Despre noi

Suntem acele Lady’s care empatizeaza cu toate doamnele si domnisoarele din Romania. Lady 4 Lady’s simbolizeaza dorinta noastra de a construi un site pentru femei dar si pentru barbatii curiosi de ceea ce isi doresc femeile. Este dorinta noastra, ca doamne, pentru a sustine dragostea pentru frumos, pentru tot ceea ce ne inconjoara, pentru a aduce o ramura de maslin in online insotita de parfumul femeii de calitate.

LadysBlog.ro este un proiect al doamnelor pentru doamne si domnisoare. Un blog deschis tuturor celor care doresc sa de exprime in online, doamnelor si domnisoarelor care doresc sa scrie, da fie cunoscute, sa aiba o opinie in bazinul internetului. Asadar, Lady 4 Lady’s!

Despre Blogul Doamnelor

Blogul Lady’s

Ne place cafeaua de calitate bauta cu prietene si prieteni, iubim filmele vechi si tot ceea ce inseamna valorile romanesti. Iubim ARMATA ROMANIEI, cu suflet alaturi de acest simbol si totodata dorim sa fim alaturi de toti tinerii care iubesc libertatea si democratia.

Ne place si tuica fiarta bauta alaturi de cei dragi, pe timp de iarna. Iubim retetele traditionale romanesti. Il iubim pe Cehov, pe Vivaldi, pe Paunescu si pe Eliade, dar in acelasi timp si pe Sergiu Nicolaescu, il iubim pe Eminescu dar si pe Bacovia. Iubim Bucurestiul si totodata Iasiul, Clujul, Timisoara, Buzaul, Constanta, Craiova – vai cat ii iubim pe olteni -, Brasovul, Ploiestiul – cu mare dragoste pentru Campina, Breza, Provita si vinurile de la Valea Calugaresca. Iubim Vama Veche, 2 mai… Pe scurt: iubim Romania, le indragim pe doamnele si domnisoarele din Romania! Fii o Lady: citeste LadysBlog.ro!

In secolul XXI comunicare in mediul online este esentiala. Te asteptam alaturi de noi, pe LadysBlog.ro, pentru ati exprima punctul de vedere prin comentarii sau – de ce nu- pentru a publica articole, pentru a-ti exprima punctul de vedere in scris pe acest blog dedicat doamnelor.

Incercam prin acest blog sa ne apropiem de necesarul de informatii dorit de doamnele si domnisoarele din Romania. Iar sloganul „Lady 4 Lady’s” nu este unul fara continut. Am pornit in decembrie 2015 cu acest blog pentru a fi alaturi de doamnele si domnisoarele care strabat internetul romanesc. Si incercam sa fim alaturi de ele, acceptand oricand opinii si propuneri. Si, mai ales, daca doresti sa ne imprietenim, daca doresti sa iti exprimi opinia pe LadysBlog, nu ezita: acceptam articole!

Scrie-ne daca doresti sa aflam opinia ta si, mai ales, daca doresti sa publici articole pe acest blog. Utilizeaza adresa de e-mail pe care o poti gasi in pagina de contact a blogului nostru. LadysBlog.ro, un blog al doamnelor!