Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tag Archives blog feminin

small-archive-featured-thumb.jpg
Metoda makeup artistului Rihannei pentru...

Metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Ruj care să reziste toată ziua pe buze? Sună ca un vis, însă cu o tehnică de aplicare eficientă, îl poți face realitate. Iată metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi. Lisa Eldridge a lucrat și lucrează cu celebrități pe care le admirăm, precum... citește tot »

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o no...

Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă culoare de păr

Ne este greu să ținem pasul cu toate schimbările de look ale lui Kylie Jenner, căci este fan înfocat al perucilor. Nu știm niciodată dacă noua ei nuanță este permanentă, ori doar temporară, însă de data aceasta nu mai avem îndoieli. Kylie Jenner are o nouă tunsoare și o nouă... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
(P) Descoperă noul concept de magazin We...

(P) Descoperă noul concept de magazin Weekend Max Mara și noua colecție de ...

Magazinul are o suprafață de 120 mp și dispune de două vitrine mari. Acesta s-a redeschis cu un concept total nou: „A HOME FROM HOME” – o atmosferă cosy, ce te va face să te simți ca acasă, un upgrade stilistic al unui spațiu care dorește să pună în valoare materialele luxoase,... citește tot »

Julia Roberts are acum reflexii roz în p...

Julia Roberts are acum reflexii roz în păr și arată minunat

Părul Juliei Roberts este în continuă transformare, iar cel mai nou look al actriței ne-a luat prin surprindere. O serie de reflexii roz, subtile, au fost elementul care ne-a atras atenția în cele mai recente fotografii cu ea. Recent, Julia Roberts a optat pentru o nuanță de blond mai... citește tot »

small-archive-featured-thumb.jpg
Beauty Alert: 7 produse noi de îngrijire...

Beauty Alert: 7 produse noi de îngrijire a părului în luna noiembrie

Știi senzația aceea minunată pe care o ai după ce folosești un nou produs care îți lasă părul catifelat și mătăsos? Ei bine, pregătește-te să o retrăiești, căci brandurile de haircare s-au pregătit temeinic și ne aduc noutăți demne de încercat în luna noiembrie. Ingrediente... citește tot »

Kendall Jenner a purtat eyelinerul într-...

Kendall Jenner a purtat eyelinerul într-un mod surprinzător la People’s Cho...

Dacă ești o makeup lover în continuă căutare de noi idei de machiaj, avem inspirația perfectă pentru tine. Kendall Jenner a purtat eyelinerul într-un mod surprinzător la People’s Choice Awards, și credem că look-ul purtat de ea se va transforma într-un trend major sezonul... citește tot »

twocol-thumb.jpg

A de la Anxietate

Realizez subit că nu mă simt bine. Ceva nu e în regulă, dar nu îmi dau seama ce. Mă opresc din ce fac, inspir adânc, închid ochii și îmi dau seama ca sunt foarte agitată. Cu cât... citește tot »

Câștigătorii People’s Choice Awards 2018

Publicul și-a ales favoriții pentru cea de-a 44-a ediție a People’s Choice Awards. Gala de decernare a premiilor a avut loc seara trecută în Santa Monica. GLAMOUR îți spune cine au... citește tot »

De ce nu va lua parte Victoria Beckham la turneul de reuniune a trupei Spice Girls

După luni întregi de zvonuri și schimbări de planuri, trupa Spice Girls se reunește în sfârșit și pleacă în turneu. Din păcate show-ului îi va lipsi un element cheie: Posh... citește tot »

Iosif Paștina: „Cel mai mult mi-a plăcut „inconștiența” cu care am reușit să îl aduc pe Ni...

„Mă simt mult mai amplificat atunci când joc un rol, simt că tot ce se întâmplă în jurul meu se intensifică, universul personal capătă alte dimensiuni”. La aproape 20 de ani,... citește tot »

archive-wide-1-thumb.jpg

În backstage la Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Spectaculoasa prezentare Victoria’s Secret a avut loc ieri în New York. A fost o adevărată desfășurare de forțe și, bineînțeles, în culise a fost un alt spectacol. Iată cum a fost... citește tot »