Utile

Ultimele articole on Utile
Cum scapi de furnici
Cum să scapi de furnici

Cum să scapi de furnici

Cum să scapi de furnici? Avem mai multe răspunsuri la această întrebare. Soluţii pentru cum să scapi de furnici. Dar şi etapele necesare pentru a rezolva cu succes această problemă. Pornind de la cauzele ce duc la dezvoltarea coloniilor de furnici. Şi până la eliminarea acestei... citește tot »

Trucuri în bucătărie
8 sfaturi practice şi trucuri în bucătăr...

8 sfaturi practice şi trucuri în bucătărie

Opt sfaturi practice şi trucuri în bucătărie. Informaţii ce vă pot salva din situaţii mai puţin plăcute. Şi soluţii la cele mai importante neplăceri pe care le puteţi avea în bucătărie. Nu contează cât de multă experienţă aveţi, cât timp aţi petrecut în bucătărie.... citește tot »

Tratamente pentru creşterea părului
Tratamente pentru creşterea părului

Tratamente pentru creşterea părului

Câteva sfaturi şi tratamente pentru creşterea părului. Un articol cu tratamente pentru creşterea părului pe cale naturală. Fiecare femeie merită un păr lung şi des. Tratamente pentru creşterea părului ce pot fi aplicate atât de femei cât şi de bărbaţi. De la adolescenţă şi... citește tot »

Soba Bullerjan soba canadiană
Soba canadiana Bullerjan între mit şi re...

Soba canadiana Bullerjan între mit şi realitate

Soba Bullerjan, cunoscută şi ca soba canadiană, a fost inventată de un canadian. Soba canadiană promite un randament foarte bun. Soba Bullerjan îşi trage numele de la firma care a brevetat-o şi produs-o pentru prima dată. Şemineele Bullerjan, soba canadiană sau soba cu convecţie, soba... citește tot »

Voucher Turism Vacanta
Voucherul de vacanţă

Voucherul de vacanţă

Voucherul de vacanţa a înlocuit tichetul de vacanţă. Şi, din acest an, voucherul de vacanţă este distribuit angajaţilor din instituţiile publice. Un voucher de vacanţă valorează 50 de lei. Şi fiecare angajat din sectorul public de stat poate primi vouchere de vacanţă în cuantum de... citește tot »

Calendar Romania 2018
Zile libere 2018

Zile libere 2018

Zile libere 2018 în afara celor de sâmbătă şi duminică. În anul 2018 sunt 12 zile libere. 12 sărbători legale pe care le prezentăm în acest articol. Este un calendar actualizat cu toate sărbătorile legale nou introduse. În afara zilelor libere deja cunoscute, în 2018 mai sunt câteva... citește tot »

More from Utile

Coduri telefonice internationale

Prefixe telefonice internationale lista tari

Află codul telefonic al ţării unde vrei să suni. Lista cu codurile telefonice internaţionale pentru fiecare tara. Lista completa cu prefixul telefonic international pentru fiecare... citește tot »

Alegere rosii piata

Alegerea rosiilor pentru consum si conserve

Deseori va puneti intrebarea in piata care rosii sunt mai bune. Rosiile foarte mari, cele mici sub forma de pruna, cele cu mot sau cele potrivite ca dimensiune si rotunde. Rosiile forate... citește tot »

Semnificatie culori pasta de dinti

Pasta de dinti: semnificatia culorilor de pe tub

Probabil nu ati observat dar tuburile cu pasta de dinti au in zona inferioara o dunga colorata. Probabil nu stiati dar culoarea de pe „coada” tubului are o semnificatie. Sunt... citește tot »

Sfaturi pentru curatenie in casa

Sfaturi pentru curatenia de Paste

Curatenia generala de Paste, traditionala la romani, poate fi mult mai usoara cu aceste sfaturi. Ladys blog vine in sprijinul doamnelor cu sfaturi pentru curatenia de Paste:  cu ce trebuie... citește tot »

Ulei vegetal in loc de motrina

Ulei vegetal in loc de motorina

Ulei vegetal in loc de motorina: mit sau realitate? Utilizarea uleiului de floarea soarelui sau de rapita in loc de motorina este un subiect abordat din ce in ce mai des de posesorii de masini pe... citește tot »