Top articole

Trusa de cutremur sau kit cutremur

Se vorbeşte frecvent despre trusa de cutremur sau kit cutremur. Utimele mişcări tectonice au scos în evidenţă că avem devoie de o trusa de cutremur sau un kit cutremur. O trusă de supravieţuire pe care este recomandat să o avem la îndemână. Un kit cutremur necesar mai ales dacă trăim la bloc sau într-o casă mai veche. Este de fapt o trusă cu elemente de bază pentru a supravieţui în situaţia unui cataclism, după o mişcare tectonică foarte mare. Tremurul sau cutremurul de pământ nu fac distincţii, nu aleg. De reţinut nsă că un kit de cutremur nu este necesar doar pentru a supravieţui într-o locuinţă avariată. În urma unui cutremur de mare intensitate foarte multe clădiri sunt evacuate de ISU, de autorităţi. Situaţia în care, până la revenirea la starea normală, se mută respectivii locuitori în zone de campare.

Trusă cutremur România

Trusa de supravieţuire la cutremur

Am mai scris despre trusa de supravieţuire la cutremur pe Blogul Doamnelor. Exerciţiul Seism 2018 dar şi ultimul cutremur cu o intensitate mai mare – 5,8 pe Richter – au adus din nou în actualitate acest subiect. După cele două evenimente populaţia a început să se intereseze, chiar cu insistenţă, despre o trusă de cutremur sau – cum este denumită peste tot – kit de cutremur. Ofertele pe piaţa din România sunt extrem de reduse… NU există decât un singur website specializat în truse de cutremur.

Modele de kit cutremur

Geantă trusă cutremurÎn principal, pe website-ul la care facem referire, singurul specializat în truse de supravieţuire la cutremur există trei modele de kit cutremur. Funcţie de buget, de cecesar, de mărimea familiei, puteţi alege una dintre aceste truse de supravieţuire. Pe site-ul dedicat kit-cutremur.ro găsiţi în acest moment trei tiprui de truse de supravieţuire la cutremur. Găsiţi ca informaţii pentru că la vânzare nu găsiţi aceste truse decât cu precomandă. Se vând repede, se cer, se compun greu şi se vând extrem de rapid. Site-ul livrează în acest moment truse de cutremur şi în ţările din apropierea României. Totul este aşadar impus de acest website pentru tot ceea ce presupune achiziţia unei truse de cutremur.

Site-ul kit-cutremur.ro are trei tipuri de truse. Există o trusa maximală, un kit de cutremur ce include absolut tot ce poate fi necesar. Nu include şi nimeni nu îşi poate permite să gestioneze vânzarea de elimente, apă şi medicamente. Acestea trebuie achiziţionate de fiecare persoană şi trebuie să fie în apropierea unui kit de supravieţuire în caz de cutremur. Dar tot ce include această trusă maximală acoperă necesarul pentru orice situaţie dificilă, mai ales traversarea unei crize, unui cataclism.

Celelalte două truse de cutremur propuse de acest website independent dar extrem de calificat potrivit informaţiilor pe car ele putem găsi acolo, sunt kit-ul minimal sau cel mediu.

Pregătirea pentru cutremur

Pregătirea pentru cutremur este datoria fiecărei persoane. Ideea de la care se proneşte este că la un moment dat, nu se ştie când, un cutremur major va avea loc în România. Iar pregătirea pentru cutremur include şi un kit de supravieţuire. Orice persoană care îşi poate permite şi este conştientă de această posibilitate ar trebui să îşi achiziţioneze o trusă dedicată. Aşa cum în fiecare maşină este obligatoriu să ai o trusă medicală, în mod similar în orice gospodărie ar trebui să existe o trusă de supravieţuire la cutremur.

Trusă cutremur România

Din ce se compune o trusă de cutremur

Din ce se compune o trusă de cutremur? Este o întrebare care îşi găseşte răspunsul tot pe website-ul dedicat kit-cutremur.ro. Acolo găsiţi în detaliu fiecare element, fiecare lucru necesar pentru a „umple” o geantă de cutremur. Intraţi pe website şi veţi avea toate informaţile necesare. Fiecare dintre componentele unei truse are explicaţii dedicate pe website-ul specializat în truse de cutremur kit-cutremur.ro.

Top articole
Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*