Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reţetă ciorbă de fasole boabe

510 Viewed Lady4u 0 respond
Ciorba Fasole Sanda Marin

Reţeta pentru ciorbă de fasole boabe este de dificultate redusă. Pentru reţeta de ciorbă de fasole folosiţi o fasole de calitate. Este bine să cumpăraţi fasolea boabe de la piaţă de la ţărani sau precupeţi. Fasolea pentru ciorbă trebuie fiartă în mai multe ape pentru a scoate azotul şi a evita ulterior evitarea de noxe B şi N. Din acest motiv fasolea trebuie să fie una de calitate care să se fiarbă bine. Această reţetă de cirobă de fasole boabe se realizează şi cu borş.

Reţeta pentru ciorba de fasole din acest articol este inspirată din cartea de bucate a celebrei Sanda Marin. O legendă a bucătăriei româneşti care a fundamentat peste 10.000 de reţete culinare. Ciroba de fasole boabe poate fi consumată şi în perioada de post.

Ingrediente ciorbă de fasole boabe

3 l apă, 1 l borş, 300 g fasole uscată, zarzavat de supă, 200 g roşii, verdeaţă.

Preparare ciorbă fasole boabe

Se pune fasolea la fiert. După ce a dat câteva clocote, se schimbă apa cu altă apă tot fierbinte. Se adaugă un morcov, un pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, borşul fiert separat şi strecurat, roşiile şi verdeaţa: mărar, pătrunjel, cozi de ceapă, leuştean. Se lasă să dea împreună câteva clocote.

Reţeta pentru ciorba de fasole boabe poate fi consumată şi în perioada postului.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
5/5 - 1
You need login to vote.
Reteta ciorba urzici

4 reţete pentru ciorbe de primăvară

Reteta ciorba hribi

Reţete ciorbe din bureţi sau hribi

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*