Caracteristici Zodia Gemeni

Caracteristici Zodia Gemeni, cu informaţii despre horoscopul general Gemeni. Gemeni: informaţii despre zodie cu date despre sănătatea, dragostea, căsnicia, cariera gemenilor, compatibilitate cu alte zodii. Informaţii generale despre zodia Gemeni (21 mai-20 iunie). Date despre Gemeni: puncte tari şi puncte slabe în Horoscopul general pentru Gemeni. Semnele zodiacale sunt guvernate de astre şi de poziţia acestora. În ultimii ani astrologia s-a perfecţionat şi, similar cu datele meteo, reuşeşte să prevadă din ce în ce mai bine viitorul. Asta ne şi interesează atunci când căutăm informaţii despre zodii şi din acest motiv vă propunem acest articol cu caracteristici ale zodiei Gemeni.

Expresivi și îndrăgostiţi, Gemenii reprezintă două personalități diferite într-una și nu vei fi sigur niciodată cu care dintre ele te vei confrunta. Sunt sociabili, comunicativi și pregătiți pentru distracție, cu tendința de a deveni brusc bosumflaţi, grijulii și neliniștiți. Ei sunt fascinați de lumea în sine, extrem de curioși, cu sentimentul constant că nu este suficient timp pentru a experimenta tot ceea ce doresc să vadă. Zodia Gemeni este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Mercur, planeta care sporește spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si șiretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendința spre înșelătorie.

Informaţii despre Zodia Gemeni

Compatibilitate egemeni scorpionSemnul zodiacal Gemeni aparține elementului Aer, care însoțește de asemenea Balanța și Vărsătorul, iar acest lucru îl conectează la toate aspectele minții. Este condusă de Mercur, planeta care reprezintă comunicarea, scrierea și mișcarea. Oamenii născuți sub acest semn au adesea un sentiment că le lipsește cealaltă jumătate, astfel că aceștia caută mereu noi prieteni, mentori, colegi și oameni cu care să vorbească.

Mintea schimbătoare și deschisă a gemenilor îi face artiști excelenți, în special scriitori și jurnaliști. Iar abilitățile și flexibilitatea lor îi face să strălucească în comerț, în conducere și în sporturile de echipă. Acesta este un semn versatil în dragoste, curios și distractiv, născut cu dorința de a experimenta tot ceea ce există acolo, în lume. Aceasta face ca personalitatea lor să fie inspirată și să nu fie niciodată plictisitor.

Gemenii sunt reprezentarea cea mai exactă a principiului comunicǎrii. În toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom întâlni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Şi pe bunǎ dreptate. Aceşti nativi sunt fǎcuţi pentru comunicare, pentru schimb de informaţii, pentru observarea evenimentelor, trecerea în revistǎ a tuturor lucrurilor pe care le trǎiesc.

Gemenii – Gemenii cei protectori. Există multă inocență copilărească în natura Gemenilor. Ei sunt în această lume pentru a remedia diferențele și a-i face pe ceilalţi să se simtă bine, gata să-și dea viața pentru un frate sau un prieten. Curiozitatea este trǎsǎtură de bazǎ a acestor nativi. Ei doresc nu doar sǎ filozofeze şi cu atât mai puţin sǎ punǎ în practicǎ bagajul de cunoaştere şi informaţie, ci mai ales sǎ observe, sǎ constate evenimentele, sǎ „vădǎ” şi sǎ afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenţi jurnalişti.

Caracteristici Zodia Gemeni: puncte tari şi puncte slabe

 • Puncte tari: blând, afectuos, curios, adaptabil, abilitatea de a învăța rapid și de a schimba idei.
 • Puncte slabe: nervos, inconsistent, indecis.
 • Geamănului îi place : muzică, cărți, reviste, discuții cu aproape oricine, excursii scurte în jurul orașului.
 • Geamănului nu-i place: să fie singur, să fie limitat, să i se repete, rutina.

Despre Zodia Gemeni: sănătate

potriviri gemeniTrebuie sǎ înveţe sǎ se relaxeze. Sǎ inspire şi sǎ expire adânc. Murmurul continuu al psihicului lor se revarsă inevitabil asupra sistemului nervos. Acumulǎrile de tensiuni creeazǎ nervozitate şi insomnii. Acestea se manifestǎ frecvent printr-un soi de vorbǎrie nervoasǎ.

Sănătatea le va da dureri de cap Gemenilor din cauza extenuării nervoase si suprasolicitării fizice. Stresul ii poate dobori, pur si simplu. Punctele sensibile ale Gemenilor sunt brațele, mâinile, umerii, plămânii, sistemele nervos, reproducător si urinar. Exista risc de probleme ale plămânilor, ale sistemului nervos, bronșite, pleurezie, congestie pulmonara, tulburări nervoase, fracturi ale bratelor sau claviculei.

Au nevoie de discuţii liniştitoare cu oameni evoluaţi spirtual, cu care pot fi ei înşişi şi pot crea punţi de la inima la inimǎ. Exerciţiile fizice le sunt de mare ajutor. Alte zone sensibile, în afarǎ de sistemul nervos, sunt umerii, braţele, sistemul respirator (în special plǎmanii).

Despre Zodia Gemeni: dragoste

Distractiv și întotdeauna pregătit pentru o provocare intelectuală, nativul din Gemeni vede iubirea mai întâi prin comunicare și contact verbal și o consideră atât de importantă ca și contactul fizic cu partenerul. Când există acestea două combinate, toate obstacolele par să se estompeze. Îi place intimitatea și este mereu gata să flirteze. Un Geamnăn ar putea petrece mult timp cu diferite iubiri până când găseşte ceva potrivit intelectual și al energiei. Ei au nevoie de entuziasm, de varietate și de pasiune, iar atunci când găsesc persoana potrivită, un iubit, un prieten, vor fi credincioși și hotărâți să îţi prețuiască întotdeauna inima. Pentru aceşti nativi, primeazǎ raţiunea şi mai puţin emoţiile. Au nevoie sǎ fie stimulaţi intelectual, chiar fascinaţi de persoană de langǎ ei.

De regulǎ au multe relaţii şi, din acest motiv, pot pǎrea superficiali în dragoste. Le place libertatea şi adorǎ sǎ se mişte în permanentǎ, în cǎutarea de noi zone de interes. Sunt jucǎuşi, spirituali, au simţul umorului şi mobilitate verbalǎ. Poate cǎ nu conferǎ sentimentul de sigurantǎ partenerului dar în mod cert nu existǎ riscul plictiselii langǎ un Geamǎn. Gemenii adorǎ sǎ flirteze, sǎ se joace, sǎ experimenteze noul în permanentǎ. Sunt partenerii ideali pentru persoanele care-şi doresc o viață dinamicǎ, palpitantǎ, plinǎ de inocentǎ. Însă pot deveni obositori pentru cineva care-şi doreşte sigurantǎ, calm, certitudine, linişte.

Pe aceeaşi lungime de undǎ cu ei se aflǎ celelalte douǎ semne de aer (Vǎrsǎtorul şi Balanţă), care le înţeleg perfect nevoia de comunicare şi de stimulare mentalǎ. Semenele de foc (Berbecul, Leul, Sǎgetǎtorul) rezoneazǎ de asemenea cu Gemenii.

Despre Zodia Gemeni: prieteni şi familie

Prieteni – Cei născuți cu Soarele in Gemeni sunt foarte sociabili si iubesc sa petreacă timpul cu prietenii si familia, in special cu membrii sai mai tineri. Un geamăn are o mulțime de contacte sociale și iubește să vorbească, să caute înțelegere, să caute întotdeauna oameni puternici cu voință să comunice. Fără un flux clar de cuvinte vorbite, vor pierde rapid interesul pentru întreaga temă a oricărei conversații.

Familie – Familia este foarte importantă pentru Gemeni, în special copiii lor, odată ce își construiesc o puternică legătură emoțională cu ei. Lipsa de stabilitate arătată partenerilor cu așteptările lor extrem de ridicate nu se reflectă prea mult asupra familiei și par să aibă o abordare mai modestă și mai calmă față de cei cu care au de împărțit o locuință. Deși responsabilitățile pe care le au în viața familială pot constitui o provocare pentru natura lor, ei vor găsi o modalitate magică de a se afla în două locuri simultan, făcând totul corect.

Caracteristici Zodia Gemeni: carieră şi bani

Compatibilitate zodiacala gemeniÎn nevoia constantă de stimulare intelectuală, cea mai potrivită slujbă pentru Gemeni trebuie să fie o provocare pentru creierul lor. Ei sunt pricepuți, inventivi și adesea foarte inteligenți, cu nevoia unui mediu dinamic de lucru. Cele mai bune cariere pe care le pot alege sunt cele ale comercianților, inventatorilor, scriitorilor, oratoriilor, predicatorilor și avocaților, dar orice carieră care le oferă ocazia de a comunica liber în orice moment este o alegere excelentă.

Pentru că au fost creaţi pentru a fi multitasking, rezolvarea problemelor și aducerea de noi idei la viață, Gemenii au nevoie de un loc de muncă care să nu-i țină blocați într-o sarcină de rutină, repetitivă, care nu le permită să iasă în evidenţă.

Evident, li se potrivesc toate profesiile care îi pun în mişcare, care le dau posibilitatea sǎ interacţioneze cu cât mai mulţi oameni, sǎ schimbe opinii, sǎ cǎlǎtoreascǎ, sǎ fie mobili. Nu le plac meseriile care îi obligǎ sǎ stea într-un birou toată ziua, cu excepţia cazului în care muncă le este foarte variatǎ şi le permite sǎ afle mereu lucruri noi.

Banii nu sunt foarte importanţi pentru ei. Îi preţuiesc şi îi doresc doar ca mijloc de câştigare a independenţei şi libertǎţii de care au nevoie. Cheltuiesc foarte mult pe cărți, cǎlǎtorii sau alte mijloace de informare şi comunicare (computere, telefoane etc).

Chiar dacă ei cred că banii sunt doar un rău necesar, majoritatea nu vor petrece prea mult timp gândindu-se unde să le câștige sau cum au cheltuit-o. Ei au nevoie de o bază puternică pentru a-și păstra finanțele sub control și pentru a le organiza, oferindu-le un sentiment de încredere și securitate, de multe ori nici măcar nu știu că au nevoie.

Gemeni celebrii

Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970).

Compatibilitatea gemenilor cu alte zodii

Totul despre compatibilitatea gemenilor cu alte zodii găsiţi Aici. Mai jos aveţi informaţii generale despre cum se înţelege Zodia Gemeni cu alte zodii.

 • La un Berbec, nativul Gemeni admirǎ pasiunea, dinamismul, iniţiativa. Se pot înţelege de minune, pentru cǎ unul vine cu ideile geniale (Geamǎnul), iar celǎlalt cu curajul necesar pentru a le pune în practicǎ (Berbecul).
 • Cu Taurul, relaţia poate fi destul de încordatǎ, pentru cǎ cei doi au aşteptǎri diferite de la o relaţie. În timp ce Taurul vrea linişte şi stabilitate oferite de cǎmin, nativul Gemeni îşi doreşte mişcare şi aventurǎ.
 • Doi Gemeni îşi înţeleg perfect necesitǎţile şi dorinţele, numai cǎ lipsa de substantǎ şi profunzime le pot afecta la un moment dat relaţia.
 • Cu Racul e greu de crezut cǎ un Geamǎn va rezistă prea mult timp. Racul vrea sǎ stea acâşǎ şi are nevoie de certitudini. Nativul Gemeni nu-i va putea oferi Racului decât o din ce în ce mai puternicǎ incertitudine.
 • Cu Leul formeazǎ o relaţie frumoasǎ, dacǎ Leul este înţelept şi-i înţelege Geamǎnului nevoia de mobilitate şi chiar de flirt. Pe de altǎ parte, nativul Gemeni trebuie sǎ fie generos cu complimentele şi atenţia.
 • Langǎ o Fecioarǎ, se simte bine pentru cǎ are provocare. Ambele semne sunt guvernate de acelaşi astru, Mercur, care simbolizeazǎ comunicarea şi intelectul. E drept cǎ vǎd lucrurile diferit de cele mai multe ori, dar se stimuleazǎ reciproc şi le place.
 • La o Balantǎ gǎşeşte echilibrul de care are nevoie. O relaţie în care nu putem vorbi de plictisealǎ ori de rutinǎ. Dar putem vedea dialoguri inteligente, preşǎrate cu umor delicios. Cei doi sunt oameni de lume, cu multe relaţii şi activitate socialǎ bogatǎ. Totuşi, ar trebui sǎ nu neglijeze latura emoţionalǎ.
 • Scorpionul îl provoacǎ prea mult pe un nativ Gemeni. Au valori diametral opuse, simt diferit şi abordeazǎ viaţă din unghiuri divergente. Scorpionul trǎieşte intens fiecare emoţie şi se conduce dupǎ dictonul „totul sau nimic”. Iar Geamǎnul nu poate sǎ-i ofere totul.
 • Sǎgetǎtorul aduce într-o relaţie exact ce are nevoie orice nativ Gemeni. Adicǎ spirit de aventurǎ, jovialitate, optimism, flexibilitate, umor. Se simt excelent împreunǎ!
 • Cu Capricornul nativul Gemeni s-ar putea simţi încorsetat şi limitat. Capricornul aleargǎ dupǎ statut profesional şi social, este foarte serios şi conştiincios. Dacǎ Geamǎnul înţelege asta, pot convieţui armonios panǎ la urmǎ.
 • Cu Vărsǎtorul formeazǎ o relaţie delicioasǎ, mai ales privitǎ din exterior. Se înţeleg din priviri, comunicǎ excelent, dar trebuie sǎ-şi aminteascǎ sǎ mai şi coboare din nori.
 • Cu Peştii, Gemenii se înţeleg foarte bine, cel puţin la început. Geamǎnul este incitat de aura de mister care-l înconjoarǎ pe Peste, iar Peştele este fascinat de inteligenţă Geamǎnului. Numai cǎ la un moment dat, se pot distanţă foarte mult, din cauza dualitǎţii lor native.

Informaţii complete pentru compatibilitatea zodiilor găsiţi AICI.

Despre Zodia Gemeni

Gemeni compatibilitate zodiacGemenii au o minte ascuțită si o inteligenta sclipitoare, in permanenta activitate mentala. Sunt fericiți numai când sunt copleșiți de activități diverse si când acumulează mereu cunoștințe si informaţii noi. Sunt alunecoși si greu de ancorat intr-un loc. Sunt atât de isteți si ageri la minte încât ii surclasează pe mulți la capitolul inteligenta. Fiind un semn dublu, oricine se poate așteptă sa regăsească in Gemeni o natura duala: putina minciuna, putina ipocrizie, putina înșelătorie. Pot trece cu mare ușurință de la o fata a personalității la alta, încât e greu de spus care este cea adevărată.

Activi, mobili si schimbători din fire, Gemenilor le place varietatea in tot ceea ce fac, atât in activitatea de zi cu zi, cat si in cercul de prieteni, si chiar si in mâncare. Interesele lor sunt multiple si diversificate, pentru ca aproape totul le atrage atenția, chiar daca doar pentru o scurta perioada de timp. Sunt atât de curioși, încât vor sa știe si sa experimenteze tot ce se poate intr-o viață de om. Sunt iuți, receptivi, isteți, imaginativi si folosesc orice mijloc de exprimare pentru a supraviețui.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*