

Ultimele articole on Cu carne
Reţetă gulaş cu găluşte
Reţetă gulaş cu găluşte

Reţetă gulaş cu găluşte

Reţetă gulaş cu găluşte inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Această carte de bucate a făcut istorie în România. Gulaş cu găluşte din carne de vită. Gulaşul este o mâncare tradiţional maghiară, care în decursul timpului i-a fermecat şi pe români. Mai... citește tot »

Reţetă tocană de vită
Tocană de vită

Tocană de vită

Celebra tocană de vită, reţeta Sandei Marin. Tocana de vită este una dintre reţetele preferate în Transilvania. O reţetă pentru tocană de vită de nivel redus. Importantă este mai degrabă carnea pe care o folosiţi pentru a prepara tocana de vită. Probabil nu trebuie amintit dar o... citește tot »

Reţetă rasol de vită
Reţetă rasol de vită

Reţetă rasol de vită

Reţeta rasol de vită de dificultate redusă. Această reţetă pentru rasolul de vacă este inspirată din cartea de bucate semnată de celebra Sanda Marin. Este important pentru gustul acestei reţete să cumpăraţi carnea cu atenţie. De preferat dintr-o măcelărie, rasolul de vită să fie... citește tot »

Reţetă roşii umpute
Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă roşii umplute simplă şi rapidă. O reţetă de roşii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru roşii umplute este de dificultate medie. Poate fi preparată însă cu uşurinţă de oricine. Pentru aspect este necesar să alegeţi din piaţă roşii frumoase, tari,... citește tot »

Reţetă pentru mititei
Reţeta pentru mici

Reţeta pentru mici

Reţeta mititei inspirată din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru mici, sau aşa cum este alintată reţeta pentru mititei aparţine bucătăriei Româneşti, cu rădăcini în Bucureşti. Reţeta pentru mici a fost de fapt descoperită din greşeală. A fost iniţial o improvizaţie... citește tot »

Reteta sarmale
Reţete pentru sarmale

Reţete pentru sarmale

Trei reţete pentru sarmale într-un singur articol. Reţete pentru sarmale cu varză dulce, sarmale cu varză acră, sarmale în foi de viţă. Reţete inspirate din cunoscuta carte de bucate semnată de Sanda Marin. Sarmalele au fost importate în ţara noastră în perioada de dominaţie a... citește tot »

More from Cu carne

Reţetă drob de miel

Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drob de miel. Două reţete pentru drobul de miel: drob de miel (CIGHIR) şi drob de miel în aluat. Cele două reţete pentru drob de miel sunt inspirate de cartea de bucate... citește tot »

Reţetă musaca de cartofi

Reţete musaca: cu cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei

Reţete pentru musaca. Reţete pentru musaca din cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei. Reţete pentru musaca inspirată din cartea de bucate a celebrei Sanda Marin. Fiecare reţetă de... citește tot »

Reţetă ruladă cu carne

Ruladă de carne

Reţeta ruladă de carne tradiţională. O reţetă ce se prepară ca în secolul trecut. Tocmai de aceea reţeta de ruladă cu carne propusă se realizează cu slănină (sau măduvă).... citește tot »

Crochete cu carne prajita

Crochete de carne

Reţeta pentru crochete de carne este inclusă tot în categoria reţetelor cu tocături din carne. Crochete de carne ce se realizează cu carne fiartă. Se poate folosi orice tip de carne.... citește tot »

Gulii umplute cu carne

Reţetă pentru gulii umplute

Reţetă gulii umplute făcute tradiţional. Reţeta de gulii umplute face parte din bucătăria balcanică. Iar reţeta pentru gulii umplute pe care o propunem în acest articol poartă marca Sanda... citește tot »