Caracteristici Zodia Săgetător

Caracteristici Zodia Săgetător, cu descrierea horoscopului general. Săgetător: informaţii despre cum influențează zodia sănătatea, dragostea, căsnicia, cariera. Caracteristici principale pentru zodia Săgetător. Informaţii despre zodia Săgetător: puncte tari şi puncte slabe în Horoscopul general pentru Săgetător (22 noiembrie -21 decembrie). Semnele zodiacale sunt guvernate de astre şi de poziţia acestora. În ultimii ani astrologia s-a perfecţionat şi, similar ca buletinele meteo, reuşeşte să contureze din ce în ce mai bine viitorul după poziţia planetelor. De fapt asta ne şi interesează atunci când căutăm informaţii despre zodii şi din acest motiv vă propunem acest articol cu caracteristici ale zodiei Săgetător.

Curios și energic, Sagetatorul este unul dintre cei mai mari călători dintre toate semnele zodiacale. Mintea lor deschisă și viziunea filosofică îi motivează să rătăcească în jurul lumii în căutarea sensului vieții. Sagetatorul este extrovertit, optimist și entuziast. Îi plac schimbările. Sagetatorii își pot transforma gândurile în acțiuni concrete și vor face orice pentru a-și atinge obiectivele.

Informaţii despre zodia Săgetător

Horoscop lunar sagetatorSimilar cu celelalte semne de foc, Sagetatorul trebuie să fie în permanentă legătură cu lumea pentru a trăi cât mai mult posibil realitatea. Planeta dominantă a Sagetatorului este Jupiter, cea mai mare planetă a zodiacului. Entuziasmul lor nu are limite și, prin urmare, oamenii născuți sub semnul Sagetator au un simț al umorului și o curiozitate intensă.

Libertatea este comoara lor cea mai mare, pentru că abia atunci pot călători și explora în mod liber diferite culturi și filosofii. Datorită onestității lor, cei născuţi în Sagetator sunt adesea nerăbdători și lipsiți de tact atunci când au nevoie să spună sau să facă ceva. Deci este important să învățăm să ne exprimăm într-un mod tolerant și social acceptabil.

Sǎgetǎtorul întruchipeazǎ laolaltǎ ghidul, teologul, profesorul dar și studentul, filozoful și nomadul. El cautǎ sǎ înțeleagǎ și pentru asta cautǎ în permanențǎ și atrage schimbǎri dese în viața lui. Este și un semn al aventurii, al cǎlǎtoriilor și petrecerilor. Optimismul și pofta lui de viațǎ molipsesc pe oricine.

Caracteristici Zodia Săgetător: puncte slabe şi puncte forte

 • Puncte tari: generos, idealist, mare simț al umorului.
 • Punctele slabe: promite mai mult decât poate livra, foarte nerăbdător, va spune ceva indiferent de cât de nediplomatic va fi.
 • Sagetatorului îi place: libertatea, călătoria, filosofie, aer liber, natura, spaţiile largi.
 • Sagetatorului nu-i place: persoane aglomerate, constrângerile, să fii atent la detalii.

Despre Zodia Săgetător: sănătate

Zonele guvernate de Sǎgetǎtor sunt coapsele, șoldurile și ficatul. Sǎgetǎtorii au nevoie de activitate fizicǎ regulatǎ, pentru a se menține într-o formǎ fizicǎ bunǎ. Sagetatorul trebuie sa aiba mare grija de zonele predispuse la boli: ficat, coapse, nervul sciatic. Fiind un aventurier si un pasionat de aer liber si de miscare prin excelenta, Sagetatorul nu se simte bine in orice mediu sau loc, de aceea ar fi bine sa tina cont de predispozitiile conferite de zodie atunci cand isi alege un loc de munca, un apartament, un loc de distractie sau orice alt spatiu in care isi petrece cateva ore din zi.

Daca nu are acces la locuri cat mai apropiate de natura, la spatii largi, luminate natural, in locuri cu incarcatura religioasa si spirituala, Sagetatorul nu isi va gasi niciodata calmul si nu va da randamentul asteptat. Nu este deloc eficient in spatii inchise, fara ferestre sau fara usi mereu deschise, fara macar o planta sau un colt de natura prin preajma.

Săgetătorul trebuie să evite excesul de dulciuri, grǎsimi si alcool.

Caracteristici Zodia Săgetător: dragoste

Oamenii născuți sub semnul Sagetatorului sunt foarte jucăuși și plini de umor, ceea ce înseamnă că se vor bucura de distracție cu partenerii lor. Partenerii care sunt la fel de deschişi se vor potrivi cu Sagetatorul pasional, expresiv, dispus să încerce aproape orice.

Pentru acest semn zodiacal există întotdeauna o linie subțire între dragoste și amor. Dragostea lor față de schimbare și diversitate poate aduce în dormitor o mulțime de fețe diferite. Dar când sunt cu adevărat îndrăgostiți, devin foarte loiali, credincioși și dedicați. Vor ca partenerii lor să fie intelectuali, sensibili și expresivi.

Partenerul potrivit pentru un astfel de nativ este cineva care are simțul aveturii, care iubește mișcarea și cǎlǎtoriile. Este clar cǎ termenul “independențǎ”a fost creat special pentru a caracteriza arhetipul Sǎgetǎtorului. Sǎgetatorii nu sunt deloc timizi. Abordeazǎ oamenii cu o nonșalanțǎ inimaginabilǎ și iși exprimǎ direct dorințele și intențiile. Pot fi agitați, nerǎbdǎtori, orgolioși și uneori lipsiți de tact. Săgetătorii s-au nǎscut cu o imensǎ forțǎ fizicǎ și sexualǎ, fiind în stare sǎ satisfacǎ și cele mai salbatice fantezii sexuale. Sunt iuți la mânie dar nu sunt ranchiunoși.

Despre Săgetător: prieteni şi familie

Pentru acest semn zodiacal există întotdeauna o linie subțire între dragoste. Săgetătorul este foarte distractiv și întotdeauna înconjurat de prieteni. Celor născuţi în acest semn zodiacal iubesc să râdă și să se bucure de diversitatea vieții și a culturii, astfel încât aceştia îşi vor face cu ușurință mulți prieteni din întreaga lume. Sunt generoși și altruişti. Când vine vorba de familie, Sagetatorul este dedicat și dispus să facă aproape orice. Dragostea lor față de schimbare și diversitate poate aduce în dormitor o mulțime de fețe diferite. Dar când sunt cu adevărat îndrăgostiți, devin foarte loiali, credincioși și dedicați. Vor ca partenerii lor să fie intelectuali, sensibili și expresivi.

Despre zodia Săgetătorului: bani şi carieră

Atunci când Sagetatorul vizualizează ceva în mintea sa, va face tot ce poate pentru a realiza acest lucru. Întotdeauna săgetătorii știu ce să spună într-o anumită situație și sunt mari vânzători. Locuri de muncă potrivite cum ar fi un agent de turism, fotograf, cercetător, artist, ambasador, importator și exportator, se potrivesc acestei persoane libere.

Sagetatorul are o inteligenta sclipitoare, dar numai de suprafata. Este constient de propria sa valoare, dar este prea nehotarat, incercand sa impace, daca se poate, doua lucruri total opuse. Un Sagetator nu face niciodata ceea ce ii spun altii sa faca, decat daca e de parere ca merita sa faca acel lucru. Poate lucra bine cu toata lumea, acceptandu-i pe toti asa cum sunt. In domeniul comertului ar putea avea mare succes datorita increderii depline in fortele proprii, desi ar avea nevoie de ajutor pentru partea de organizare, la care este deficitar.

Sagetatorul are nevoie de variatie permanenta si de flexibilitate. E posibil sa incerce mai multe cariere inainte de a se hotari asupra uneia dintre ele. Poate excela in domenii juridice, politice, sportive, artistice, teologice, financiare, nutritionale, agricole, veterinare, domenii legate de comunicare, de educatie, de transport si turism.

Sagetatorul este iubitor de distracție şi se bucură să obţină şi să cheltuiască bani. Considerat a fi cel mai fericit semn al zodiacului, Sagetatorului nu-i pasă prea mult de unde va câștiga următorii bani. Își asumă riscuri și sunt foarte optimişti. Ei cred că universul le va oferi tot ce au nevoie.

Profesiile care i se potrivesc unui Sagetator sunt cele care cer optimism, élan si idealism. Profesii care impun schimbarea mediului, calatorii si risc, inventivitate si hotarare. Pot fi excelenti juristi, profesori (mai ales universitari), traineri, actori, judecatori, preoti, politicieni, publicisti, filozofi, traducători.

Săgetători celebrii

Brad Pitt (18.12.1963), Kim Basinger ( 8.12.1953), Catalin Botezatu (3.12.1966), Floriana Juncan (1.12.1974), Christina Aguilera (18.12.1980), Ramona Badescu (29.11.1968), Tina Turner (26.11.1939), Steven Spielberg ( 18.12.1946), Monica Birladeanu (12.12.1978), Lucian Viziru ( 20.12.1976)

Compatibilitate Săgetător cu ale zodii

 • Cu semnele de foc (Berbec, Leu) Sǎgetǎtorii se înțeleg cel mai bine, pentru cǎ pot crea împreunǎ, povești de dragoste fierbinți și aventuroase.
 • Semnele de aer (Gemeni, Balanțǎ, Vǎrsǎtor) sunt la fel de provocatoare pentru Sǎgetǎtori, pentru cǎ le pot oferi acestoragenul de suprize pe care le adorǎ.
 • Taurii Fecioarele și Capricornii nu se numǎrǎ printre preferințele acestor nativi, pentru simplul motiv cǎ nu sunt la fel de amatori de distracție.
 • Iar semnele de apǎ (Rac, Scorpion și Pești) le dau prea mari bǎtǎi de cap, fiind prea emoționale.
 • Cu Berbecul poate forma o relatie productiva, pentru ca ambii sunt dispusi sa se dedice unui scop in viata. S-ar putea sa fie mai mult o relatie de afaceri decat una romantica, dar asta nu-I deranjeaza.
 • Cu Taurul comunicarea este greoaie dar nu imposibila. Daca cei doi sunt permisivi si flexibili, relatia poate fi una frumoasa. Taurul poate invata sa renunte la rigiditate, iar Sagetatorul la instabilitate.
 • Cu Gemenii stimularea intelectuala este esentiala. Insa gandirea imprastiata a Gemenilor l-ar putea irita pe vizionarul Sagetator. Daca au un tel comun, aceasta relatie poate functiona.
 • O relatie cu Racul are sanse mici sa reziste in timp, pentru ca cei doi au valori complet diferite. Racul vrea siguranta si este atasat de familie, in timp ce Sagetatorul isi doreste sa fie vesnic calator.
 • Cu Leul se simte in elementul lui, pentru ca amandurora le place sa traiasca pe picior mare si sa se bucure de viata din plin. Ambii ar trebui sa renunte din cand in cand la orgoliu.
 • Fecioara si Sagetatorul se pot completa foarte bine, daca inteleg sa se accepte unul pe celalalt. Meticulozitatea si atentia pentru detalii caracteristice Fecioarei ii pot fi de mare folos Sagetatorului.
 • Cu Balanta formeaza o relatie armonioasa, dar mai mult cerebrala decat emotionala. Comunica foarte bine, sunt sociabili, dar sacrifica foarte usor pasiunea, in favoarea stimularii mentale.
 • Cu Scorpionul suspiciunile sunt la ele acasa. Pentru ca cei doi au metode diferite de a obtine puterea. Scorpionul pe cai ascunse, iar Sagetatorul, la vedere. Relatia poate deveni obositoare.
 • Doi Sagetatori pot progresa impreuna, atata timp cat fiecare accepta opiniile celuilalt. Ei pot sa priveasca doar inainte, fara a se lasa intimidati de parerile negative ale celor din jur.
 • Un Capricorn poate sa-l enerveze la culme pe un nativ Sagetator, cu pesimismul si conservatorismul lui. Idealismul si optimismul Sagetatorului sunt greu de inteles de Capricorn.
 • Sagetatorul si Varsatorul pot realiza lucruri extraordinare impreuna pentru ca amandoi sunt deschisi la tot ce e nou si iubesc libertatea. Exista insa riscul ca cei doi sa se indeparteze la un moment dat.
 • Cu Pestii poate fi o relatie frumoasa si stransa, cu conditia ca cei doi sa fie sinceri si deschisi unul cu celalalt, sa evite ambiguitatea si dualitatea. Conceptele comune ii tin aproape.

Informaţii complete pentru compatibilitatea zodiilor găsiţi AICI.

Personalitatea săgetătorului

Sǎgetǎtorul întruchipeazǎ laolaltǎ ghidul, teologul, profesorul dar și studentul, filozoful și nomadul. El cautǎ sǎ înțeleagǎ și pentru asta cautǎ în permanențǎ și atrage schimbǎri dese în viața lui. Este și un semn al aventurii, al cǎlǎtoriilor și petrecerilor. Optimismul și pofta lui de viațǎ molipsesc pe oricine. Este un idealist prin definție, iar atunci când iși pune ceva în minte, își aliniazǎ toate resursele și își racordeazǎ sufletul la acel ceva, crezând cu tǎrie în realizarea lui, chiar și atunci când toți cei din jur se îndoiesc.

Informaţii despre Zodia Săgetător

Adorǎ sǎ exploreze mereu spații, culturi și civilizații noi. Sunt vizionari, gândesc în perspectivǎ și își creeaza mereu o imagine mentalǎ de ansamblu a ceea ce vor sǎ realizeze.

Cea mai mare dorințǎ a lor este sǎ li se acorde libertate. Au nevoie de spațiu de manifestare si de libertate de expresie, ca de aer. Nu suportǎ constrangerile de nici un fel, pentru cǎ pur și simplu ei nu pot funcționa așa.

Le place la nebunie sǎ cǎlatoreascǎ în locuri deosebite, exotice, unde pot avea adevǎrate revelații. Le place sǎ fie în comunicare permanentǎ cu oamenii din jurul lor, sǎ schimbe idei și experiențǎ de viațǎ.

Săgetătorii pot dezvolta o adevaratǎ pasiune pentru religie și filozofie, acestea fiind domeniile care-i ajutǎ sǎ se cunoascǎ si sǎ se descopere în permanențǎ. Ei au o teamǎ înnǎscutǎ de tot ce înseamnǎ cotidian, monotonie, rutinǎ, limitari, constrangeri, realitate terestrǎ. Trebuie sǎ învețe sǎ aibǎ rǎbdare și sǎ-și stǎpâneascǎ accesele de furie, pentru cǎ altfel pot avea mari probleme în relațiile lor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*