Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Horoscop vărsător 2018

Pentru vărsător 2018 este un an plin de modificări. Horoscopul vărsătorului în 2018 indică un an important. Zodiacul vărsătorului în 2018 indică o puternică impunere a caracterului. Nu întotdeanua trebuie ca vărsătorul să facă doar ceea ce îşi doreşte. În orice caz, în 2018 vărsătorul trebuie să facă totul cu seriozitate. Toate deciziile şi mai ales acţiunile trebuie să fie bine echilibrate. dacă vărsătorul va acţiona prudent, cu decizii bine gândite, va profita de anul 2018.

Neclaritățile și dificultățile profesionale ale anilor trecuți se risipesc în 2018, lăsând loc creșterii, dezvoltării și consolidării unui viitor de succes. În schimb, Vărsătorii se pot confrunta cu o serie de dileme personale care îi împing spre un bilanț amănunțit.

Planetele pentru vărsător în 2018

Planeta vărsătorului, Uranus, face o înceată tranziţie înapoi şi va fi influenţat de berbec şi de taur în luna mai, apoi Uranus se va muta retrograd înapoi în berbec în luna noiembrie. Cele mai importante modificări pentru viaţa zilnică a vărsătorului pot începe în anul 2018.

Saturn, cea de-a doua planetă importantă a vărsătorului, va fi în siguranţă în casa zodiei capricornului. Saturn poate furniza temei şi stabilitate când Uranus este decisiv pentru opţiunile experimentale şi riscante ale vărsătorului.
Cu Saturn, alături de Pluton, în tranzit prin casa izolării, a vindecării, a inamicilor secreți, dar și a subconștientului, Vărsătorii au acum posibilitatea să conștientizeze și să depășească o serie de limitări interioare.

Pe timpul verii, Marte retrograd furnizează de asemenea calmul care trebuie să se stabilească în lumea apropiată exterioară care va deveni mai puţin complicată.

Venus este retrogradă din octombrie până la mijlocul lunii noiembrie. Asta este foarte mișto! Viaţa amoroasă şi dragostea pe care veţi beneficia din partea celor dragi şi apropiai o să vă ajute să faceţi îmbunătăţiri pozitive în toate relaţiile.

În mod explicit pentru semnul zodiacal al vărsătorului, totul va rezona când se va produce conjuncția între Marte şi Jupiter care va fi exact la începutul anului 2018. Pasiunea, puterea şi popularitatea sunt cuvintele cheie pentru vărsător în 2018.

Mai puternic, mai inteligent, mai bine… Horoscopul vărsătorului în 2018 o să vă ducă acolo unde nu aţi mai ajuns vreodată!

Predicții vărsător 2018

Anul 2018 solicită pentru o abordare echilibrată pentru nativii din vărsător pe toată perioada anului. Din partea vărsătorului sunt aşteptate foarte multe compromisuri şi ajustări în 2018. Planetele sunt favorabile pentru vărsător în 2018. Astfel încât, în acest an, puteţi obţine faimă şi renume. Planetele sunt de partea vărsătorului în 2018. Un an bun pentru a consolida relaţii bune cu toţi cei apropiaţi. Relaţiile, în mod special cele noi, au nevoie de o abordare atentă. Anul îţi va aduce provocări care te vor ajuta să înţelegi emoţii şi situaţii diferite. Te vei înţelege mai bine, vei fi mai sensibil la emoţii şi la sentimente spre deosebire de toţi ceilalţi ani.

Cariera vărsătorului în 2018

Pentru anul 2018, nativii din vărsător vor avea posibilitatea de a performa în carieră şi în plan profesional datorită amplasărilor favorabile ale planetelor pe parcursul anului 2018. Ambiţiile şi aspiraţiile vor avea o nouă direcţie în acest an. Veţi avea şansa unor promovări, prime şi de recunoaştere a efortului depus în acest an. Dar drumul spre aceste realizări nu va fi unul simplu. Încercaţi să susţineţi relaţiile cordiale cu cordialitate iar colegii trebuie înţeleşi. Tactul şi diplomaţia vor lucra în favoare vărsătorului în anul 2018. Vor apărea şi provocări şi situaţii speciale.

Dragostea şi căsnicia vărsătorului în 2018

În 2018 vărsătorii vor fi capabili să-şi îmbunătăţească calitatea relaţiei de dragoste din viaţă în comparaţie cu anii precedenţi. Un an în care veţi fi mai apropiat de partenerul de viaţă.

Vărsătorii singuri vor avea posibilitatea de a-şi întâlni perechea în 2018. Cei aflaţi deja într-o relaţie vor găsi timp pentru a-şi consolida relaţia. Împărtășirea timpului împreună, discuţiile purtate împreună sunt cuvintele cheie pentru perioada anului 2018 pentru a consolida o relaţie sau pentru a angaja una nouă.

In 2018, nativii vărsător îşi vor putea îmbunătăți calitatea vieții amoroase. Este momentul sa fii mai apropiata de partener si vei vedea ca si el iți va răspunde cu acelaşi nivel de afecțiune. Totuși, acest aspect necesita multe compromisuri si reanalizări ale relaţiei tale, insa la nivel minor.

Nativii care nu sunt încă implicaţi într-o relație au șansa de a-si găsi jumătatea, iar cei care au deja o relație vor găsi timpul pentru a discuta serios despre viitor, dar si despre aspectele mai puţin plăcute ale unui parteneriat amoros. Cele mai importante lucruri de care trebuie sa ții cont sunt: comunicarea, gesturile afective si renunțarea la secrete. Acestea vor contribui din plin la succesul relaţiei tale.

Finanţele pentru vărsător în 2018

Vărsătorii vor avea un an norocos în 2018 din punctul de vedere al finanţelor şi posibilităţilor materiale. Va fi un sens de stabilitate în sens pozitiv în zona financiară pentru vărsător în anul 2018. În perioada anului 2018 finanţele vărsătorului vor fi mai mult decât satisfăcătoare şi vor fi marcate de lovituri periodice, de noroc şi câştiguri. 2018 anticipează noi şi noi fonduri de care va beneficia vărsătorul. Vor fi însă şi cheltuieli neaşteptate şi nedorite în perioada anului 2018 pentru vărsător.

Vărsătorul în 2018 trebuie să se ferească de cheltuieli impulsive, bazate pe dorinţe şi pasiuni sau plăceri dacă nu beneficiază de finanţele adecvate. Sfârşitul anului 2018 va ajuta vărsătorul cu un bun venit financiar ceea ce se va resimţi foarte mult în anul 2019.

Carieră vărsător 2018

Anul 2018 nu aduce nativilor vărsător prea multe probleme pe plan profesional, in special datorita poziţiilor favorabile ale planetelor. Ambiţiile si aspirațiile te vor ajuta cu siguranţă sa evoluezi profesional. Te vei bucura de măriri de salariu, concedii, recunoașterea meritelor tale si numeroase succese in domeniul in care activezi.

Totuși, nu trebuie sa te bazezi doar pe astre si eventual pe noroc. Este foarte important sa păstrezi relaţii cordiale cu autorităţile, șefii si colegii de la birou. Vei observa faptul ca diplomația si tactul vor face minuni pentru cariera ta. Vor apărea si situaţii complicate din când in când si vor necesita toata energia ta pentru a le putea depăși.

Sănătatea vărsătorului în 2018

Energia nativilor vărsător va fi la cote maxime in 2018. Cu toate acestea, o dieta sănătoasă si practicarea constanta a unui sport sunt necesare daca vrei sa eviți orice problema care ar putea apărea pe parcursul anului. Se recomanda evitarea alimentelor bogate in grăsimi deoarece sistemul digestiv s-ar putea sa iti facă unele probleme. Evita pe cat posibil un stil de viată sedentar. Încearcă sa reduci si nivelul de stres pentru a-ti putea controla pornirile nervoase care te pot afecta negativ din toate punctele de vedere.

Nativii din vărsător vor fi încărcați cu o energie imensă pe perioada anului 2018. Acest aspect va fi resimțit pe întreaga perioadă a anului. În orice caz, în 2018 vărsătorul trebuie să fie atent la dietă. Vărsătorul trebuie să evite alimentele bogate în grăsimi pentru că sistemul digestiv va fi într-o perioadă dificilă în 2018. Vărsătorul trebuie să evite viaţa sedentară pentru a evita consecinţele negative ale sedentarismului asupra sănătăţii. faceţi sport, faceţi excursii, faceţi exerciţii mentale. Nu lăsaţi stresul şi presiunile să vă afecteze deciziile în 2018.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*