Game Of Thrones – ultimele seriale

Ultimele seriale din Game of Thrones au fost turnate. În aprilie va începe acest ultim sezon care va încheia totodată Game of Thrones. Emilia Clarke, actriţa care o interpretează pe Daenerys Targaryen în serialul fantastic ”Game Of Thrones”, a spus că a plâns în timp ce filma secvenţele finale ale seriei.

Ultimul sezon al binecunoscutei epopei fantastice va fi difuzat luna viitoare. Cum sezonul 7 a înregistrat audienţe record, este de aşteptat ca ultimul să facă istorie. Sezonul 7 s-a încheiat epic.

The Knight king şi dragonul capturat de la Daenaerys au dărâmat „Zidul” de gheaţă în drumul lor spre Westeros.

Game Of Thrones – ultimul sezon

Conform producătorilor serialului David Benioff, D. B. Weiss şi George R.R. Martin, ultimul sezon va avea doar 6 episoade.

Vestea bună e că durata fiecăruia va creşte de la o oră la două.

Trailer Games of Trones sezonul 8

Trailerul Games of Trones sezonul 8 a fost prezentat la finalul unui clip de promovare pentru serial, intitulat „Crypts of Winterfell”, difuzat duminică, înainte de premiera celui de-al treilea sezon al producţiei HBO „True Detective”.

Clipul a fost regizat de laureatul premiului Emmy David Nutter.

Ultimele şase episoade ale serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” vor fi difuzate la mai mult de un an şi jumătate de la încheierea sezonului al şaptelea.

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial.

Sezon 8 Urzeala Tronurilor

Emilia Clarke a plâns la ultima filmare

Clarke, care a devenit celebră pentru interpretarea personajului Daenerys, a spus că, după ce a primit scenariul ultimului episod, s-a plimbat prin Londra ”timp de trei ore, fără ţintă”.

„Putea să şi plouă, aş fi mers prin ploaie fără să ştiu ce fac”, a mai spus aceasta.

Actriţa spune că a vărsat ”o grămadă de lacrimi” în timp ce filma ultimele sale replici din serial. ”Atunci mi-am dat seama că alcoolul poate provoca depresie. Savuram un pahar de vin şi mă gândeam ‘Nu ştiu de ce nu mă face să mă simt mai fericită!'”, a adăugat actriţa.

În comparaţie cu prima zi pe care a petrecut-o pe platourile de filmare ale serialului, actriţa a spus că a resimţit ”frică în aceeaşi măsură”.

Comentariul Emiliei Clarke vine după ce Kit Harington, o altă vedetă din distribuţia serialului, interpretul personajului Jon Snow, a spus că filmarea finalului l-a făcut să simtă ”durere”.

Saga fantastico-medievală, din distribuţia cărei mai fac parte, în acest ultim sezon, Sophie Turner, Maisie Williams şi Lena Headey, revine pe micile ecrane după o aşteptare de doi ani.

Când începe sezonul 9 din urzeala Tronurilor

Sezonul final al Game Of Thrones va fi difuzat începând cu data de 15 aprilie. Al optulea şi ultim sezon al serialului TV „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va avea premiera pe micile ecrane pe 14 aprilie, a anunţat producătorul seriei de succes, postul HBO, potrivit variety.com.

Romanul Games of Thrones

Game of Thrones are la bază romanul fantasy „Cântec de gheaţă şi foc”, după care HBO a adaptat scenariul transformându-l în „Urzeala Tronurilor”. Potrivit lui directorului de programe de la HBO, Casey Bloys, ultimul episod al searialului va avea mai multe variante, pentru a combate atacurile hackerilor şi a păstra finalul secret.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*