Zodiacul chinezesc: Cocosul in 2016

Horoscopul Cocosului prevede pentru acest semn zodiacal ca va face modificari semnificative in obiectivele de viata, cu preponderenta in primele 5 luni, atunci cand auspiciile sunt foarte bune. Anul Maimutei de foc este perioada in care trebuie sa iti consolidezi actiunile necesare pentru a ave o viziune mai buna asupra obiectivelor. Este necesar ca in acest an Cocosul sa isi seteze prioritatile, sa isi reconsidere strategiile si se merga pana la detalii amanuntite pentru toate zonele de actiune, pentru toate aspectele.

Astrologia chineza prevede pentru Cocos ca va avea ceva probleme cu partenerul de viata in timpul ultimelor patru luni ale Anului Maimutei de Foc. Este bine sa igonrati obiectiile si sa continuati cu prioritatile pe care le-ati stabilita daca doriti sa faceti progrese. Este bine sa aveti credinta necesara in propriile capabilitati si in propriile judecati care se vor dovedi excelente.

Cocosul, potrivit astrologiei chinezesti, va avea tendinta de a fi impetuos in actiunile sale. Este bine sa isi consume o parte din timp inainte de a spune ce gandeste. Altfel spus, este sfatuit sa isi dramuiasca cu atentie cuvintele. Este bine sa judece cu atentie inainte de a da decizii, de as-i exprima parerile.

Horoscopul Cocosului prevede ca, in 2016, cei nascuti sub acest semn zodiacal chinezesc trebuie sa fie atenti in relatiile de serviciu si sa ia decizii mult mai bine gandite. Nu ezitati sa implementati proiectele de serviciu pentru a ebita esecurile nedorite pe perioada Anului Maimutei de foc.

Cocosul in dragoste 2016

Zodiacul chinezesc iti prevede un an bun, Cocosii care sunt singuri vor stabili noi prietenii in ultimele 4 luni ale anului. Este bine sa fii pregatiti sa faci ceva noi si diferit pe drumul de convingere a noului partener. Dar… vei privi spre noua relatie stabilita in acest an mult mai serios cu precadere intre februarie si iunie 2016. Nu te grabi in probleme legate de relatia cu partenerul tau si lasa pe mai tarziu indoielile care te apasa. Neintelegerile si zonele gri la care te gandesti vor fi lamurite in luna septembrie si apoi armonia va castiga in relatia voastra.

Comunicarea cu partenerul tau va fi in acest an mult mai placuta si iti vei exprima sentimentele cu mult mai usor. Iti vei folosi inteligenta pentru a gandi inainte daca ce spui este corect pentru a nu-ti rani prin declaratii partenerul de viata sau iubitul.
Cocosul, potrivit previziunilor atrologiei chinezesti, va fi capabil in 2016 sa isi ingradeasca sentimentele personale pentru a-si proteja partenerul. Va fi astfel o armonie, o buna intelegere  cu partenerul de viata. Stabilitatea ta emotionala va fi mult mai buna in comparatie cu anul precedent si vei fi capabil(a) sa rezolvi problemele intr-o maniera mult mai eleganta. Este totodata un an foarte bun pentru a ramane insarcinata si pentru a avea un baietel sau o fetita.

Zodiac cocos 2016Cocosul: cariera in 2016

In 2016 pacea profesionala a Cocosului se va diminua considerabil in comparatie cu anul precedent. Ceea ce presupune ca va fi nevoie sa te preocupi inclusiv de problemele minore de serviciu si sa iti utilizezii toata expertiza tehnica si toate cunostintele in domeniu. Perioada de inceput de an, pana in luna mai 2016, este una potrivita pentru a te perfeciona, pentru a iti imbogati experienta profesionala.

Previziunile astrale chinezesti pentru 2016 il incurajeaza pe omul de afaceri Cocos sa inceapa noi investitii care se vor contura ca afacere in noiembrie. Nu trebuie sa ignorati visele mai vechi si trebuie sa depuneti eforturi pentru ca acestea sa se realizeze.
Intre august si noiembire vei fi capabil(a) sa judeci corect persoanele din anturajul tau. Horoscopul chinezesc prevede pentru 2016 ca iti vei realiza o retea de contacte puternice in timpul anului – bineinteles din punct de vedere profesional si de afaceri.

Horoscopul Cocosului in 2016: finantele

Zodiacul Cocosului prevede ca, in 2016, managementul bugetului va fi fabulos si, cu talentul specific, vei fi capabil sa reduci din cheltuielile inutile. Ceea ce iti va lasa in portofoliu un suprlus de bani lichizi pana la sfarsitul anului. Este necesar sa iti reduci drastic cheltuielile care nu sunt necesare iar intrarile si iesirile financiare din bugetul tau trebuie sa acopere in mod rezonabil cheltuielile tale si ale familiei tale.
Apare in zodiac si luna noiembrie, atunci cand poti cheltui pentru a face cadouri celor dragi si, mai ales, pentru partenerul de viata.

Marile cheltuieli trebuie sa fie programate pentru perioada mai-septembrie 2016. In acesta perioada poti planifica o vacanta alaturi de parteneriatul de viata. De asemenea, in aceasta perioada poti investi in necesitati personale sau in zone de securitate pe termen lung care te vor avantaja, ca investitii, pe viitor.

Previziuni de sanatate pentru Cocos

In privinta sanatatii, zodiacul Cocosului anticipeaza ca, la inceputul anului, vei avea o vitalitate fantastica ceea ce iti va permite sa iti intaresti relatiile pe aceasta baza impoirtanta de sanatate buna. Primele trei luni ale anului 2016 vor fi cele mai bune din aceasta perspectiva. Este o perioada potrivita pentru a-ti duce la capat toate proiectele importante.
Cocosule, resursele tale de sanatate se vor dovedi subtiri in luna iunie. Este bine ca, in aceasta luna, sa reduceti viteza in viata. Este bine sa abordati o dieta mai buna pentru a acumula puteri in aceasta perioada. Perioada cuprinsa intre august si noiembrie 2016 vor aduce stres si provocari in cariera ta. Dar, in luna decembrie, iti vei reveni major cu sanatatea si vei avea ocazia inclusiv sa te relaxezi. E o perioada in care este bine sa te bucuri de realizari si sa creezi evenimente care iti vor aduce relaxare si vor conduce la o perioada de relaxare emotionala si fizica.

Familia Cocosului 2016

In perioada de inceput a anului 2016 este bine sa ai grija la avertizarile legate de relatia familiala si este recomandat sa faci eforturi pentru a rezolva problemele familiale intr-o maniera agreabila. Intrebarea de baza: cat esti de matur?

Previziuni Feng Shui Cocos

Feng Shui-ul Cocosului in 2016 prevede ca financiar si ca afaceri situatiile se vor dezvolta pozitiv si vei avea parte de beneficii financiare in 2016.

In concluzie: horoscopul chinezesc pentru Cocos prezice un an de contemplare si gandire. Este timpul sa te desprinzi de trecut daca doresti sa mergi inainte cu perspective reale de viata si pentru un viitor fericit.

Zodiacul Chinezesc este prezent pe Ladys Blog cu previziuni complete pentru toate semenele horoscopului chnezesc.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*