Filmul „Serenity” cu o distribuţie de excepţie

Mai multe premiere cinematografice în acest weekend ce includ şi drama „Serenity” cu o distribuţie de excepţie. Filme care merită atenţia şi vor avea cu siguranţă succes datorită distribuţiilor. Vom prezenta în acest articol aceste premiere: Serenity, The Kid Who Would Be King, The Invisibles, The Final Wish, Never Look Away, In Like Flynn. O ofertă cinematografică bogată, cu actori de succes.

Drama Serenity cu Matthew McConaughey

Drama „Serenity”, cu o distribuţie de excepţie şi filmul de aventuri pentru toată familia „The Kid Who Would Be King” încearcă să detroneze superproducţia „Glass” de pe prima poziţie în clasamentul încasărilor din cinematografele nord-americane, poziţie pe care o deţine încă de la debut, în urmă cu o săptămână, când a înregistrat încasări de 40,6 milioane de dolari, informază Agerpres.

Deşi poate părea un clişeu, ‘Serenity’ este unul dintre cele mai întunecate şi mai enigmatice thrillere ale momentului despre care se pot povesti multe, fără fie totuşi dezvăluite toate surprizele şi trucurile acestei naraţiuni complexe. Mai jos puteţi urmări trailerul oficial pentru „Serenity”.

Cu regia şi scenariul semnate de Steven Knight, care a scris şi ‘Eastern Promises’ (2007), ‘Serenity’ îl are ca personaj principal pe Baker Dill (Matthew McConaughey), un bărbat care, pentru a fugi de trecutul său, se instalează într-o insulă paradisiacă unde se ocupă, în principal, cu pescuitul de ton. Însă frustrarea şi eşecul său constant pe apele mării sunt lăsate pe planul doi, când fosta lui soţie Karen (Anne Hathaway) îşi face apariţia prin surprindere şi îi cere să-l asasineze pe actualul ei soţ, care o abuzează.

În acest film mai joacă, printre alţii, actorii Diane Lane şi Jason Clarke.

The Kid Who Would Be King

Filmul de aventuri „The Kid Who Would Be King”, în regia lui Joe Cornish, spune o poveste fantastică şi plină de umor despre un grup de prieteni la vârsta şcolii generale care primesc misiunea de a salva omenirea de o ameninţare ce vine din negurile istoriei. În rolurile principale pot fi urmăriţi Louis Ashbourne Serkis, Denise Gough, Dean Chaumoo, Tom Taylor şi Patrick Stewart. Trialerul epntru The Kid Who Would Be King îl puteţi urmări în fereastra de mai sus.

The Invisibles

La sfârşitul acestei săptămâni mai au loc 6 lansări, însă acestea sunt programate într-un număr limitat de cinematografe (nu au acoperire naţională) şi de aceea nu pot ridica pretenţii la supremaţie în clasamentul încasărilor.

Filmul „The Invisibles” promite să-i transporte pe spectatori în lumea orwelliană a Berlinului celui de-al Treilea Reich, în jurul anului 1943, pe când ministrul nazist al propagandei, Joseph Goebbels declara capitala Germaniei drept un oraş „eliberat de evrei”.

Aproximativ 1700 de evrei au reuşit însă să supravieţuiască, ascunşi, la Berlin până la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Pelicula, în regia lui Claus Räfle spune povestea reală a patru tineri evrei care au învăţat cum să se ascundă „la vedere” pentru a scăpa de epurările rasiste desfăşurate de nazişti. Rolurile principale în această producţie sunt interpretate de Max Mauff, Alice Dwyer, Ruby O. Fee şi Aaron Altaras.  Trailer The Invisibles – îl puteţi urmări în ecranul de deasupra.

Never Look Away

Pelicula „Never Look Away” este un thriller istoric despre artistul german Kurt Barnert care reuşeşte să evadeze din Republica Democrată Germană (RDG) şi se stabileşte în Republica Federală Germană (RFG), însă duce o viaţă chinuită de traumele prin care a trecut atât în timpul regimului nazist cât şi a celui de orientare stalinistă care i-a urmat în jumătate din Germania, după sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial şi ridicarea „Cortinei de Fier”. Regizorul Florian Henckel von Donnersmarck îi aduce împreună în acest film pe actorii Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer şi Saskia Rosendahl, printre alţii. În ecranul de mai sus puteţi viziona trailerul pentru Never Look Away. Trailer Never Look Away – în fereastra de mai sus.

The Final Wish

Producţia horror „The Final Wish” spune povestea lui Aaron (Michael Welch) care după moartea tatălui său se întoarce în casa copilăriei pentru a fi aproape de mama sa. Când vrea să pună ordine în lucrurile tatălui său, Aaron găseşte un obiect misterios care pare să declanşeze forţele întunericului. Timothy Woodward Jr. semnează regia acestui film din a cărui distribuţie mai fac parte Lin Shaye, Melissa Bolona şi Spencer Locke.

In Like Flynn

Filmul de acţiune „In Like Flynn”, în regia lui Russell Mulcahy, cu Thomas Cocquerel, Clive Standen, Nathalie Kelley, Isabel Lucas şi William Moseley în rolurile principale, spune povestea tinereţii petrecute Eroll Flynn în Australia, înainte de a deveni un celebru actor la Hollywood. Pe atunci tânărul Flynn ducea o viaţă de aventurier şi se ocupa cu traficul de opium, jocuri de noroc şi bătăi de stradă. Filmul este bazat pe autobiografia lui Flynn, „Beam Ends”, după un scenariu la care a participat şi Luke Flynn, nepotul celebrului actor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*