Tag Archives preparate culinare Sanda Marin

Reţetă budincă de cartofi
Budincă de carne cu cartofi

Budincă de carne cu cartofi

Reţeta pentru budincă de carne cu cartofi este de dificultate medie. Reţeta de budincă de carne cu cartofi face parte din categoria tocăturilor de carne. Reţeta de budincă cu cartofi este inspirată din prima ediţie a cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. Budincă de carne cu... citește tot »

Reţetă musaca de vinete
Reţetă musaca de vinete

Reţetă musaca de vinete

Musaca de vinete, reţetă culinară de dificultate medie. Musacaua de vinete este importată de bucătăria românească din bucătăria Înaltei Porţi, în perioada dominaţiei otomane. Musacaua de vinete este o reţetă inclusă în categoria de tocături din carne. O reţetă publicată în... citește tot »

Reţetă varză a la Cluj
Reţetă varză a la Cluj

Reţetă varză a la Cluj

Varza a la Cluj sau reţeta de varză clujeană este specifică Transilvaniei. Reţeta pentru varză a la Cluj este de dificultate medie. Reţeta de varză clujeană se face cu carne macră. De porc sau de vită, sau combinate. Reţeta de varză clujeană este inspirată din cartea de bucate... citește tot »

Reţetă roşii umpute
Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă roşii umplute simplă şi rapidă. O reţetă de roşii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru roşii umplute este de dificultate medie. Poate fi preparată însă cu uşurinţă de oricine. Pentru aspect este necesar să alegeţi din piaţă roşii frumoase, tari,... citește tot »

Reţetă pentru mititei
Reţeta pentru mici

Reţeta pentru mici

Reţeta mititei inspirată din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru mici, sau aşa cum este alintată reţeta pentru mititei aparţine bucătăriei Româneşti, cu rădăcini în Bucureşti. Reţeta pentru mici a fost de fapt descoperită din greşeală. A fost iniţial o improvizaţie... citește tot »

Reteta sarmale
Reţete pentru sarmale

Reţete pentru sarmale

Trei reţete pentru sarmale într-un singur articol. Reţete pentru sarmale cu varză dulce, sarmale cu varză acră, sarmale în foi de viţă. Reţete inspirate din cunoscuta carte de bucate semnată de Sanda Marin. Sarmalele au fost importate în ţara noastră în perioada de dominaţie a... citește tot »

Reţetă drob de miel

Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drob de miel. Două reţete pentru drobul de miel: drob de miel (CIGHIR) şi drob de miel în aluat. Cele două reţete pentru drob de miel sunt inspirate de cartea de bucate... citește tot »

musaca de varza

Reţetă pentru musaca de varză

Reţetă musaca de varză. O reţetă pentru musaca de varză de dificultate medie. Prepararea reţetei este explicată în acest articol. De reţinut că reţeta pentru musaca de varză... citește tot »

Reţetă musaca de cartofi

Reţete musaca: cu cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei

Reţete pentru musaca. Reţete pentru musaca din cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei. Reţete pentru musaca inspirată din cartea de bucate a celebrei Sanda Marin. Fiecare reţetă de... citește tot »

Reţetă ruladă cu carne

Ruladă de carne

Reţeta ruladă de carne tradiţională. O reţetă ce se prepară ca în secolul trecut. Tocmai de aceea reţeta de ruladă cu carne propusă se realizează cu slănină (sau măduvă).... citește tot »

Crochete cu carne prajita

Crochete de carne

Reţeta pentru crochete de carne este inclusă tot în categoria reţetelor cu tocături din carne. Crochete de carne ce se realizează cu carne fiartă. Se poate folosi orice tip de carne. Funcţie... citește tot »