Utile

Ultimele articole on Utile
Coduri telefonice internationale
Prefixe telefonice internationale lista ...

Prefixe telefonice internationale lista tari

Află codul telefonic al ţării unde vrei să suni. Lista cu codurile telefonice internaţionale pentru fiecare tara. Lista completa cu prefixul telefonic international pentru fiecare tara. Prefix telefonic international pentru fiecare tara, o lista completa. Mai jos aveti tabelul complet cu... citește tot »

Alegere rosii piata
Alegerea rosiilor pentru consum si conse...

Alegerea rosiilor pentru consum si conserve

Deseori va puneti intrebarea in piata care rosii sunt mai bune. Rosiile foarte mari, cele mici sub forma de pruna, cele cu mot sau cele potrivite ca dimensiune si rotunde. Rosiile forate mari desoeri sunt crescute fortat cu erbicide. Exista ins aun soi de rosii mari. Sau mai degraba exista cu ani... citește tot »

Semnificatie culori pasta de dinti
Pasta de dinti: semnificatia culorilor d...

Pasta de dinti: semnificatia culorilor de pe tub

Probabil nu ati observat dar tuburile cu pasta de dinti au in zona inferioara o dunga colorata. Probabil nu stiati dar culoarea de pe „coada” tubului are o semnificatie. Sunt culori importante marcate pe pasta de dinti care va ofera informatii importante. Care este legenda acestori... citește tot »

Sfaturi pentru curatenie in casa
Sfaturi pentru curatenia de Paste

Sfaturi pentru curatenia de Paste

Curatenia generala de Paste, traditionala la romani, poate fi mult mai usoara cu aceste sfaturi. Ladys blog vine in sprijinul doamnelor cu sfaturi pentru curatenia de Paste:  cu ce trebuie sa freci cada, gresia, blatul din bucatarie, chiuveta si cabina de dus ca sa fie imaculate. De cele mai multe... citește tot »

Ulei vegetal in loc de motrina
Ulei vegetal in loc de motorina

Ulei vegetal in loc de motorina

Ulei vegetal in loc de motorina: mit sau realitate? Utilizarea uleiului de floarea soarelui sau de rapita in loc de motorina este un subiect abordat din ce in ce mai des de posesorii de masini pe motorina. In principiu o astfel de modificare ar reduce substantial costurile cu carburantul.... citește tot »

Trusa cutremur pret
Kitul de cutremur trusa necesara

Kitul de cutremur trusa necesara

Se vorbeste des de kitul de cutremur. O trusa de cutremur pe care este bine sa o aveti la indemana. Kitul de cutremur este o trusa cu lucruri necesare pe care este bine sa o aveti la indemana in situatia unui cutremur sau, in general, la situatii de inundatii, criye sau chiar la razboi. Un kit de... citește tot »

More from Utile

Programe TV romanesti online

Gratuit programe tv romanesti online

In acest articol de pe Blogul Ladys iti spunem cum sa accesezi gratuit programele TV romanesti. Programele romanesti de televiziune pot fi urmarite gratuit daca ai un dispozitiv conectat la... citește tot »

Norme de venit 2017

Norme de venit PFA 2017

Tabelul cu normele de venit PFA pe 2017 pentru fiecare judet. Fiecare judet are propriile norme de venit. De asemenea, la finalul fiecarui tabel cu norme de venit gasiti reducerile pe care... citește tot »

Carburant taxa de mediu

Timbrul de mediu inlocuit de o noua taxa

O taxa pe carburant de aproximativ 2 lei la fiecare plin este propusa pentru a inlocui taxa de timbru de mediu. Taxa ar urma sa fie platita de absolut toti soferii si va fi inclusa in... citește tot »

Internet gratuit Uniunea Europeana

Roaming si internet gratuit in Uniunea Europeana

Un proiect al Uniunii Europene, dezvaluit de Jean-Claude Juncker, prevede ca, pana in 2020, in fiecare oras din UE serviciile de internet wireless si de roaming ar urma sa fie gratuite.... citește tot »

RCA lege noua prevederi

Noile modificari propuse ptr RCA

Parlamentul dezbate in aceste zile noile modificari pentru RCA. Insa vine o Ordonanta de Urgenta cu prevederi noi RCA ce vor fi impuse in scurt timp. Se anticipeaza o ordonanta a guvernului pentru... citește tot »