New Year, New Style: GLAMOUR de ianuarie

GLAMOUR de ianuarie este despre transformări și noi începuturi. Vorbim despre antreprenoriat între glamour și cusur în 28 de așteptări și corespondentele lor în realitate, jucăm rolul principal într-o versiune actuală a unui film de Godard și nu în ultimul rând îți dăm o veste minunată: ți-am pregătit un nou GLAMOUR în care punem accentul pe calitate și îți propunem o călătorie vizuală, cu povești bine scrise și întâlniri mai dese în offline, iar din martie ne întâlnim din nou și în print, cu ocazia lansării primei ediții Glamour în varianta trimestrială. Join the #glamourrevolution!

New Year, New Style: GLAMOUR de ianuarie

Fantezie pe gheață cu clasicul poncho de ploaie reinventat în toate formele posibile, amulete protectoare, cărți-obiect și cărți-fetiș, licori magice și mâncăruri delicioase din surse responsabile, expoziții, scriitori contemporani și spectacole din zona independentă – fie că preferi să rămâi în casă sau să te bucuri de primele evenimente pe 2019, Glamourismele îți schițează agenda culturală perfectă pentru un început de an așa cum se cuvine.

De neratat este și manualul Luciei Berlin, devenită celebră în 2015, odată cu apariția cărții A Manual for Cleaning Women, dar și următoarea ta obsesie muzicală: Dream Wife, o nouă trupă punk de urmărit la festivalurile din 2019.

Când economia întâlnește munca demnă, auto-organizarea și solidaritatea – vorbim despre experiențele concrete care îmbină antreprenoriatul social, politicile incluzive, bunăstarea oamenilor și responsabilitatea față de mediu. Și pentru că am pomenit antreprenoriatul, ți-l prezentăm de data aceasta prin 28 de așteptări și corespondentele lor în realitate.

Tot la capitolul Generation, îți facem cunoștiință cu o gașcă de femei curajoase care schimbă natura divertismentului pentru adulți.

În paginile de Fashion găsești noutăți din lumea modei, te învățăm cum să dai culoare zilelor monotone de început de an, îți prezentăm noile piese de rezistență din garderoba ta și declarăm deschis sezonul fermecătoarelor și elegantelor inele sigilare. În plus, dacă ți-ai dorit vreodată să joci într-o versiunea actuală a unui film de Godard, acum este șansa ta: câteva piese din garderoba băieților, o atitudine ultrafeminină și rolul principal îți aparține.

Noile dorințe de pe lista de Beauty? Patru inițiative care vor aduce un plus rutinei tale, toate informațiile de care ai nevoie pentru a rezolva problema buzelor uscate și crăpate, soluții împotriva căderii părului și nopților nedormite și trucuri care îți vor oferi forma ideală buclelor tale.

La final, Emily Blunt și Lin-Manuel Miranda sunt aici să reînnoadă magia în cel mai așteptat film al sfârșitului de an: Mary Poppins Returns, iar Dakota Johnson, starul din cel mai recent film semnat de Luca Guadagnino, ne vrăjește în ținute haute couture, fotografiată chiar de regizorul nostru preferat.

GLAMOUR de ianuarie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 18  decembrie, la preţul de 10,90 lei. 

Foto: Horațiu Șovăială

Citeste mai departe articolul pe: New Year, New Style: GLAMOUR de ianuarie

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*