Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Utile

Ultimele articole on Utile
Curatare Filtre Hota Aragaz bicarbonat
Curăţare filtre hotă aragaz

Curăţare filtre hotă aragaz

Vorbim despre curăţare filtre hotă în acest articol. Cum curăţăm filtrele de la hota aragazului? Este vorba despre filtrele hotei de aragaz pe care le putem scoate cu uşurinţă şi pe care deseori dorim să le curăţăm. Tot ceea ce trage hota, aburi şi grăsimi evacuate prin fierbere,... citește tot »

Ce este dragostea
Ce este dragostea?

Ce este dragostea?

Ce este dragostea? Încercăm să aflăm în acest articol răspunsul la o întrebare ce pare simplă: ce este dragostea? Nu este uşor să răspundem la această întrebare. Şi, cu atât mai puţin, nu credem că vom avea un răspuns complet la întrebarea „Ce este dragostea?”.... citește tot »

Sfat Brad Artificial
5 idei pentru decorațiunile de Crăciun… ...

5 idei pentru decorațiunile de Crăciun… atunci când ai un animal de compani...

Poate că e primul an în care îți vei petrece Crăciunul alături de prietenul tău patruped. Chiar dacă acest gând te emoționează, în același timp te temi de energia nesecată a micului tău animal și de reacția pe care o avea atunci când va vedea pentru prima dată podoabe de... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Corpul tău arde mai multe calorii într-u...

Corpul tău arde mai multe calorii într-un anumit moment al zilei, conform u...

O serie largă de factori determină câte calorii arzi pe parcursul unei zile. Un nou studiu ne aduce în atenție o ipoteză promițătoare: corpul tău arde mai multe calorii într-un anumit moment al zilei, indiferent ce faci atunci. Iată care ar fi acesta. Dacă aveai nevoie de o scuză să... citește tot »

Trusa supravietuire cutremur
Trusa de cutremur sau kit cutremur

Trusa de cutremur sau kit cutremur

Se vorbeşte frecvent despre trusa de cutremur sau kit cutremur. Utimele mişcări tectonice au scos în evidenţă că avem devoie de o trusa de cutremur sau un kit cutremur. O trusă de supravieţuire pe care este recomandat să o avem la îndemână. Un kit cutremur necesar mai ales dacă trăim... citește tot »

Restricţii diesel Germania maşini motorină
Restricţii automobile diesel în Berlin

Restricţii automobile diesel în Berlin

Noi restreicţii pentru automobilele pe motorină au fost impuse în Germania, în Berlin. Restricţii automobile diesel în Berlin ce vizează inclusiv maşinile cu Euro 5. Toate maşinile cu motorizare diesel sub euro5 sunt interzise astfel pe stărzi importante din capitala Germaniei. Berlinul... citește tot »

More from Utile

reconfigurare software Volkswagen

Subvenţii pentru proprietarii de automobile diesel din Germania

Proprietarii de autovehicule diesel din Germania pot opta pentru subvenţii sau o reconfigurare a sistemului hardware. Am mai scris pe site-ul nostru despre problema maşinilor diesel în... citește tot »

reconfigurare software Volkswagen

Problema motoarelor diesel în Europa

Continuăm cu un nou articol despre o problemă ce va afecta şi ţara noastră: motoarele diesel, maşini cu motorizare diesel în Europa. Am scris deja pe blogul nostru despre o problemă... citește tot »

Dispozitive din silicon pentru fiert oua

Dispozitive din silicon pentru fiert ouă

Vorbim în acest articol despre un set de 6 dispozitive din silicon pentru fiert ouă. Practic vorbim de ouă fierte fără a fi nevoie să le curăţăm de coajă, utilizând recipiente... citește tot »

Abuz alcool

Abuzul de alcool ucide 3 milioane de oameni anual

Da, aţi citit bine: abuzul de alcool ucide. Peste trei milioane de persoane şi-au pierdut viaţa în 2016 din cauza consumului excesiv de alcool, ceea ce reprezintă unul din 20 de decese... citește tot »

Culoare Alimente Albe

Cum afectează organismul culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor pe care le consumăm poate afecta organismul. Această realitate este cunoscută încă din antichitate. Alimentele stimulează sau suprimă funcțiile fiziologice ale corpului... citește tot »