Caracteristici Zodia Peşti

Caracteristici Zodia Peşti, cu informaţii despre horoscopul general Peşti. Peşti: informaţii despre zodie cu date despre sănătatea, dragostea, căsnicia, cariera Peştilor, compatibilitatea cu alte zodii. Informaţii despre zodia Peşti: puncte tari şi puncte slabe în Horoscopul general pentru Peşti. Semnele zodiacale sunt guvernate de astre şi de poziţia acestora. În ultimii ani astrologia s-a perfecţionat şi, similar cu datele meteo, reuşeşte să prevadă din ce în ce mai bine viitorul. Asta ne şi interesează atunci când căutăm informaţii despre zodii şi din acest motiv vă propunem acest articol cu caracteristici ale zodiei Peşti.

Peștii sunt foarte prietenoși, astfel încât ca se afla deseori într-o companie de oameni foarte diferiți. Peștii sunt altruişti, sunt întotdeauna dispuși să-i ajute pe alții, fără să ceară nimic în schimb. Zodia Peşti este sub un semn de apa si ca atare acest semn zodiacal se caracterizează prin empatie, exprimând capacitate emoțională.

Planeta lor dominantă este Neptun, deci Peștii sunt mai intuitivi decât ceilalți și au un talent artistic. Neptun este conectat la muzică, astfel încât Peștii dezvoltă preferințe muzicale în primele etape ale vieții. Sunt generoși, plini de compasiune și extrem de credincioși și îngrijiți.

Informaţii despre Zodia Peşti

Horoscop Lunar pestiPersoanele născute sub semnul Pești au o înțelegere intuitivă a ciclului de viață și, astfel, realizează cea mai bună relație emoțională cu alte persoane. Cei născuţi în zodia Peşti sunt cunoscuti pentru înțelepciunea lor, dar sub influenta Uranusului, Peștii pot lua uneori rolul de martir, pentru a atrage atenția. Peștii nu-i judecă niciodată pe alţii si întotdeauna sunt iertători. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind cei mai toleranți față de toate semnele zodiacale.

Zodia Pești este o zodie feminina de apa, predominant emoțională, psihica, guvernata de planeta Neptun, planeta care sporește imaginația, intuiția, simțul premoniției, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influențabilitatea, nehotărârea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.

Semnul Peștilor este considerat cel mai evoluat semn din punct de vedere spiritual sau cel mai deschis către zona asta. Datoritǎ percepțiilor lor intuitive, empatiei și spiritului de sacrificiu, uneori pot fi greu de înțeles de ceilalți sau își atrag suferințe care nu le aparțin.

Caracteristici Zodia Peşti: puncte tari şi puncte slabe

 • Puncte forte: compasiune, simţ artistic, intuitiv, blând, înțelept.
 • Puncte slabe: nu are teamă, prea multă încredere, tristă dorință de a scăpa de realitate, poate fi o victimă sau un martir.
 • Peştilor le place: să fie singuri, să doarmă, muzica, dragostea, înotul, temele spirituale.
 • Peştilor nu le place: să fie criticaţi, cruzimea de orice fel.

Despre Zodia Peşti: sănătate

Horoscop pestiPeștii sunt în general foarte indulgenți cu propria persoanǎ. Ei ar trebui sǎ evite excesele de orice fel, pentru cǎ tind sǎ ia foarte ușor în greutate și sǎ reținǎ apǎ. Zona cea mai sensibilǎ este reprezentatǎ de picioare, de aceea ei trebuie sǎ aibǎ grijǎ la micile traumatisme de la acest nivel.

Sănătatea Peștilor ar putea avea de suferit din cauza problemelor emoționale provenite dintr-o teama nestăpânită de a greși sau de a nu reuși sa ofere tot ceea ce pot. Daca se vor confrunta cu dezamăgiri din cauza neatingerii idealurilor, sănătatea lor ar putea avea mult de suferit. Punctele anatomice sensibile ale Peștilor sunt picioarele si sistemul limfatic. Exista un risc de boli ale membrelor inferioare, boli intestinale, intoxicații, probleme ale sângelui.

Pentru cǎ acumuleazǎ foarte ușor toxine, sunt necesare cure frecvente de detoxifiere. De asemenea, sistemul imunitar si cel endocrin trebuie ținute sub observație.

Despre Zodia Peşti: dragoste

Cu un suflet profund, nativii din Pești sunt romantici incorigibili. Ei sunt foarte loiali, blânzi și necondiționat generoși pentru partenerii lor. Peștii sunt iubitori pasionali care au nevoie sa simtă o adevărată legătura cu partenerii lor. Relațiile pe termen scurt și aventurile nu sunt specifice acestui semn zodiacal. În dragoste și în relație, peştii sunt orbi loiali și foarte îngrijiți.

Deseori pot fi folosiți de alții sau abuzați emoțional. De aceea, ar fi bine sǎ fie mai atenți la felul în care își aleg prietenii sau la interesele oamenilor cu care vin în contact. În momentul în care ajung sǎ se îndrǎgosteascǎ, profund și sincer, pot construi un cǎmin armonios, spre care-și vor canaliza întreaga energie și dragoste. Se vor dedica în permanențǎ nevoilor celor dragi. Numai cǎ tind de foarte multe ori, sǎ devinǎ dependenți de cei de lângǎ ei, pentru cǎ nu se pricep prea bine sǎ ia decizii ferme și sǎ-și exprime voința.

Cei care se îndrǎgostesc de un nativ Pești și sunt pe punctul de a se implica într-o relație serioasǎ cu acesta nu ar trebui sǎ se aștepte sǎ primeascǎ prea des declarații de dragoste. Asta pentru cǎ Peștii nu prea știu și nici nu vor sǎ vorbeascǎ despre ceea ce simt. Ei se așteaptǎ ca ceilalți sǎ simtǎ, sǎ intuiascǎ sentimentele lor.

Despre Zodia Peşti: prieteni şi familie

Gentili și grijulii, Pestii pot fi cei mai buni prieteni care ar putea exista. De fapt, ei pun adesea nevoile prietenilor lor în fața nevoilor lor. Sunt loiali, devotați, plini de compasiune și ori de câte ori există o problemă în familie sau în rândul prietenilor, ei vor face tot posibilul pentru a o rezolva.

Profund intuitivi, Pestii pot simti daca ceva este gresit chiar inainte de a se intampla. Pestii sunt expresivi și nu vor ezita să-și exprime sentimentele oamenilor din jurul lor. Ei așteaptă ca ceilalți să fie deschiși pentru ei așa cum sunt şi ei la rândul lor. Comunicarea cu cei dragi este foarte importantă pentru ei.

Caracteristici Zodia Peşti: carieră şi bani

Intuitivi și adesea visători, nativii Peşti se simt cel mai bine într-o poziție în care abilitățile lor creative vor ieși în prim-plan, cu atât mai bine dacă este o meserie caritabilă. Ocupațiile care se încadrează în Pesti sunt: ​​avocat, arhitect, veterinar, muzician, asistent social și designer de jocuri.

Inspirați de nevoia de a face schimbări în viața altora, Peştii sunt dispuși să ajute chiar și dacă aceasta înseamnă depășirea limitelor. Acest semn zodiacal are compasiune, este dedicat și rezistent. Cei născuţi în Zodia Peşti pot fi de mare ajutor în rezolvarea problemelor.

Pestii nu sunt niciodata multumiti de ceea ce fac, de aceea sunt tentati sa exagereze cu munca, extenuandu-se. Muncind atat de mult, au nevoie de multa odihna, de cele mai multe ori in solitudine totala. Au teluri marete si asteapta mult de la ei insisi si de la cei din jur. Pretinzand prea mult, de cele mai multe ori vor fi dezamagiti. Traind intr-o lume utopica, le va fi greu sa isi accepte greselile.

Sub majoritatea aspectelor, Pestii sunt risipitori, nu dau prea mulţi bani. Nativii Peşti sunt, de obicei, mai concentraţi asupra viselor și obiectivelor lor dar vor încerca să facă destui bani pentru a-și atinge obiectivele. În acest domeniu, pot exista două părți ale Pestilor. Pe de o parte vor cheltui o gramada de bani fără prea multă minte, în timp ce pe de altă parte ei pot deveni destul de zgârciți. Totuși, în final, vor avea întotdeauna suficienți bani pentru o viață normală.

Peşti celebrii

Liza Minnelli (12.03. 1946), Sharon Stone (10.03.1958), Michael Bolton (26.02.1953), Elena Carstea (26.02.1963), John Bon Jovi (2.03.1962), Emilia Popescu (2.03.1966), Cindy Crowford (20.02.1966), Bruce Willis (19.03.1955), Julliete Binoche (9.03.1964), Drew Barrymore (22.02.1975), Ion Iliescu (3.03.1930), Mircea Badea (24.02.1974).

Compatibilitatea Peştilor cu alte zodii

Despre comaptibilităţile între zodii găsiţi informaţii complete AICI. Repere generale despre compatibilitatea peştilor cu alte zodii aveţi mai jos.

Peștii se simt în largul lor alǎturi de semne de apǎ (Rac și Scorpion, dar și alți Pești). Semnele de apǎ empatizeazǎ foarte bine între ele și pot ajunge sǎ trǎiascǎ emoții foarte intense.

Semnele de aer (Gemenii, Balanța și Vǎrsǎtorul), îi pot lǎsa pe Pești sǎ se scalde în ce ape vor, dar în același timp îi pot ajuta sǎ atingǎ stǎri înalte de conștiințǎ.

De nativii din semnele de foc (Berbec, Leu, Sǎgetǎtor), sunt foarte diferiți. Existǎ și riscul ca, din prea multǎ admirație pentru impetuozitatea și fermitatea acestora, sǎ devinǎ dependenți sau sǎ se lase prea mult manipulați.

 • Cu Berbecul nu reușesc sǎ fie pe aceeași lungime de undǎ. Berbecul își pierde repede rǎbdarea încercând sǎ afle ce doresc sau ce simt Peștii.
 • Un Pește și un Taur se pot înțelege bine, cu condiția ca Taurul sǎ-l lase pe Pește sǎ viseze iar acesta din urmǎ sǎ învețe de la Taur simțul practic.
 • Cu Gemenii se poate vorbi despre un început frumos, idilic, dinamic. Dar pe parcurs, își pot da seama cǎ aceastǎ relație nu are consistențǎ și profunzime.
 • Alǎturi de un Rac se poate simți într-adevǎr în siguranțǎ. Ambii sunt sensibili și romantici. Totuși, uneori riscǎ sǎ devinǎ mult prea vulnerabili pentru cei din jur, din cauza sensibilitǎții.
 • Peștii îi pot idolatriza pe Lei, pentru cǎ vǎd în ei toate calitǎțile pe care ei nu le pot manifesta. Se pot înțelege bine, pânǎ în momentul în care Leul tinde sǎ devinǎ dictatorul, iar Peștele, victima.
 • Relația dintre un nativ Pești și o Fecioarǎ poate funcționa destul de bine, atâta vreme cât Peștele învațǎ sa fie ceva mai disciplinat și ordonat, iar Fecioara își dǎ voie sǎ fie romanticǎ.
 • Cu Balanța interacționeazǎ pașnic, numai cǎ ambii tind sǎ fugǎ de responsabilitǎți și sǎ nege existența pǎrții neplǎcute a vieții. La un moment dat, vor constata ca aceastǎ relație nu prea are substanţă.
 • Cu Scorpionul formeazǎ o relație intensǎ, dar destul de ciudatǎ privind din afarǎ. Se înțeleg bine unul pe celǎlalt, pentru cǎ ambii adorǎ profunzimea lucrurilor și misterul.
 • Cu Sǎgetǎtorul Peștele are în comun conceptele despre viațǎ, credințǎ, religie, filozofie. În rest, relația poate fi destul de ambiguǎ și cu multe sincope, datorate lipsei sinceritǎții.
 • Cu Capricornul se poate completa foarte bine. Peștelui nu-i stricǎ sǎ împrumute câte ceva din pragmatismul Capricornului, iar Capricornul ar trebui sǎ învețe sǎ mai și viseze.
 • Cu Varsǎtorul formeazǎ o uniune utopicǎ. Ei se completeazǎ foarte bine când vine vorba despre concepte și viziuni salvatoare pentru lumea în care trǎiesc. O combinație bunǎ în cele din urmǎ.
 • Doi Pești puși la un loc, întruchipeazǎ perfect termenul „martir”. Probabil cǎ ei l-au inventat. Începutul este promițǎtor, dar trebuie sǎ renunțe la a se compǎtimi în permanențǎ, dacǎ vor ca relația sǎ reziste.

Informaţii despre Zodia Peşti

Romanticul guvernează lumea bărbaților Pești. Cea mai bună modalitate de a seduce un bărbat din zodia Peşti este să vă deschideţi complet pentru el. Nehotărâți din fire, Peștii iau decizii cu greu. Deciziile pe care le iau sunt legate numai de impulsurile emoționale de moment, fără a avea vreun fundament real. Sunt uşor influențabili, chiar naivi uneori, de aceea pot cădea uşor victime înșelăciunilor altora.

Peștii înțeleg foarte bine oamenii și sunt gata sǎ se sacrifice pentru binele acestora. Pǎcat însǎ cǎ nu sunt atât de înțelegǎtori și cu ei înșiși. Înainte de toate, Peștii simbolizeazǎ spiritualitatea (nu religia, ca în cazul Sǎgetǎtorului), prin urmare au nevoie de o forțǎ superioarǎ în care sǎ creadǎ. Practic, cel mai important și benefic pentru ei este sǎ se conducǎ dupǎ intuiție și credințǎ.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*