Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Budincă de carne cu cartofi

223 Viewed Lady4u 0 respond
Reţetă budincă de cartofi

Reţeta pentru budincă de carne cu cartofi este de dificultate medie. Reţeta de budincă de carne cu cartofi face parte din categoria tocăturilor de carne. Reţeta de budincă cu cartofi este inspirată din prima ediţie a cărţii de bucate semnată de Sanda Marin.

Budincă de carne cu cartofi

500 g carne, 1 ceapă, 1 felie de pâine, 2 linguri unt (sau untură), 1 lingură făină, 1/2 ceaşcă zeamă de carne (sau apă), 300 g cartofi, sare, piper, verdeaţă, 1 lingură pesmet.

Se dă prin maşina de tocat carnea împreună cu ceapa şi miezul de la o felie de pâine muiat şi stors. Se înfierbântă într-o tigaie o lingură de unt sau de untură, se pune carnea şi când începe să se rumenească, se presară făină. Se amestecă şi se stinge cu zeama de carne. Se adaugă sare, piper şi puţin mărar sau pătrunjel tocat.

Separat se fierb cartofii, se curăţă de coajă şi se trec prin maşina de tocat. Se unge cu unt o formă de sticlă rezistentă la foc, se presară pesmet şi se aşază un strat de carne, unul de cartofi, şi aşa mai departe. Deasupra se toarnă o lingură de unt şi se presară pesmet. Se ţine la cuptor până se rumeneşte. Se serveşte cu un sos de roşii.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Reţetă musaca de vinete

Reţetă musaca de vinete

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*