Reţetă caşcaval de casă

Reţetă caşcaval de casă – preparare caşcaval acasă. O reţetă utilă pentru toate persoanele care doresc un caşcaval de calitate. Dacă nu reuşiţi să cumpăraţi un caşcaval de calitate de la ciobani vă recomandăm această reţetă.

Caşcaval de casă – reţeta de succes pentru un caşcaval de calitate. De obicei nu reuşiţi să obţineţi din prima acest produs. Însă după o oarecare experienţă veţi obţine un caşcaval de casă.

Un produs natural de care o să vă mândriţi. Peste toate veţi obţine un caşcaval natural. Chiar dacă nu va arăta ca un caşcaval „industrial” veţi reuşi să obţineţi un produs de calitate.

Un produs de calitate din ingrediente pe care le puteţi controla. Reţetă caşcaval de casă propusă de Blogul Doamnelor.

Reţetă caşcaval de casă

Caşcavalul de casă este mai dificil de realizat prima dată. Pentru a obţine un caşcaval realizat acasă este nevoie de un pic de experienţă. Nu vă descurajaţi.

Din experienţă vă putem spune că a doua şi mai ales a treia oară veţi obţine un produs de calitate.

Ingrediente caşcaval de casă

100 g unt, 500 g brânză de vaci, 1 l de lapte, un ou, o linguriţă de sare, un vârf de cuţit de bicarbonat şi, după preferinţă, secărică.

Preparare caşcaval de casă

În laptele clocotit se adaugă brânza, amestecând până se lasă zerul, după care se pune la scurs. Oul, untul, bicarbonatul şi sarea se omogenizează şi se amestecă cu brânza scursă şi dată prin maşina de tocat.

Compoziţia rezultată se aşează în vas pe plită, mestecând mereu până devine o cremă fluidă, pe care o turnăm în forme diferite.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*