Lily Collins a dezvăluit secretul sprâncenelor sale fabuloase

Cara Delevingne nu este singura cu sprâncene de invidiat – rivala ei este actrița Lily Collins, care ne cucerește cu fiecare apariție pe covorul roșu. Lily a dezvăluit care este secretul ei, și aproape că nu ne-a venit să credem.

Într-un interviu acordat GLAMOUR UK, Lily Collins a dezvăluit secretul sprâncenelor sale fabuloase. Țineți-vă bine, căci actrița va zgudui din temelii tot ce ați învățat până acum despre beauty.

Lily Collins a dezvăluit secretul sprâncenelor sale fabuloase

De obicei, ordinea lucrurilor este asta: în liceu îți pensezi singură sprâncenele și faci greșeli uriașe pe care le regreți mai târziu, iar în viața de adult mergi la pensat regulat pentru a obține un look îngrijit cu aspect profi. În cazul lui Lily Collins, drumul către sprâncenele perfecte a fost puțin diferit.

Lily obișnuia să își penseze masiv sprâncenele în liceu, însă în cele din urmă a ajuns la forma de astăzi – pe care oricine o poate numi eyebrow goals. Rezultatul pe care cu toatele îl admirăm la fiecare apariție a sa i se datorează în totalitate ei însăși.

„Mi le pensez singură. Pur și simplu mă uit într-o oglindă care mărește, iau penseta și urmez linia. Nu las pe nimeni să se atingă de ele. Chiar cred în sintagma less is more și îmi place să le ciufulesc. Dar, sinceră să fiu, le îngrijesc în fiecare seară”, a declarat actrița. Așadar, secretul sprâncenelor fabuloase ale lui Lily Collins este că le pensează singură.

Iar acesta nu este singurul aspect de beauty la care se descurcă fără ajutorul profesioniștilor. Pentru coperta digitală de decembrie a GLAMOUR UK, Lily și-a făcut singură buclele, cu ajutorul unui ondulator conic. Trebuie să recunoaștem că rezultatul este minunat, și oricâte tendințe noi ar apărea de-a lungul timpului, acel tip de bucle relaxate, largi și texturate, rămâne ideal pentru orice ocazie.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Lily Collins a dezvăluit secretul sprâncenelor sale fabuloase

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*