The Politician – serial nou comandat de Netflix

Serialul The Politician urmează să fie produs de Netflix. Potrivit presei de specialitate, fiecare sezon din „The Politician” se va centra pe o cursă electorală diferită la care participă personajul principal, interpretat de Ben Platt. În serial este distribuită şi Barbara Streisand.

Actriţele Gwyneth Paltrow şi Jessica Lange vor juca împreună în „The Politician”, un nou serial de comedie produs de Netflix şi creat de Ryan Murphy. Este primul show TV creat de Ryan Murphy pentru Netflix, după ce renumitul scenarist şi producător american a avut succes cu producţiile de televiziune „Glee” şi „American Horror Story”.

Deşi cele două actriţe celebre au fost distribuite în noul serial, show-ul este centrat în jurul ambiţiilor politice ale unui personaj interpretat de Ben Platt.

Alegerile producătorilor pentru a completa distribuţia serialului „The Politician” au fost confirmate de Ryan Murphy prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram.

The Politician Netflix

„Primul meu show TV pentru Netflix! Sunt mândru de acest proiect incredibil şi de această distribuţie incredibilă. Şi abia aştept ca voi să faceţi binging pentru a îl vedea în luna septembrie!”, a scris Ryan Murphy în acel mesaj.

Din distribuţia noii producţii mai fac parte actorii Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones şi Benjamin Barrett.

Ryan Murphy a fost angajat în 2018 de Netflix, care l-a convins să renunţe la colaborările sale cu 21st Century Fox prin intermediul unui contract de mai multe milioane de dolari.

Noul show TV a fost creat de Ryan Murphy în colaborare cu Brad Falchuk şi Ian Brennan.

Gwyneth Paltrow a colaborat în trecut cu Ryan Murphy la serialul muzical „Glee”, iar Jessica Lange a jucat în alte două seriale celebre ce au fost create de renumitul realizator TV american – „American Horror Story” şi „Feud”.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*