Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Tag: retete tocatura

Budincă de carne cu cartofi

Budincă de carne cu cartofi

Reţeta pentru budincă de carne cu cartofi este de dificultate medie. Reţeta de budincă de carne cu cartofi face parte din categoria tocăturilor de carne. Reţeta de budincă cu cartofi este inspirată din prima ediţie a cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. Budincă de carne cu cartofi 500 g carne, 1 ceapă, 1 felie ...

READ MORE +

Reţetă musaca de vinete

Reţetă musaca de vinete

Musaca de vinete, reţetă culinară de dificultate medie. Musacaua de vinete este importată de bucătăria românească din bucătăria Înaltei Porţi, în perioada dominaţiei otomane. Musacaua de vinete este o reţetă inclusă în categoria de tocături din carne. O reţetă publicată în prima ediţie a cărţii de bucate semnată de ...

READ MORE +

Reţetă varză a la Cluj

Reţetă varză a la Cluj

Varza a la Cluj sau reţeta de varză clujeană este specifică Transilvaniei. Reţeta pentru varză a la Cluj este de dificultate medie. Reţeta de varză clujeană se face cu carne macră. De porc sau de vită, sau combinate. Reţeta de varză clujeană este inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Varza a la Cluj ...

READ MORE +

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă roşii umplute simplă şi rapidă. O reţetă de roşii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru roşii umplute este de dificultate medie. Poate fi preparată însă cu uşurinţă de oricine. Pentru aspect este necesar să alegeţi din piaţă roşii frumoase, tari, proapsete. Carnea pentru această reţetă este ...

READ MORE +

Reţeta pentru mici

Reţeta pentru mici

Reţeta mititei inspirată din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru mici, sau aşa cum este alintată reţeta pentru mititei aparţine bucătăriei Româneşti, cu rădăcini în Bucureşti. Reţeta pentru mici a fost de fapt descoperită din greşeală. A fost iniţial o improvizaţie culinară. Povestea micilor este cunoscută dar ...

READ MORE +

Reţete pentru sarmale

Reţete pentru sarmale

Trei reţete pentru sarmale într-un singur articol. Reţete pentru sarmale cu varză dulce, sarmale cu varză acră, sarmale în foi de viţă. Reţete inspirate din cunoscuta carte de bucate semnată de Sanda Marin. Sarmalele au fost importate în ţara noastră în perioada de dominaţie a Imperiului Otoman. De aceea sarmaua ...

READ MORE +

Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drob de miel. Două reţete pentru drobul de miel: drob de miel (CIGHIR) şi drob de miel în aluat. Cele două reţete pentru drob de miel sunt inspirate de cartea de bucate Sanda Marin. La fel cu majoritatea reţetelor bazate pe tocătură, drobul de miel este o reţetă importată în Ţările Româneşti în perioada ...

READ MORE +

Reţetă pentru musaca de varză

Reţetă pentru musaca de varză

Reţetă musaca de varză. O reţetă pentru musaca de varză de dificultate medie. Prepararea reţetei este explicată în acest articol. De reţinut că reţeta pentru musaca de varză este inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Musacaua de varză poate fi făcută cu carne de porc, vită, amestec de porc cu vită dar ...

READ MORE +

Reţete musaca: cu cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei

Reţete musaca: cu cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei

Reţete pentru musaca. Reţete pentru musaca din cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei. Reţete pentru musaca inspirată din cartea de bucate a celebrei Sanda Marin. Fiecare reţetă de musaca este prezentată separat în acest articol. Dar reţeta pentru tocătură de musaca este aceeaşi. Şi este prezentată în reţeta de musaca de ...

READ MORE +