Jennifer Aniston spune că ideea de a avea copii o înspăimântă

Odată ce ajungi la o anumită vârstă, și mai ales dacă ai o relație de lungă durată, inevitabil vei auzi această întrebare la cel puțin o reuniune de familie: „Când veți avea copii?” Jennifer Aniston primește această întrebare inclusiv din presă, și iată care este răspunsul ei.

Jennifer Aniston a mai vorbit, în trecut, despre presiunea de a se căsători și a avea copii, mai ales după despărțirea de Justin Theroux. Deși este în top 20 cele mai bogate femei din entertainment, și una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood, media presupune că lipsa copiilor constituie un gol în viața ei. Aniston a desființat această ipoteză într-un interviu acordat Elle UK.

Jennifer Aniston spune că ideea de a avea copii o înspăimântă

Conform unui stereotip clasic, toate femeile își doresc să aibă copii. Conform realității actuale… nu este deloc așa. Jennifer Aniston este exemplul perfect. Actrița nu consideră nici că a eșuat în căsniciile cu Brad Pitt și Justin Theroux, și nici că ar trebui să simtă un gol în viața ei pentru că nu are urmași.

„Nu simt un gol. Chiar nu simt. Căsniciile mele au fost de succes, în opinia mea. Iar când au ajuns la final, a fost o decizie pe care am luat-o pentru că am ales să fim fericiți, iar uneori fericirea nu mai exista în acea căsnicie”, a explicat Aniston.

„Trăim într-o societate care transmite femeilor mesajul clar: până la această vârstă, ar trebui să fii căsătorită; până la această vârstă, ar trebui să ai copii. Acestea sunt povești cu zâne. Este tiparul din care încercăm, încet încet, să ieșim”, a mai spus actrița.

Mai mult decât atât, Aniston a declarat că ideea de a face copii i se pare „înfricoșătoare”, spunând că „unele persoane sunt pur și simplu construite să fie neveste și să aibă copii. Nu știu cât de natural îmi vine mie acest lucru.”

Și Tracee Ellis Ross are un mesaj asemănător pentru femeile singure, fără copii.

Citeste mai departe articolul pe: Jennifer Aniston spune că ideea de a avea copii o înspăimântă

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*