Cum să porți bijuteriile din argint pentru un look perfect

De-a lungul timpului, gama de bijuterii din argint a jucat diverse roluri. Daca în Antichitate și Evul Mediu bijuteriile din argint aveau rolul de a arata poziția socială și exprimau bunastarea celor ce le purtau, în prezent acestea sunt folosite pentru a evidenția frumusețea naturală și pentru a îmbunătăți orice apariție.

Atunci când spunem bijuterii argint vorbim implicit despre inele, coliere, bratari și cercei, accesorii ce de multe ori trec mai departe de rolul lor estetic și prin design-ul pe care îl au acestea pot reflecta in mare parte personalitatea persoanei ce le poartă. Este destul de ușor să ne dăm seama cel puțin de stilul și gusturile unei femei doar privindu-i bijuteriile.

Există numeroase variante de bijuterii, de aceea majoritatea femeilor nu se rezumă la un singur accesoriuși au o colecție generoasă de bijuterii argint 925 în diferite forme și modele. Provocarea vine atunci când acestea trebuie purtate. De cele mai multe ori asortarea accesoriilor necesită puțin timp de pregătire.

Regula de bază este că în alegerea bijuteriilor trebuie să ținem cont de locul și ora evenimentului la care participăm. Pentru ținutele de birou este recomandat ca bijuteriilesă fie discrete, simple, fără foarte multe pietre și să nu fie strident colorate. Când alegem bijuterii pentru locul de muncă este recomandat să alegem piesele care nu distrag atenția. Într-un birou conservator, este o idee bună să rămânem la cerceii cu șurub care completează discret ținuta. Într-un birou mai puțin conservator, puteți purta cercei sub forma unor cercuri mici atâta timp cât nu strălucescprea tare sau nu fac zgomot atunci când vă mișcați. O regulă generală este să purtăm cât mai puține bijuterii, un ceas sau o brățară, un inel, o pereche de cercei și un colier sunt suficiente.

Bijuterii argint

În schimb, la ieșirile în oraș sau la petreceri ne putem da frâu liber imaginației, însă este important să facem combinații pentru care să arate bine și să fie de bun gust. Acestea sunt ocaziile în care bijuteriile extravagante sau opulente sunt potrivite.

Există atât de multe reguli de etichetă cu privire la bijuterii, însă câte dintre ele se mai aplică astăzi? Multe dintre reguli au dispărut. Vechea regulă privind amestecarea metalelor nu mai este valabilă. Acum putem purta orice combinație între bijuterii argintii, aurii sau roz-aurii. O altă regulă este aceea că inelele nu ar trebui purtate pe degetul arătător sau pe cel mic. Nici aceasta nu mai este valabilă, acum tendița este de a purta inele pe cât mai multe degete și chiar mai multe pe un singur deget. Odată, nu a fost potrivit să se amestece pietre prețioase cu pietre false, însă această regulă nu mai este valabilă. Seturile au fost în trecut în mare vogă, iar acum în multe dintre cazuri nu mai sunt deloc recomandate.

Bijuteriile din argint sunt accesorii care pot fi accesorizate foarte ușor, important este să avem mereu în vedere ținuta pe care o purtăm și locul unde mergem. Chiar nu este deloc dificil!

Citeste mai departe articolul pe: Cum să porți bijuteriile din argint pentru un look perfect

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*