Top articole

Seriale recomandate Netflix – Filme noi Netflix

Ce serial să urmăresc pe Netflix? Aceasta este întrebarea :). Ce filme noi sunt pe Netflix dar şi ce seriale putem recomanda. Bineînţeles că în primul rând aveţi nevoie de un cont Netflix. Vă puteţi activa un cont Netflix foarte uşor. Dacă nu este integrat acest canal în pachetul de cablu vi-l puteţi comanda separat. Este de fapt o chestiune de viitor. Nu aveţi nevoie decât de o conexiune bună la internet şi un card bancar pe care să aveţi ceva bani. Sunteţi probabil sceptici înainte de a face acest pas. Dar aveţi posibilitatea de a vă abona la acest canal de filme în mod gratuit doar pentru o lună. Dacă nu vă place puteţi să renunţaţi. Însă, dacă vă plac filmele, veţi descoperi o resursă enormă. Pentru că, spre deosebire de HBO, acest canal aduce noi perspective din punctul de vedere al filmelor artistice dar şi pentru seriale cu foarte multe sezoane.

Totul va deveni simplu şi veţi avea acces la o bază de date enormă de filme dar şi de seriale. Totul va fi la îndemână şi, dacă aveţi un televizor smart veţi avea acces simplu şi eficient la această ofertă.

Seriale recomandate Netflix

Peste toate este nevoie să aveţi o dorinţă, o perspectivă pentru ceea ce vă doriţi. Sunt zeci de seriale pe care le puteţi urmări. Dacă aveţi abonament le puteţi şi descărca pentru a le vedea şi fără conexiune la internet. Un spart TV cu aplicaţia Netflix o să vă ofere o independenţă totală. Veţi putea urmări filmele cu uşurinţă doar cu o conexiune a televizorului la internet.
Bun, dacă nu aţi decis deja ce doriţi să urmăriţi eu vă recomand Outlander. Sau, aşa cum apare pe Netflix România, acest serial se numeşte Străina. De ce vă recomand acest serial? Pentru că el poate întruni toate aspiraţiile, toate dorinţele. Acest serial are o naraţie excelentă şi actori britanici. Are informaţii din istorie… Un serial cu foarte multe elemente desprinse din istorie. Totul susţinut de o costumaţie de excepţie. Vă place SF-ul, doriţi un serial ştiinţifico-fanatastic, Outlander sau Străina are şi acest conţinut.

Dacă doriţi un serial romantic cu accente de istorie veţi găsi soluţia în acelaşi serial. Daca doriti un SF romantic… Acelasi serial vi-l recomand. Doriți istorie si costume de excepție… La fel. Iar actorii sunt britanici, foarte buni.

Outlander sau Străina la Netflix

Povestea îi urmărește pe eroii Jamie și Claire, care, aflați în secole și pe continente diferite, încearcă să-și refacă viața în absența celuilalt.

Claire, revenită la sfârșitul sezonului 2 înapoi în timpul ei (secolul XX) și în brațele lui Frank (Tobias Menzies), are un motiv important pentru care își dorește să-i funcționeze căsnicia: Brianna, fetița ei și a lui Jamie. În secolul XVIII, Jamie își revine cu greu după bătălia de la Culloden, dar și pentru că a pierdut-o pe Claire. Și totuși, cei doi îndrăgostiți găsesc o cale să se reîntâlnească, chiar dacă trec 20 de ani peste ei.

Un alt avantaj dacă nu aţi urmărit acest serial. Aveţi în acest moment la dispoziţie pe Netflix 3 sezoane complete care o să vă ţină cu sufletul la gură. Un film serial cu intrigă, cu informaţii istorice, cu costume şi o regie unică.

Seriale recomandate Netflix

Un serial Netflix unic

După ce veţi vedea primele trei sezoane din acest minunat serial veţi înţelege cu siguranţă recomandare. Este un film serios cu informaţii din istorie dar şi cu o intrigă specială. Totul este susţinut de informaţii reale din istorie. Un prim regizor de etnie turcă. Un regizor care insistă pe costume şi pe crearea unei imagini speciale. Una peste alta, Outlander sau cum îl traduce Netflix în limba română – Străina – este un serial de care o să vă îndrăgostiţi. Intriga este absolut deosebită şi, după ce treceţi de primul episod, veţi găsi la acest serial tot ce vă puteţi dori.

Top articole
Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*